20. Bölüm: Oyun

826K 27.2K 3K
                                    

Multide yine Furkan var :D Bölümün yarısında falan Furkan olacak ve düşüncelerini merak ediyorum. :D Ufak bir hatırlatma hikaye kesinlikle Bad Boy hikayesi değil :D Meriç en fazla kavga eder ama Bad Boy değil :D Yorumlarınızı bekliyorum :D Aklınıza bir şey takılırsa sorun :*


Kalbim salsa yaparken yanağımdaki eli dahada heyecanlanmamı sağlerken işleri hiçde kolaylaştırmıyordu. Dudaklarımı son kez öpüp benden ayrıldığında gözlerimi açmadım. Kafamı omzuna iyice yaslayıp ona sokuldum. Kollarını tekrar etrafıma sardı.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Gözlerimi açtığımda beni izleyen Ceyda'yla kaşlarımı çatıp etrafıma baktım. Dağ evindeki odamdaydım. Ceyda bana sarıldı "İyi misin?" Kafamı salladım ve ona sarıldım "İyiyim" benden ayrıldı "Çok korktum. Öldün falan sandım" gülümsedim "Dylan'ı görmeden ölür müyüm sence?" Güldü. Yağız'ı merak etmiştim. Kim bilir o da ne kadar korkmuştu "Yağız nerede?" Diye sorduğumda gülümsedi "Sana kahvaltı hazırlıyor. Çok korktu. Meriç dün mesaj ama nerede olduğunuzu o da bilmiyordu. Sabahın köründe getirdi seni" cümlede 'Meriç' kelimesinin geçmesiyle dudağımı ısırdım ve bedenim alev aldı. Allah'ım! Dün Meriç beni öpmüştü! Ceyda kaşını kaldırdı "Ne?" Utançla Ceyda'ya baktım "Meriç... Dün beni öptü" dediğimde ağzı bir karış açıldı "Ne?!" Diye ciyakladığın da kulaklarımı kapatıp yüzümü buruşturdum. Yatağıma atladı "Meriç'den hoşlanıyor musun yoksa?" Kaşlarımı çattım "Hayır. Sadece birden öptü işte. Bende bir şey yapmadım. Sadece o an çok yakındık ve öptü işte" dediğimde sırıttı "Nasıl hissettin?" Ofladım "Donuyordum ama yandığımı hissettim" yanağımı sıktı "Bende aynısını hissetmiştim" kafamı salladım "Kimseye söyleme" yanağımı öptü "Sırrın bende güvende" yanağını öptüm. Yanıma uzandı "Dün nasıl oraya gittin? Ne oldu?" Ceyda'ya baktım "Ayağım kaydı ve yuvarlandım. Sonra kafamı taşa çarptım sanırım ve bayıldım" güldüğünde bende güldüm "Ölüyordum lan gülme" yanaklarımı sıktı.

Yağız odaya elinde tepsiyle girdi "Korkuttun beni Melis" dediğinde dudağımı büzdüm ve kollarımı açtım "Aww gel buraya" elindeki tepsiyi komidine bırakıp üstüme atladı. Güldüm. Kollarını bana sararken bende ona sardım. O sırada aklıma annemler gelince gözlerimi pörtlettim "Lütfen annemlere söylemediğinizi söyleyin" Yağız benden ayrılıp yanağımı sıktı "Teyzeme sana göz kulak olacağıma söz verdim. Seni bulamadığım ve sen ölmediğin sürece arayamazdım" güldüm "Aferin zeki çocuk" yanağımdan makas aldı. "Meriç'e büyük borçlandım. Arada işe yarıyor pezevenk" gülümsedim. Bende fena borçlanmıştım ite. Gerçi ilk öpücüğümü almıştı daha ne olsun!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Meriç bana sırıtırken gözlerimi kaçırdım yine. Ben burada katalog gibi renkten renge gireyim çocukta mimik kıpırdamasın! Fuck to adalet yani. Göz ucuyla baktığımda hala sırıtıyordu. "Ne zamana kadar kaçacaksın? Söyle o zaman geleyim" gözlerimi devirdim "Git gelme Meriç" kollarını masaya koyup bana eğildi ve dilini şaklattı "Özlersin" kaşlarımı çattım "Ne özleyeceğim be!" Diye cırlayıp kafamı kaldırdığımda amacım gözleriyle karşılaşmak değildi. Hadi ama! Boyu benden uzundu! Boynuna ya da gözdesine bakmam gerekiyordu gözlerine değil! Şansıma sıçayım ben! Kafamı eğdim. Olmaz ki ya. "Dün için teşekkür ederim" dedi konuyu değiştirerek. Gülüşü kulağıma doldu "Hayatını kurtardığım için mi yoksa öpücük için mi?" Gözlerimi kapattım. İbne! Suratına tokatımı geçirip sırıttım ve "Hayatımı kurtardığın için" dedim dişlerimin arasından. Sırıtarak bana baktı ve yanağını ovuşturdu "İlk öpücüğüne deydi" kaşlarımı çatıp gözlerimi kaçırdım "O i-ilk öpücüğüm sayılmaz" sandalyesine yaslandı. Uzaklaşmış olması iyiydi "Niye sayılmıyormuş?" Aklıma yanağımı öpüp 'ilk öpücüğünü sen istemeden almayacağım' deyişi gelmişti. Meriç'e baktım."Çünkü beni sen öptün. Ben istememiştim. Sende bana ben istemeden ilk öpücüğümü almayacağını söylemiştin. Yani ilk öpücüğüm sayılmaz" gözlerini devirdi "Her neyse" zaferle gülümsedim "Kurtardım seni. Hediye falan alacak mısın?" Gözlerimi devirdim yine "Çıkarcı" sırıttı "Sana çekmişim" sırıttım ''Başka başka özelliklerimi de alsan'' güldü ''Laf sokuyorum ya'' ofladım ve ayağı kalktım ''Siktir git Meriç'' sırıtarak kalktı ve peşimden gelmeye başladı. Yağız ve Ceyda alışverişe gitmişlerdi.

Veliaht Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin