Bab 6 ceta sini habis sini

3.2K 42 9
                                        

Hari2 yang berikutnya izzah mula kebiasaan dengan joseph melancap cara live,kebiasaan yang baru sudah menjadi rutin.Menonton dengan penuh nafsu,izzah juga mengakuikan pada joseph yang dia juga melaku hal yang sama pada alat kemaluannya."oohh....what suprise izzah....why not u lakukan sekali dengan i...."idea joseph membuat izzah tersipu malu." segan la i...joe......"jawap izzah."Berjuta orang buat phone sex nie izzah.....nak malu apa....just u and i....habis kat sini jer la babe......"pujuk joseph."Apa yang u nk malu....dengan i jer kot....lagipun u dah tengok batang i kan....come babe be fair..."rayu joseph."emmmm.....i segan la joe..."izzah masih malu2."come on babe...u have pretty face....sexy body....i tahu pasti cipap u mesti look nice......."rayu joseph bersahaja."hihihi....mana u tau cipap i...."izzah mula terbuka."hahaha dari first i kenal u...i tau u memang cantik babe....."rayu joseph bergula."emmmm tengok la nanti bila i dah sedia to show u....." jawap izzah sudah mula goyang."promise..." joseph menjerat."yahhh i promise..."izzah mengikat janji.

Minggu hadapannya izzah bersedia menunai janjinya,izzah bersedia mendedahkan tubuhnya untuk joseph.Pagi itu selepas suaminya keluar bekerja izzah mula menyediakan tubuhnya untuk rezeki mata joseph kenalan onlinenya itu.Dicukur bulu pubicnya selicin yang bole,tundunnya yang tembam itu kelihatan bersinar tanpa sehelai bulu pun.Wajahnya dihiasi gincu bibir merah memaniskan lagi wajahnya menambah kecantikan lagi wajah izzah yang sememangnya ayu.Sudah pasti amat sukar untuk dipercayai bagi suami andai mengetahui tingkah izzah liyana kebelakangan ini yang ibarat mengadai maruah dirinya sebagai isteri.Bagi izzah pula dia hanya merungkai segala misteri kehidupan yang dia lalui,kesepian dan kurang perhatian menjadi punca segala ini,dia telah terlajak dari awal lagi,untuk keluar dari semua ini dia rasakan bakal membenam dirinya kembali kepada kemurungan seperti sebelum mengenal joseph.

Izzah telah menanti didepan phonenya dengan hanya memakai bathrobe warna putih,jubah mandi itu jenis yang diatas lutut izzah,wanita berusia 29 tahun dengan ketinggian 1.74m,berat 48kg dengan ukuran buah dadanya 34d,berkulit cerah.Tepat jam 10 joseph mula online,mereka saling menyapa.walaupun sebenarnya dari awal joseph dh bole mengagak yang izzah bakal menunjukkan cipapnya hari ini kerana tidak biasanya izzah memakai bathrobe begitu,tetapi joseph tetap mengunakan diplomasinya memujuk izzah dengan penuh harapan.Izzah lebih kerap mempamerkan rasa malu2 nya,pipinya menjadi merah dengan bahang pujukan joseph.Dengan satu gerakan yang sensual dan lembut izzah mengungkai tali pengikat bathrobenya dipinggang,membuat bukaan jubah itu terngangga dihadapan,terus ditarik keluar jubah mandi itu,sambil menghempas rambutnya ke kiri lalu tegak semula.Mata joseph terpana dengan ketembaman tundun izzah."wow....tembamnya izzah...."seru joseph melopong.

Gelombang nafsuTempat di mana cerita hidup. Terokai sekarang