Part 1

7.5K 158 8
                                    

Projížděla jsem net, když v tom mi zabrněl mobil.
Facebook: Máte novou žádost o přátelství.
Klikla jsem na notifikaci, která mě hned přesunula na kolonku přátel na facebooku. Uživatel Martin Carev vám odeslal(a) žádost o přátelství.

Co?! Proč by si mě chtěl přidávat? Byla jsem celkem zmatená, jelikož si mě youtubeři nepřidávají jen tak každý den. Klikla jsem na potvrdit, a hned jsem začala psát zprávu: "Ahoj Martine, velice si vážím toho, že jsi si mě přidal, jsem velká fanynka a moc se mi líbí tvoje tvorba :). Ale jestli se můžu zeptat, proč jsis mě přidal? :D"
Klikla jsem na odeslat, a už jsem jenom netrpělivě doufala, že mi odepíše. Zachvilku se ukázalo takovéto klasické "zobrazeno" a potom jenom tři tečky, které se ukazují, když druhá osoba něco píše. Už jsem se nemohla dočkat, až mi odepíše. A zachvilku jsem se přece dočkala. Zpráva od Martina! "Ahoj, nooo vlastně jsem se překlikl :D, btw. děkuju za poklonu, poklona od krásné dívky vždy potěší :)". Nejdřív jsem si to přečetla a a ani jsem se neuvědomovala, co se tam píše, a pak mi to došlo. Počkat, počkat! Martin z kanálu jmenuju se Martin, mi právě napsal, že jsem krásná?! Určitě se přepsal, radši se ho ještě zeptám.

: juuu, díky, ty si fakt myslíš, že jsem pěkná?!

Martin: Ne, myslím, že si krásná ;).

On to myslel vážně! Napsala jsem mu něco v tom smyslu, že děkuju a pak jsme si ještě tak dvě hodiny psali o různých pitomostech, jako, že zdražili rohlíky a že jich za chvíly bude málo a tak dále. Pak jsem mrkla na hodiny, a zjistila jsem, že už jsou dvě ráno, a přitom je čtvrtek, nooo teď už vlastně pátek, tak jsem mu napsala: Díky za pokec, bylo to fajn, mohli bychom v tom ještě pokračovat, ale už jsem unavená, půjdu si lehnout.

Martin: dobrou noc, sweetie. Usmála jsem se a napsala jsem: dobrou Martíku, a šla jsem si lehnout.

Jmenuju se... FANFIKCE!Kde žijí příběhy. Začni objevovat