capitolul 1

9.2K 240 87
                                    

Buna numele meu este Katherina Wyla, am aproape 17 ani si locuiesc in NY.Nu am frati nici surori... sunt la liceu in clasa a 11.Sunt o fire schimbatroare si neprevazuta...parul meu e roscat  si am ochii albastri intens..am un corp slab..mdaa sunt schelet..oarecum :) sunt o fire rebela...cei drept nu m-am sarutat cu nimeni si nimeni nu a putut sa ma atinga :) si ma mandresc cu asta...nu am timp sa ma indragostesc si nici nu cred in dragoste, pentru mine e doar un joc prostesc. Sunt o persoana periculoasa, cu inima de gheata. Tata miia predat Mafia la varsta de 13 ani, pana atunci am fost antrenata..lupte corp la corp,  in aer...sau cu arme. Am invatat jocul seductiei pe care il mai folosesc doar ca sa ma amuz pe seama fraierilor :))).Mama nu stie de Mafie si nici ca sunt cel mai periculos Racer. Nimeni nu ma recunoaste pentru ca la scoala folosesc lentile caprui, la filmari folosesc lentile verzi si cand merg la curse si mafie renunț la toate aparentele si imi arat adevarata personalitate :))..sa lăsăm astea la o parte si sa trecem la treaba.

~O zi din viata mea~

Mama:Kath?școala-te, trebuie sa mergi la scoala ~spune tragandu-ma de mana~

Eu:Mama, lasa-ma, mie somn.

Mama:Am facut clatite cu ciocolata ~spune ranjind smechereste ~

EU:Eyyyy clatite ~sărind ca arsa din pat si lund-o la goana spre baie ~

Mama incepe sa rada cand in loc sa deschid usa dau cu capu de ea, se vede ca sunt grabita rau :)

Intru in baie si imi dau jos lenjeria intima, ma bag in dus si ma frec bine cu gelul meu de dus cu miros de trandafiri rosii.In 3 minute am fost gata..ies din baie infasurata de un  prosop pufos...ma reped la dulap si imi scot o lenjerie de culoare neagra..apoi intru in dresing si caut ceva de imbracat. Hmm...imi iau o pereche de colanți negri de piele tăiați in genunchi cu fermoare aurii si un maeu alb  cam transparent cu mesajul "No boyfriend, No Problem",imi incalt botinele negre si nelipsita mea geaca neagra cu tinte, părul il  las liber pe spate in asa fel incat sa imi acopere deschizatoarea sutienului.Cobor  la bucatarie unde ma asteapta mama cu o farfurie mare de clatine, mănânc doua si beau un pahar de lapte, dupa care merg in camera mea sa imi iau  geanta de piele in care am aruncat la repezeala doua pixuri si un caiet. Cobor la subsol unde e garajul si ma duc la masa pe care se afla cheile la toate masinle mele, o aleg pe cea de la Audi-R8(media) urc si imi arunc geanta pe scaunul pasagerului si pornesc  spre scoala..dupa doua minute de condus imi suna telefonul.

C.T

"Kath, unde esti??"~se aude vocea lui Emili in difuzor~ea e singura fata din grup si face parte din grupul de Raceri ai Mafiei

"Aaa... sunt pe drum"~Spun eu fiind atenta la drum~

"Okk..cat te mai asteptam?spune cu o voce smiorcaita,  ne dor picioarele! se aunde vocea lui Alex.

"-Ohh, hai ca intr-un minut maxim 2 ajung, lenesilor!~spun eu chicotind

"Apasa dracu acceleratia aia Kath si nu te mai lasa așteptată. " tipa Ryan in difuzor de creca la auzit toată școala. :)

S.F

Inchid apelul lasandu-i sa vorbeasca singuri. Incetinesc treptat in timp ce ma apropii de portile liceului.

Intru incet in parcare școli si las elevi sa-mi admire mașina, parchez langa cele ale prietenilor mei. Cobor si mă sprijin de capota mașini,  observandu-mi gasca care se indreapta spre mine.

Ryan:Da mult ț-ia mai luat femeie. ~spune oftand~

Eu:Gasca, daca nu știați inca..trebuie sa dau impresia de copil cuminte si ascultator..nu am cum sa calc acceleratia, plus de ma prinde politia imi fac probleme cu mama, m-ia  zis clar ca nu am voie sa merg cu viteza.:)

Bad girl and Bad boy(viata...traita la maxim)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum