Hoofdstuk 1

4.7K 132 2
                                    

Mijn moeder wil perse dat ik meega naar Canada. 'Je vader wilde daar ook nog zo graag een keer naartoe.' Vertelde ze me met tranen in haar ogen. Alleen al om dat argument kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om niet mee te gaan.

Het liefst was ik gewoon in mijn kamer blijven zitten. Voor me uit staren en proberen nergens aan te denken. Misschien wat schetsen maken in mijn tekenblok, maar dat was het dan ook wel.

Maar goed. Als ik dan toch mee moet op vakantie, niet naar Canada! Daar woont Shawn Mendes. Het feit dat ik de kans loop om hem tegen te komen is al groot genoeg. Nu heeft ze ook nog een huisje gehuurd in zíjn favoriete wintersport park.

Toch zeg ik niks tegen mama. Ze weet van niks en dat hou ik liever zo. Als ik haar zou vertellen wat er is gebeurd zou ze me vermoorden. Ik verzeker je ervan. Niemand weet ervan. Alleen hij en ik. Zelfs mijn beste vriendin, die ik de laatst tijd een beetje verwaarloosd heb, weet van niks.

Ik besluit haar nog een berichtje te sturen om te zeggen dat ik morgen weg ga. Ook naar mijn psychologe moet ik dit doen.

Ik start mijn mobiel op. Volgens mij ben ik twee weken geleden voor het laatst online gekomen. Mijn mobiel doet er niet lang over om op te starten. Iphone 6. Iedereen vindt dat helemaal geweldig, maar ik vind er niks aan. Het kan me niet schelen.

Sinds mijn vader dood is kan niks mij meer schelen. Helemaal niks. Ik ga naar school en weer terug naar huis. Ee zijn ook dagen dat ik helemaal niet naar school ga, maar daar zijn ze niet zo blij mee. Dat is het. Het is nu vijf maanden geleden, maar het voelt als de dag van gisteren. Ik weet dat het niet goed komt. Één persoon kan me helpen. Laat dat nou net een persoon zijn die aan de andere kant van de wereld woont en aan wie ik gezworen heb dat ik hem voor altijd zou haten.

Shawn Mendes - LostWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu