Bölüm 59

43.2K 2.1K 223
                                    


İnstagram: pembekalemhikayeleri
                  
***

Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim, keyifli okumalar ❤️

*****

Sabah uyandığımda kendimi Arda'nın çıplak göğsüne yapışmış, onun da kollarımı etrafıma ahtapot gibi sarmış halde yatakta buldum. Adam beni öyle sıkı sarmış ki sanki bir mahkumu kaçmaması için tutuyordu; biraz daha sıkı sarsa nefes almam bile zorlaşabilirdi. Peki ben aslında bundan rahatsız mıydım, tabi ki hayır. Zaten tek isteğim onun beni hep böyle sıkıca sarması ve bana büyülü gibi gelen o mükemmel kokusunu içime çekmekti.

Kafamı zorda olsa biraz yukarıya doğru kaldırıp onu izlemeye başladım. Zaten nadir zamanlarda ondan önce uyanıyordum; bu anda onlardan biri olduğuna göre ben de anın tadını çıkaracaktım.

Evleneli tam bir hafta olmuştu; artık resmen onun karısıydım o da benim biricik kocamdı. Arada babamla yüzleşme korkusu yüzünden içim daralıyordu ama biraz onun gözlerine bakınca tüm korkularım kayboluyordu.

Arda gözlerini araladığında mavi gözleri saniyede gözlerimi bulmuştu. Gülümseyerek bana bakmaya başlayınca ben de aynı şekilde gülümseyerek ona karşılık vermiştim.

Hafif esnedikten sonra uykulu sesiyle "Sen ne zaman uyandın?" diye sordu.

"Oo Arda bey, ben iki saattir uyanığım da siz bir türlü uyanamadınız"

"Şu Arda beyi eğer bir daha söylersen durum senin için hiç iyi olmayabilir"

"Ay çok korktum, merak ettim ne yaparsın?"

Arda bir anda beni altına alıp dudaklarımız arasında kısa bir mesafe bıraktıktan sonra "İstersen sana uygulamalı olarak gösterebilirim" diye fısıldayıp dudaklarımızı birleştirince ben de ona uyup onu öpmeye başlamıştım ama bugün Arjantin'deki son günümüz olduğu aklıma gelince zorla dudaklarımızı ayırıp yüzüne baktım.

Kaşlarını çatarak "Ne oldu?" diye sorunca "Aşkım bugün buradaki son günümüz; son kez gezecektik hani" dedim.

"Ciddi misin? Gerçekten şu anda Arjantin'i gezmek mi istiyorsun?", sesi hayal kırıklığına uğramış gibi geliyordu ama üzgünüm evlendiğim şehiri bir kez daha gezmek istiyordum. Kim bilir bir daha ne zaman buraya gelecektik!

"Evet ciddiyim, lütfen gezelim bugün. Hem zaten bir yere kaçmıyoruz ki; sonsuza kadar seninim"

"Haklısın" deyip üzerimden kalkıp yana kaydı, bana hala trip atıyordu. Ama bugün tribine kanmayacaktım; zaten bir haftadır bu otel odasından plaja gitmek dışında doğru düzgün çıkmamıştık. Arda'ya aldırmadan yataktan kalkıp hemen banyoya girdim, rutin işlerimi yapıp oradan çıkınca Arda'yı hala asık suratla yatakta yatarken buldum; tam bir koca bebek.

Dolaptan giyeceğim kıyafetleri alıp giyinmek için tekrar banyoya girecekken Arda'nın "Gerçekten seni hiç çıplak görmemiştim, banyoda giyinmen çok mantıklı" deyip homurdanmasıyla banyoya gitmekten vazgeçip olduğum yerde üzerimi giyinmeye başladım. Elbisemin üzerime tamamen oturduğuna emin olduktan sonra Arda'ya döndüm; hala olduğu yerdeydi. Artık benim de sinirlenmeye başladığımı anlayınca yataktan kalkıp banyoya girdi.

İnanmaktan VazgeçmeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin