Capitolul Unu

8.5K 264 27

- Ellie...
- Hmmm...
- Ellie , scumpo , ai adormit învăţând .
- Da , weekend-ul ăsta voi învăţa mult pentru că săptămâna viitoare am o grămadă de teste .
- Este sâmbătă . Poate ar trebui să te odihneşti mai mult .
- Nu .. Mulţumesc că m-ai trezit acum , înainte de a pleca la firmă , zâmbi Ellie mulţumitoare .
- Că tot veni vorba ... Plec , altfel domnul Payne se va înfuria , zise tatăl lui Ellie plecând spre hol şi pregătindu-se să iasă .
- Pa , tat- , spuse Ellie întreruptă de sunetul uşii care se închise .

Oh , săraca Ellie ... Este greu pentru o fată de şaptesprezece ani să fie singură acasă în majoritatea timpului . Nu a mai petrecut timp împreună cu tatăl ei de când a primit job-ul ăsta la firma domnului Payne . Tatăl ei pleacă meteu dimineaţa înainte ca Ellie să se trezească şi să meargă la şcoală , iar seara el ajunge mereu pe la 01:00 - 02:00 . Şi să nu mai vorbim de mama lui Ellie care i-a părăsit pe ea şi pe tatăl ei în urmă cu şapte ani .

Azi voi pregăti prânzul pentru tata . Vreau să-l vizitez la firma aceea . Mi-a spus că şeful lui este dur , dar voi încerca să nu-l întâlnesc , îşi zise Ellie .

În timp ce merse spre bucătăria în care obişnuia să gătească împreună cu tatăl ei , telefonul îi vibrase în semn că a primit un mesaj .

Mesaj de la Becky :x

" Heiii , Ellie ! Uite , mă gândeam că poate ai vrea să mergem la mall , având în vedere că nu am mai ieşit demult undeva , doar noi două ca prietenele . "

Mesaj către Becky :x

" Becky , azi nu pot . Am de gând să-i pregătesc prânzul tatălui meu . Vreau să-l vizitez astăzi . "

Mesaj de la Becky :x

" Um .. ok . E-n regulă . "

Nu-i puteam spune Rebeccăi , că aseară am adormit învătând , având în vedere că era vineri . M-ar fi făcut tocilară chiar dacă suntem prietene . Părinţii mei mi-au spus să pun şcoala pe primul loc şi aşa am făcut . Rebecca este genul acela de fată care umblă cu băieţii răi ai oraşului . Ăia care beau , fumează , ba chiar folosesc şi droguri , se gândi Ellie .

~~~

După ce Ellie terminase de pregătit prânzul tatălui ei , a mers în camera ei mică şi îşi alese o ţinută sexy . O cămaşă albă , o fustă albastră şi o pereche de ciorapi puţin mai jos de genunchi . Perfect . Acum putea atrage atenţia celor de la firma unde lucrează tatăl ei .. deşi nu asta voia .

Luase punga cu prânzul tatălui ei de pe masă şi se îndreptă spre hol pentru a se încălţa cu tenişii ei negri . Ieşise din bloc şi chemă un taxi pentru a o duce la firmă , la finalul " călătoriei " Ellie înmânându-i banii necesari . Adevărul este că drumul a fost unul lung - foarte lung .

Ajunse la clădirea înaltă din faţa ei şi a început să se holbeze . Într-un final se decise să intre în marea clădire şi s-a îndreptat spre recepţie .

- Bună ziua ! Am venit să-i aduc ceva tatălui meu .
- Desigur . Cum se numeşte tatăl tău ?
- Jonathan O'Connor .
- Preferi să-ţi explic unde este biroul tatălui tău sau să-ţi dau o mică hartă ? zâmbi femeia drăguţă de la recepţie .
- Um .. prefer o hartă .

După ce femeia îi înmânase harta , Ellie se îndreptă spre lift , exact aşa cum era desenat pe hartă .

După vreo 3 minute în care se uita mai mult la hartă şi mai puţin la picioare , a ajuns în faţa biroului şi a intrat cu grijă . Ei bine , a fost uşor să ajungă aici .

- Bună , tată !
- Ellie , ce faci aici ? spune tatăl ei oarecum speriat .
- Ţi-am pregătit prânzul şi am venit să ţi-l aduc .
- Oh , scumpo . Mulţumesc , spuse tatăl ei în timp ce o sărută de frunte .
- Cum ai ajuns aici ?
- Cu un taxi .
- Ellie , ştii că urăsc să mergi cu taxiul . Nu ştii niciodată peste ce pedofil poţi da , scuipă aceste cuvinte frustrat .
- Scuze , tată . Voiam să-ţi adu-
- Jonathan !
- Da , domnule Payne !
- Am vrut să vin de dimineaţă să îţi spun că ai întârziat cu un sfert de oră . Nu mai face greşeli , O'Connor . S-ar putea să fie rău .
- Îmi cer scuze . Data viitoare o să ajung la timp .
- Ai face bine să respecţi ceea ce ai spus .

Bărbatul care vorbea în acest fel cu tata este dur . Dar şi drăguţ , îşi spuse Ellie .

- Cine e ea ? întreabă bărbatul .
- Este fiica mea , Ellie .
- Nu vreau să o văd prin firma mea ! trânti uşa cu putere după ce ieşise , domnul Payne .

Daddy (L.P.)Citește această povestire GRATUIT!