Deel 50

1.6K 60 7

Wat vooraf ging:
Ik liep snel naar boven en nam een snelle douche deed mijn Marokkaanse huis pyjama aan en deed mijn haar in een knotje en liep naar beneden ilias had de film al aangezet en ik kroop tegen hem aan. Het was een gezellige avond totdat ik in slaap viel tegen ilias en ik wakker werd keek ik op mijn telefoon en zag dat het 02:00 was ik maakte hem zachtjes wakker en samen liepen we naar boven en we vielen meteen als twee roosjes in slaap.

De volgende ochtend werd ik heerlijk wakker en kon eindelijk weer eens knuffelen met mijn kleine wondertjes. Wat groeien ze toch hard en wat worden ze met de dag knapper, het moeder gevoel het is denk ik wel het fijnste gevoel dat er bestaat, ik ben gek op mijn prinsje en prinsesje.
We vertrekken morgen avond in sha allah met zijn 8e naar marokko.
Mijn broer schoonzus en neefjes gaan ook mee.
We gaan naar ons appartement wat we vorig jaar hebben gekocht en mijn broer woont toevallig in hetzelfde apartenmentencomplex.
We zouden 4 weken door brengen in maghrib, spannend hoe mijn dropjes dit gaan vinden in het vliegtuig. Dus vandaag was het " SCHOONMAAKDAG " ik deed een kort broekje van Adidas aan een zwart hemdje mijn haar in een rommelige knot, ilias lag in bed met de kleintjes dus ik kon alvast benden beginnen ik zette FUNX arabia aan en begon met schoonmaken, de schoonmaak voor de vakantie was toch wel een leuke schoonmaak. Na dik 3uur met wat hulp van ilias was zowel boven als beneden helemaal schoon, ik ging snel een douche nemen en dan zouden we even de stad in gaan om de laatste dingen te halen en buiten de deur te eten. Daarna nog even langs ouders en gister zijn we naar mijn schoonouders geweest.
Toen ik gedoucht had deed ik mijn gebedskleding aan en verrichtte het gebed. Daarna liep ik naar de kledigkamer en trok de deuren van mijn kast open hell no wat moet ik vandaag weer eens aan ? Ik koos voor een spijker highwaisted broek daarin stopte ik een zwart blousje en daarover een lang donkergroene vest/blouse, deed gouden sieraden om en deed Zwarte enkellaarsjes aan. Mijn haar föhnde ik snel en deed het in een hoge staart voila.
Ik deed een basic make-upje op en liep daarna naar de kamer van liyana ilias had de kleintjes gelukkig vanochtend al in bad gedaan.
Ik deed een witte legging aan met een donkergroene jumpsuit en een wit vestje. Een wit haarbandje waar haar naam op stond. Ik nam haar mee naar de kamer van Amir en legde haar in zijn schommelstoel en koos zijn kleding uit. Ik pakte een donkergroene broek met brutels en een wit t-shirt van Tommy. Ik wou ze altijd een beetje matchen met elkaar en meestal lukte dat ook.
In de ene arm liyana en de ander amir liep ik naar beneden en legde ze in de box en gingen ze heerlijk samen spelen en maakte ik hun flesjes klaar. En vulde de luiertas met de benodigdheden. Daarna gaf ik ieder ze eigen flesje en dronken ze het op, ja ze kunnen het zelf vasthouden. Ilias was ondertussen helemaal klaar en zette alles in de auto en ik liep snel naar boven en pakte een klein tasje van Chanel wat ik van Ilias had gekregen toen we 2 jaar getrouwd waren.
Daarna deed ik voor beide kindjes een spijkerjasje aan en liep met liyana naar de auto en Ilias met Amir. Daarna liep in snel terug naar huis en sloot alles af, stapte daarna de auto in en we reden naar de stad ondertussen belde ik mijn moeder.
N: salamwalikom mama inoe
M: walikomsalam hbiba djellie
N: kolshi mlih ( alles goed )
M: alhamdoulilah met jullie?
N: alhamdoulilah mama, we willen straks langs komen afscheid nemen we gaan morgen naar marokko he
M: ohja benti eerste keer he met hele gezin wij komen na jullie, maar tuurlijk jullie zijn altijd welkom mijn dochter, komen jullie eten ?
N: we gaan even de stad in nu we wouden daarna eten maar we komen wel eten bij jullie
M: is goed hbiba djellie Yassir komt ook daarom is gezellig
N: saffi is goed yemma tot straks in sha allah
M: waga in sha allah beslama
N: beslama
Aangekomen in de stad liepen we wat winkeltjes in en uit en kochten wat we nodig hadden.
Als laatst kocht ik bij de douglas nog mijn 2 favo luchtjes. Eentje heette sun en de andere Alien dat waren echt mijn sterkere Favo geurtjes. Nadat we weer alles in de auto hadden gepropt reden we richting mijn ouders. We haalde de kindjes uit de auto en liepen naar de deur. Mijn broer was er al ik zag zijn auto al staan, mijn moeder deed de deur open en groette ons uitbundig. Nadat we ook de rest hadden gegroet nam ik plaatst naast mijn schoonzus en maakte we alvast plannen over wat we allemaal zouden gaan doen deze vakantie. Daarna atem we de heerlijke couscous van mamalief. Toen iedereen klaar was hielp ik mijn moeder even me het opruimen en verschoonde ik snel de luiers van de twins deed daarna hun pyjamaatje aan en gaf ze hun laatste flesje en rond 9uur vonden we het wel een mooie tijd op naar huis te gaan. Het was een gezellige avond bij mijn ouders. We namen afscheid en zouden ze in sha allah snel zien in marokko.
Met twee slapende kindjes reden we terug naar huis en thuis aangekomen stopten we ze meteen in bed. Ilias en ik pakte onze laatste spulletjes in voor in de koffer en zette ze alvast beneden in de gang. Daarna liet ik een bad vollopen pakte de ipad en zette een filmpje aan ik pakte een koude redbull en na een dikke anderhalf uur riep ilias mij dat hij wou knuffelen dus ik ruimde de badkamer netjes op liet het bad leeglopen deed me pyjama aan en plofte daarna in bed naast ilias hij nam me meteen in ze armen en zei
I: heb ik je al verteld hoeveel ik om je geef ?
N: jaaa poppetje
I: hoeveel dan
N: heeeeel veel
I: correctie * te veeel
Hij gaf me een kus en ik kuste hem terug en van het een kwa
Het ander you know what i mean als Ik zeg dat ik jullie de details bespaar hahahaha.
We namen nadat we klaar waren een korte douche en plofte daarna weer in bed en vielen meteen in slaap. Op naar morgen richting marokkkoooo!!

Word vervolgd
Comment voor deel 51

Nisrine's lifeLees dit verhaal GRATIS!