40 Skyrius

2.3K 153 8
                                    

Komentuojame! Tik nuo mūsų priklauso kiek dalių ši istorija turės :)

*Louis Pov*
Stebėjau, kaip Kate barasi su Zayn. Jie ir vėl susipyko ir šįkart tai mano kaltė. Žinau, kad esu savanaudis kišdamas jį į savo bėdas, bet man reikia pagalbos surasti Esse. Įdomu ką ji veikia? Ar ji laukia manęs? Žinau, kad laukia. Koks aš suskistėjęs virtau nuo tada, kai ją pažinau.
-Louis, ateini čia!-surėkė Kate.
Atsidusau ir priėjau prie jos. Ji pikta. Nors ji dažnai būna pikta, nes mat laukiasi antro vaiko. Zayn reiklus.
-Taip, tamsta?-pašaipiai tariau ir ji susiraukė.
-Man nepatinka, kad tu su Zayn rezgi kažkokius planus. Jis turi šeimą, todėl būti gerai, jei tu į ją nesikištum.
-Man reikia jo pagalbos,-burbtelėjau.
-Kokios?-prisimerkė ir Zayn bandė įsikišti, bet ji jam uždraudė.
Kieta moteriškė.
-Keshia,-tik tiek pasakiau ir jos žvilgsnis sušvelnėjo.
Tos nėščios moteris yra nesuprantami padarai. Viena minute jos rėkia, o kita jau švelniai glaustosi lyg pukuoti katinai. Tikiuoi iki trišdešimt nepatirti tokio jausmo, kaip turėti nėštuke.
-Jei čia dėl to mergaitės, tada aš nepykstu, bet būkite geri ir neprisidirbkite, nes tada Zayn galės glaustis pas tave,-perspėjo.
-Kaip visada skrendu iš savo namų,-suburbėjo.
Nusijuokiau ir atsisveikinęs su Kate išsitempiau Zayn iš namų. Nuvažiavę pas mane radome Niall, kuris rūkė žole. Vis dar negaliu patikėti, jog jis gyvena su manimi, bet bent jau linksma. Žinoma man mieliau būtu Keshijos draugyje. Jėzau, kaip senai ją liečiau. Jau pasiilgau jos kūno. Mhmm, kiek daug galėčiau su ją nuveikti po tiek laiko. Žinau, kad jai patiktu. Ji dievina būti liečiama. Žinoma, tik aš ją liečiu. Jei sužinočiau, kad kažkas ją liečia-nudėčiau.
-Niall, suskiau, nepriteršk mano kilimo,-pagrąsinau ir jis parodė man vidurinį pirštą.
Nekenčiu to idioto.
-Jus vienodi,-pavartė akis Zayn.
Na Niall yra tolimas mano giminaitis. Nors ne tok ir tolimas. Antros eilės pusbrolis. Pasirodo jis mano mamos pusseserės vaikas. Jis žino, kur mano tėvai gyvena, bet man nerūpi. Tikiuosi jie nežino, kad aš ir Niall esame pažįstami ar iš vis, kaip aš atrodau. Man nereikia jų mano gyvenime. Jie mane paliko visai maža, todėl nematau tikslo iš vis laikyti juos kažkuo mano gyvenime. Jie tik leido man gimti, daugiau nieko gero nepadarė. Kartais pagalvoji koks būtu buvęs mano gyvenimas, jei bučiau gyvenes su jais. Galbūt bučiau koks verslininkas ar...Koks gerbiamas generalinis direktorius, bet už tat niekada nepažinočiau Keshijos. Niekada nebučiau jos užpuolęs, niekada netapčiau jos sargybinių. Vis dėl to gal ir geriau, jog jie mane paliko. Žinoma geriau.
-Louis. Radau ją.
*Keshijos Pov*
Buvau parke ir ilsėjausi nuo bėgimo. Nekenčiu sporto. Niekada nebuvau megėja sportuoti ir dabar tokia nesu. Huhh...Ir kodėl aš iš vis pasiryžau bėgti, ar sportuoti? Ak, taip. Dėl Louis. Tikiu, jog kažkada mes dar susitiksime. Tiesiog žinau.
-Labas naujoke!-surėkė kažkokie vaikinai ir aš pavarčiau akis.
Ignoruosiu juos. Jie pradėjo eiti link manęs ir man tai nepatiko. Man nereikia draugų, bent jau kol kas. O ypač tokiu man tikrai nereikia. Aiškiai matosi, kad bando vaidinti blogiukais, nors tokie nėra. Jie tik tėvu neišauklėti vaikai. Niekada nesuprasiu tokiu vaikinu. Jie man nekelia susidomėjimo.
-Tai sakai ignoruosi mumis blondine?-suprunkštė kažkoks jodaodis vaikinas.
Jėzau...Nesu rasiste, bet tokius kietuolius šaudyt.
-Manęs netraukia tokie, kaip jūs,-suburbėjau.
Jie garsiai nusikvatojo ir atsisėdo šalia manęs prie suolelio.
-Esi nedraugiška,-sukikeno kažkoks blodinas.
-Atsikabinkit,-sumurmėjau.
Jie pradėjo tampyti mano rūbus, kol neišgirdau pažįstamo balso.
-Palikit ją ramybėje snargliai,-suurzgė Niall.
O dieve jis čia! Vaikinai greitai pasišalino ir aš pradėjau dairytis Louis.
-Labas Keshia,-atsisukus pamačiau Louis.
Mano Louis.

Take Me (L.T. fanfiction)Where stories live. Discover now