🕌Son🕌

220 30 35
                                        

Selamün Aleyküm ❤️

Veda etmeye geldim. Sonları hiç sevmiyorum. Ne yazacağımı da bilemiyorum. Gönül isterdi ki dolu dolu olsun her şey. Elimden gelen bunlar. Acemi bir yazar olarak bir son daha yazdım :') Umarım beğenirsiniz. İyi okumalar dilerim❤️




Acar KERVANCIOĞLU 

"Midem bulanıyor."

Yanıma döndüm hızla. Berinay başını camdan sarkıtıp derin nefesler almaya başladı. Yüzündeki güneş gözlüğünü düzeltmeyi de ihmal etmiyordu. Arabayı yavaşlattım. Patikaya benzer bir yola girdik.

"Bu hafta ikinci mide bulantısı..." dedim ciddiyetle. Başı dışarıda rüzgarla karışan sesini duydum. Yok ya! Hanımefendinin kucağımdan inmemesi lazım. Uslu durmuyor.

"Hamile değilim!" dedi gülüşleri eşliğinde. Güzelliğiyle aklımı başımdan alması yetmiyormuş gibi bir de bu ani tepkileri ile aklımı yitirmekten korkuyorum. En çok da kalpten gitmekten. Uzmanlığımı kalp ve damar cerrahisinden yapacağım diye dalga geçiyor benimle deli hatun.

Deli hatunum...

"Aşkım..." deyip başını içeriye soktu nefes nefese. Ciddiyetimi korudum. Yerinde kıpırdandı bana şirinlik yaparak. Gözlerimi kıstım. Başındaki patlıcan moru şalının kuyruğunu arkaya doğru attı nazlı nazlı. Gözlerimi ayırmadım karımdan. Beni etkilemeyi çok iyi biliyordu ama kocasının planlarından habersizdi. Güneş gözlüğünü burnuna doğru indirdi ağır çekimde. Gözlerini görme sevinci ilk günkü gibi ruhumu kuşatırken göz kırpıp öpücük yolladı uzaktan, kocasına kur yapıyordu. Dayanamayıp güldüm bu hâline. Az önce kur yapan o değilmiş gibi kollarını belime dolayıp başını göğsüme yasladı utangaç bir edayla. Güzel kokusu yoğun bir şekilde burnuma estiğinde gözlerim kendiliğinden kapandı. Kollarımı sardım narin bedenine. Yerinde kıpırdanırken mırıldandı. "Seninle arabada olmayı seviyorum."

"Kucağıma almadığım için mi?" dedim sırıtarak. Başını göğsümden kaldırdığında gözlerimi araladım. Ellerim belindeki yerine yerleşmiş, bırakmaya niyeti yoktu. 

"Evet." dedi net bir şekilde. Dürüstlüğüne hayranım. Dilinden dökülen her temiz sözcüğe razıyım ben. Ben karımdan razı, aşık bir adamım. Allah da ondan razı olsun.

"Beni korkutuyorsun." deyip yaklaştım karıma. Burunlarımız neredeyse birbirine değecekti. Titrek nefes aldı. Evlendikten sonra duygu ve düşüncelerini cömertçe benimle paylaşıyordu. Ve ben her günümü şükürle geçiriyorum. "Ciddi ciddi korkutuyorsun. Evde saklambaç oynamadığımız kalmıştı. Çok şükür onu da becerdik."

Göz bebeklerini yukarı doğru çıkartıp düşünceli hâle büründü. Aramızdaki yakınlığı fırsat bilerek tatlı dudaklarından öptüm. Sonra sıcaktan kızarmış yanağına uzandığımda güldü tatlı tatlı. Yanağından koklayarak öptüğümde terleyen elini boynuma getirdi. Bunaltıcı hava ile uzun yol midesine dokundu anlaşılan. Bir an önce otele geçelim.

Kulaklarıma dolan sesle gözlerimi araladım. Karım yavaşça benden ayrıldı. Dokunuşların tesirinden yavaş yavaş kendime geliyordum. Arka koltuktan yeni uyanan oğlumuzu aldı kucağına. Başından öptüğünde ağlayışı dinmeye başladı. Arabayı çalışırırken karımın anneliğini düşünmeden edemedim. Her şeyiyle çok güzeldi. 

___

Berinay KERVANCIOĞLU 

Banyodan çıktığımda kocamın sesi geliyordu kulaklarıma. Aklıma gelenle alt dudağımı ısırdım. Bugün saat 16.00'da online konferansı vardı. Tamamen aklımdan çıkmış. Ali ile ilgilenirim dediğinde banyoyu uzun tutmuştum. Giyeceklerim de içeride kaldı.

RAMAZAN ŞENLİKLERİ Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin