1.Inceputul

17.5K 623 55

Flashback
-Nu pot să cred că ai făcut așa ceva, ăsta nu este un comportament adecvat pentru o domnișoară!! Țipă tata la mine.

-Va trebui să o trimitem la școală de corecție, spune directoarea.

-Sunt de acord cu dumneavoastră! Acceptă tata.

-Nici măcar nu m-ai lăsat să îți expl...am fost întreruptă de tata.

-Nu ai nimic de explicat trebuia să te gândești înainte să faci o asemenea prostie! Acum va trebui să suporți consecințele.

-Dar n...

-Nici un "nu" doar taci !!Să nu te mai aud, m-ai făcut de rușine!!!

-Mami te rog fă ceva !?

-Nici un "mami" ai aproape 18 ani înfruntă singură problemele...agh îl urăsc atât de mult.

-Peste 5 zile face 18 ani nu o puteți duce la scoala de corecție!Oh mersi mami mereu mă înțelegi.

-Da, dar putem să o ducem la o academie militară, am niște prieteni și chiar dacă anul a început acum 2 saptămâni o pot înscrie, se bagă
directoarea în seamă.

-Ceee?!am țipat eu și mama în același timp.

- E perfect poate acolo își va revizui comportamentul și va redeveni din nou fata de acum 4 ani. Când va putea pleca? Și la ce academie? Nu îmi vine să cred propriul meu tată îmi face așa ceva, niciodată nu m-a înțeles dar nici măcar nu m-a lăsat să îi explic.

-Nu e c...

-Care parte din TACI nu ai înteles-o? Nu vreau să te mai aud! Nu pe tine ,te-ai schimbat de tot în aștia 4 ani!! Urla tata la mine.

-N...

-Taci!E cea mai încăpățânată persoană... agh nu îl mai suport!

-Dacă găsiți bilete de avion poate pleca chiar în seara asta și academia se numeste Academia Militara O'liver(inventat) .

And of flashback

Și uite așa am ajuns aici,acum aștept pe cineva...ăăă...Walker Jonn cine știe ce moș plictisitor care a participat la nu știu ce război e .
O uite ,aia cred că e mașina academiei!
Nu te cred scrie pe mașină numele academiei ,dar livrează pizza!
Mai taci conștiință băgăcioasã!Acum trebuie să car 5 valize până la mașina aia.

Când am ajuns lângă mașina coboară un tip de cam 23 de ani, 1.85, șaten si bine facut, ok...nu e moș .

-Bună ziua !Sunt Adina Mikaelson, noua elevă, dumneavoastră trebuie să fiți Walker Jonn?Spun cu încredere și îi ofer dosarul meu, se holbează ba la dosar, ba la mine, devine enervant!!Este totul în regulă?Îl întreb sperând să termine cu holbatul.

-Da doar că știam că e cineva care a bătut 3 băieți de vreo 20 de ani și unul a intrat în comă și n...îl întrerup deja enervată.

-Și nu v-ați gandit ca o fată de 1.58m e așa bună la bătaie nu?Fi-ți liniștit nu mi-ați făcut nimic deci nu vă bat...înca și am început să râdem amândoi.

-Da!poți să îmi spui Jonn în timpul liber.Acum lasă că îți pun eu bagajele, tu urcă e deja târziu și sunt 36 de km din oraș până la academie .

-Ok...m-am urcat și l-am așteptat în liniște, după ce a băgat cele 5 valize s-a urcat și a pornit mașina 190km/h...m-a bufnit râsul.

-Ce e așa de amuzant?Am ceva pe față?

-Tu te așteptai la un băiat,eu mă așteptam la vreun moș care să meargă cu vreo 20km/h și să povestească întruna prin ce război a fost el.S-a uitat la mine și l-a bufnit râsul după vreo 5 minute s-a oprit din râs.

Academia Militara ^In curs de editare^Citește această povestire GRATUIT!