Capitol fără titlu 24

5.6K 358 14

Nicholas 

Lacrimile din ochii ei ma arunca în cel mai negru abis.Fetita  se strânge mai tare în jurul ei de parca ar încerca să o liniștească, în jur e liniste.Edward și Jennifer stau intr-un colt,ea cu spatele lipit de pieptul lui,si el ținându-și mâinile protectiv pe abdomenul blondei,insa pe fetele lor se vede îngrijorare. Ce am pierdut? Ce e cu ei?

Ma duc ușor spre bruneta mea și o iau în brate,altceva nu as ști ce sa fac,fetita gangureste intre noi,dar nu pare suparata.Stam asa câteva minute,dupa care eu ii iau fetita din brate,impotriva protestelor Sharei,si o pun în pătuț, o iau pe Shara pe sus și o duc în camera alăturată, o pun în pat și eu lângă ea.

-Dormi,sigur ești obosita,ii zic ca un părinte grijuliu....

-Nu vreau sa dorm,fetita?intreaba ea fără vlaga

-Va avea grija cineva de ea câteva ore,nu ți face griji.Acum dormi.

O sărut pe frunte și încep sa o mângâi pe par,pana adoarme.Ma ridic ușor din pat,o învelesc și ies ușor din camera.Intru în camera fetitei,unde o menajera încerca să o adoarmă. 

-Iesi,ii zic cu un ton puțin prea dur

-Dar,domnule.....incearca ea sa zică, dar o opresc 

-Am zis sa ieși nu ai auzit?

-Ba da,domnule.Se ridica și iese din camera.

Ma duc la pătuțul copilului și îl iau în brate,o pun pat și eu ma pun intr-o poziție turceasca lângă ea. Ea mă cerceta cu niște ochi mari și curioși, după ce ma examinează câteva secunde un zâmbet ii apare pe fata,si începe sa gangureasca.

-Buna,ii zic eu făcându-i cu mana,ea îmi imita gestul și și scutura mânuță în fata ochilor mei,ma simt ca la Maimu vede,Maimu face

O privesc și habar nu am ce ar trebui sa fac,nu am mai stat niciodată cu un copil..

-Tu înțelegi ce spun?intreb și ea începe sa zâmbească 

Nicholas prostule, logic ca nu înțelege...

-Deci eu sunt Nicholas si tu ești Melanie, sa știi ca ai un nume foarte frumos.Multi baieti o sa spună asta,te asigur,dar pentru asta sunt eu pe aici,sa le sucesc capul,ea face botic de parca ar vrea sa înceapă sa plângă.Uitata te la tine mica ,mica și deja plângi după băieți, sincer ma gândesc serios sa țin la îndemână cheia de la dulapul cu armament.Dar pana sa ne apucam de omoruri și crime organizate hai sa discutam ceva ca intre tata și fica,si nicio grija ca mai aștept pana sa discutam despre lucruri interzise,îmi clatină eu degetul în fata ei.Bun...deci,eu...Adică eu Nicholas, vreau sa ma căsătoresc cu mama ta,si....as cam avea nevoie de ajutorul tău. 

Seriozitatea din tonul meu se pare ca o remarca și ea,ii dispare boticul,si se uita cu ochi mari la mine

-Si daca eu ma căsătoresc cu mama ta înseamnă că eu o sa fiu tatăl tau,nu?Asa ar fi logic.Eu tata....nu suna rau

-Tu......tata....Hmmm,ai înnebunit? 

-Incredibil,vorbesti....ce copil deștept.Daca acum vorbești pana la anu te învăț și sa citești, tu o sa termini facultatea mult mai devreme ca mine iti dai seama ce mândrie ..Se pare ca totusi o sa vorbim de lucruri interzise mai devreme

-Nicholas nu ți dau voie sa mi transformi copilul intr-un robot.Eu vorbeam,desteptile nu ea.Si tot eu o sa vorbesc cu ea,nu tu.

Ma întorc și în spatele meu o vad pe Shara cu o expresie serioasa pe chip.Am dat de naiba.

-A da, și nu am de gând sa ma căsătoresc cu tine.zice ea serios în timp ce vine și ia fetita de pe pat.

-De ce nu?Ce am făcut rău? Ai venit cu mine în Londra,asta nu înseamnă că te căsătorești cu mine?

-Nu ai făcut nimic rău Nicholas, dar eu nu mi amintesc sa ma fi cerut în căsătorie....

-Adica dacă te as intreba, te ai căsători cu mine?

-Da dar pot sa bat pariu ca în 6 luni vii cu actele de divorț....

-Sincer sa fiu eu în 6 luni ma vad spânzurat de plopul ala mare din curte,dar totuși risc....

-Serios,dar nu vreau sa te am pe conștiința, deci nu...

-Pai n o sa ma ai pe conștiința pentru ca tu ești tu,si tu ești mai nemiloasa asa de fel.

-Nicholas,serios acum nu putem tam-nesam sa ne căsătorim.Trebuie sa rezolv problemele trecutului și abia după sa pot sa petrec puțin timp cu fiica mea,am atâtea pe cap.Abia acum când o vad pe fetita mea stand liniștită în pătuțul ei îmi dau seama ca nu mi doresc sa o vad patind același lucru ca și mine, și dacă eu tac și cine știe câte fete au tăcut înaintea mea cine știe câte fete vor mai mai păți asta....

-Shara,iubirea nu ți scormonește trecutul și nu ți coordonează prezentul,viitorul e nădejdea ei.Problemele trecutului le rezolvam impreuna,iti pot pune la dispoziție cel mai bun avocat,adica eu.Cu fetita ne descurcam,pana la urma o sa aibă nevoie și de o influenta masculina în viata ei.

-Da ești și psiholog peste noapte.Auzi prezenta masculina....Da ce nu au mai crescut copiii fără tata....

-Shara de ce interpretezi totul mereu pe dos,ziceam doar ca as fi aici cu tine sa o crești pe Melanie,sunt conștient ca o data cu tine vine și aceasta minune,nu-ti pot garanta ca as fi un tata model dar as putea încerca .Nu ar fi un impediment pentru mine acest copil,si pentru nimeni nu ar trebui sa fie.....

-Nicholas taci,gata taci.Doamne vorbești mai mult ca mine

-Tu nu vorbești deloc,zic eu si primesc o privire urata din partea ei,bine,bine tac,zic într un final

-Nicholas nu te mai instramba atâta la mine,fii serios.

-Cine vorbește....Buna,ce faceți? Capitol nou, sper sa va placa

Logodiți din intamplareCitește această povestire GRATUIT!