14. Bölüm Büyük Şok

193 4 0
                                    

Alarmın çalmasıyla uyandım. Bugün rüyamda gerçekten birşey görmemiştim. Aniden telefonuma bir mesaj geldi ve telefonu cebime koyup lavoboya gidip rutin işlerimi hallettim. Lavobodan çıktım ve aşağıya inip kendime mükemmel bir kahvaltı hazırlardım. Kahvaltının tek eksiği Jason'dı. Kahvaltımı ederken telefonumu cebimden çıkarıp gelen mesajlara baktım. Her zaman ki gibi mesaj Joseph'ten geliyordu. Tam mesaja dokunucaktım ki kapı çaldı. Kendimi Jason'ın geldiğini ikna ederek kapıyı açtım. Tom gelmişti. Kapıda kalmasın diye onu içeri aldım. Ona kahvaltı edermisin diye sordum ve evet deyince ona da bir tane tabak çıkardım ve beraber kahvaltı ettik.

Tom: Jessica?

Jessica: Efendim Tom?

Tom: Senin erkek arkadaşın, yani sevgilin var mı?

O anda içimden bir ses Tom'um benden hoşlandığını söyledi. Tom'a kekeliyerek cevap verdim.

Jessica: N-n-neden s-sordun ki?

Tom: Bilmem birden sordum işte.

Jessica: Tamam.

Beraber kahvaltımızı ederken kapı çaldı. Postacı gelmişti. Her zamanki gibi bana fatura getiriyordu ama yine bir mavi mektup vardı. Postacıdan faturaları ve mektubu aldım ve kapıyı kapatıp koltuya oturdum. Tom hala kahvaltısını ederken ben de mavi mektuu açıp okudum.

''Merhaba prenses. Ben Joseph. zaten anlamışsındır prenses deyişimden. Bence karşı komşunuzu evden göndermelisin. çünkü erkek arkadaşın bu durumdan pek hoşnut olmayabilir. ama karar senin azar işitmek ister misin? İstemez misin?''

Bu Joseph kim oluyordu benimle bu şekilde konuşyordu. Tamam, hayatımla ilgili bilgi sahibi olabilir ama benimle bu şekilde konuşacağı anlamına gelmez. Neyse, Joseph'i kafama takmayıp kahvaltı masasına oturdum ve kahvaltıma devam ettim.

Tom: Hahahahah ne oldu sana gelen mektubu görünce hayalet görmüşe benzedin?

Tom karşıma geçmiş bana kahkahalarla gülüyordu. Çok tatlı bir gülüşü vardı ama benim bir sevgilim vardı ve ondan başkasını asla düşünmek istemiyordum.

Jessica: Yoo sadece şaşırdım.

Tom: Ne yazıyodu ki mektupta?

Jessica: S-sanane canım. Bana gelmiş mektup, sana değil.

Tom: Tamam kızma yaa, birşey demedim.

Jessica: Deme zaten.

Tom ile kahvaltımızı bitirdikten sonra sofrayı kaldırıp bulaşıkları makineye tıktım. Tom bana film izleyelim mi diye sorunca kendimi tutamayıp evet dedim ve bir tane komedi filmi seçip izledik. Ardından kapı çaldı. Sinir olmuştum. Çünkü zırtpırt kapı çalıyodu. Kapıyı açtım ve karşımda Jason'ı gördüm. Jason içeri girdi ve Tom'u görünce şoka girdi. Tom' da onu görünce..

BENİM TATLI SAPIĞIMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin