A/N: All we need is time...

2.6K 132 4

A/N: All we need is time...

En dit was het dan voor ons jungskuh en ons meske. Wow, verhaal 2 alweer dat af is, al waren wij er al een tijdje mee klaar. We hadden nu het voordeel dat we tijdens het posten van My American Apparel Underwear door konden schrijven. Deels hebben we ze tegelijkertijd geschreven

Sommigen van jullie riepen al: nu is Liv aan de beurt! Dat klopt. Nu is Liv aan de buurt. Maar waar Levi een hyperactieve stuiteractieve stuiterbal en Blake een rustige denker was, was Liv een stuk minder praatgraag. Sterker nog: Totnutoe hebben we het langste over She's got a boyfriend anyway gedaan en we zijn nog niet klaar. Wel bijna, maar nog niet helemaal.

Hoe dat komt? We hebben een tijd vastgezeten in deel 3, omdat we geen idee hadden welke kant we op wilden gaan en daarbij is verhaal 3 toch wel een stuk zwaarder qua onderwerp dan deel 1 en 2. Het is meer New Adult dan de andere twee.

Ook gaan we allebei meedoen aan de schrijfwedstrijd van Storm Publishers en aangezien de deadline 31 augustus is, gaan die verhalen even voor.

We hopen over uiterlijk 3-4 weken te beginnen aan het posten van deel 3, maar het moet nog langs een proeflezer en we moeten het zelf nog lezen. Dus we doen geen belofte, want het kan ook later worden. Wees niet bang: deel 3 komt sowieso. Het zal misschien wat langer duren, maar het zal komen.

Geef ons even tijd, oké? :D

Roberts #2: Stole my heartLees dit verhaal GRATIS!