Epilog

3.6K 243 10
                                    

Spousty z vás mě prosilo o zakončení, trvalo celý rok, než jsem se rozhodla vám vyhovět, ale co bych pro vás neudělala

Druhá série přímo navazuje na první, tudíž stačí jen číst dál, snad nezklamu a užijete si čtení tak, jako si já užívám její psaní :D

N I A L L' S   P O V

Vím, že by to tak chtěla.

Lež, kterou se obluzuji každičký den od chvíle, co je Noelle pryč.

Na den, kdy se pokusila zabít nikdy nezapomenu. Slzy její matky, nadávky jejího kamaráda Olivera, který se do nás pustil s neskrývanou nenávistí v očích i beznaděj ve tváři její nejlepší kamarádky Robin, to vše mi utkvělo v paměti a vracelo se v nočních děsech, provázejících mě od chvíle, co jsem ji ztratil.

Měl jsem vzít ten zkurvený mobil, měl jsem ji odpovědět, nechat ji mi všechno vysvětlit, ale já místo toho trucoval jako malý děcko! Jen kvůli mě se rozhodla vzít si vlastní život a stačilo tak málo, aby se ji to povedlo.

Prosil jsem její matku, aby mě za ní pustila, žadonil jsem a nebyl jsem jediný. Harry, Liam i ostatní kluci využili všech dostupných prostředků, abychom se k ní dostali, ale marně.

Týden ležela v nemocnici na jednotce intenzivní péče a poté si ji lékaři nechali ještě několik dní na normálním pokoji, ale ani tam jsme ji nesměli navštívit, její matka se o to postarala.

Odřízla nás od ni, uchovávala ji ve sladké nevědomosti, že ji nenávidíme a nezáleží nám na tom, co se stalo v mylném přesvědčení, že je to pro ni nejlepší.

Jakmile Noelle pustili z nemocnice, odjela s Oliverem a Robin, kteří zastávali pozici jejích osobních strážců, do Austrálie.

Následoval jsem ji. Jel bych za ní kamkoli a nevzdával jsem se, ačkoli dostat se k ní bylo téměř nemožné a pak, když jsem měl svoji princeznu už skoro na dosah, jsem byl nucen se ji vzdát.

Odjel jsem z jediného důvodu a tím byla kapela. Kluci se opět sešli, smazali všechno špatné a začali tam, kde jsme skončili. Začali u songu, který pro nás Noelle napsala.

You and I are one.

Vím, že by to tak chtěla, jen proto jsem souhlasil, že ho nazpíváme a vydáme jako singl.

Přestože jsem byl tisíce kilometrů od ní, sledoval jsem každičký její krok, což se postupně stávalo čím dál jednodušší.

Mladá pop-rocková hvězdička vyprodala O2 arenu v Sydney!

Pop-rocková princezna Noelle Keen vyráží na celosvětové turné!

Nový klip vítězkyně MTV music Awards rozplakal všechny fans, Noelle opět nezklamala!

Články o Noe zaplavovaly svět, stejně jako její hudba. Její krása, charisma a talent si získali každého, ale nikdo neviděl smutek v jejích očích, nikdo neviděl její neštěstí, já ano a sledoval jsem ho celý rok.

A teď? Teď stojím uprostřed ječícího davu, pohled upřený na reflektory osvětlenou stage a čekám.

Čekám na ni, na dívku která ukradla srdce mě, dvěma mým kamarádům a celému světu, který ji leží u nohou.

Čekám na dívku, která udělala spousty špatných rozhodnutí, stejně jako každý z nás a čekám na den, kdy mi odpustí a já budu mít šanci říci ji ona dvě slova, která tíží mou duši od chvíle, co jsem si uvědomil onu bolestivou pravdu a to, že ji miluju.

E



You & I are one |FF One Direction cz|Kde žijí příběhy. Začni objevovat