Mutluluk part 1

48.9K 2K 293
                                    

Multimiz var arkadaşlar!!!

DANTE

Benliğimi saran kokunun farkındalığında dudaklarımda hiç olmadığı kadar saf ve mutlu bir gülümseme oluştu.Gözlerimi açıp bu anı bozmak istemediğim için burnumu başımı koyduğum gögüsten kaldırıp yumuşak saçlara sürttüm.Homurdanma seslerine sırıttım.

Muhteşemdi.

Hayatımda hissettiğim en güzel kokuydu.

Gözlerim onu görmek için içten içe yanınca dayanamayıp açtım.Sürekli gülmek ve şuan yüz yüze durduğum eşsiz varlığın bana ait olduğunu tüm dünyaya haykırmak istiyordum.Bir kolum belindeyken diğerini kaldırıp uyandırmamak için yumuşaklığına özen göserdiğim hareketler ile yanağına sürttüm.

İnanamadığım bu mutluluk ve sevinç bana fazlaydı.Daha önce varlığından bi haber olduğum kalbim başka bir organım gibi hızlı hızlı atarken Tanrı'ya bu anın rüya olmaması için yalvardım.

Sonra tekrar gülümsedim.

Beril yumuşaklığını bildiğim krem rengi teni,omuzlarından kaymış şarap rengi saten örtü içinde nabzımın kulaklarımda atmasına neden oluyordu.Boğazım kuruyunca kendime içten bir küfür salladım.Tanrım!Ben ona karşı olan yeni yetme delikanlı açlığımın biraz olsun dinmesini beklerken daha da artmıştı!

Gece olanlar bir bir gözümün önüne gelince anında göz kapaklarımı açtım ve düşünmemeye çalıştım.Tamam.Sürekli olarak güzelimi arzuladığım,ona olan tutkunluğum ve onunla olan nefes alış verişlerimi inkar etmeyecektim.Normalde yaptığım bir şey değildi zaten bu ama...dinlenmesi gerektiğinin de bilincindeydim.

Beril'i her zaman kendimden önce tutardım.Şimdi de kendi bedensel arzularım yerine onun ağrısız ve rahat olması önceliğimdi.Gerçi onun kondisyonuna sahip biri çok zorlanmazdı heralde.Yüzüme değen nefesleri beni tekrar ve tekrar çocuksu bir sevince sokarken kahkaha atmamak için alt dudağımı ısırdım.Sonra onu izleme istediğimden baskın çıkan bu anı beraber paylaşma isteğimle bebeğimi uyandırmak için seslendim.

Saatin geç olup ekibin ve yöneticinin bizi basma ihtimaliyle alakası bile yoktu bu isteğin!

Kesinlikle yoktu!

"Beril..."yanağını okşayınca homurdandı.

"Güzelim..."burnunu öptüm.Yüzünü buruşturunca sırıttım.

"Ajan hadi aç gözlerini..."dudaklarına sokulup küçük küçük öpücükler kondururken gözlerini zorlukla araladığını yavaş hareketlerle yüzüme doğru sürünen kirpikler anlamama neden olmuştu.Hafifçe geri çekilip şiş ve öpülmekten kırmızı dudaklara,bana yorgun ve anlamsız bakan gözlere gülümsedim.Tek dirseğim üzerinde ona uzanıp saçlarını okşamaya başladım.Bir süre daha bana bakmaya devam etti.Gözleri başka bir noktaya kısaca kaydı ilgisizce.Tekrar bana döndü.Baktı.Baktı.Baktı.Sonra tamamıyla açılan gözleri ve şokla irileşen göz bebekleriyle yataktan hızla doğruldu.

"Eyvah!"tepkisine kaşlarım çatılsada Beril çoktan çarşafı kendine çekmiş etrafta kıyafetlerini arıyor ve sinirle homurdanıyordu.

"Lanet Olsun!Lanet!Lanet!Lanet!"sözleri yüzümü tamamiyle asmıştı. Yataktan doğruldum.

"Dante neden bana bir şey demiyorsun ya!Of.......!!!Şehvet düşkünü bir insan mı oldum da farkedemedim ben ya!İnanamıyorum!Ama yok yok!Başından belliydi azdığım benim!" öfkeli sözlerinin yarısını anlamış olsamda sabahki mutluluğum çoktan gitmiş onun yerini koca bir hayal kırıklığı almıştı.Tabi yanında kızmaya da başlamıştım.Kime veya neye olduğunu bilmeden yanağımda atan kası hissetim.

TEHLİKELİ GÜZEL(tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin