3 gun sonra
Şaka gibi bir rüyadan sonra uyandım. Yavaş yavaş kendime geldim bugün rahatça eğlenebilirdim çünkü iki günlük bir tatilim vardı.
Kalkıp hızlıca kendime bir kahvaltı hazırladım ve telefonumdan haberlere bakarken karşıma o haber çıktı.
Oğuz Aydın'ın yeni sevgilisi!
Bu adam da geçen bana yalvarırken şimdi sevgili mi yapmıştı. Komikti gerçekten, çok da takmamak lazım zaten.
Bir film açıp onu izlerken kız bir bara gitmişti, benimde uzun zamandır aklımdaydı. Şimdi hazırlanmaya başlasam anca yetişirdim akşama.
Hızlıca kalkıp hazırlanmaya başladım. Hazırlanmam bittiğinde bir taksi çağırıp onu bekledim. Alkol alacağım için kendi aracımla gidemezdim.
Taksi geldiğinde gideceğim yeri söyledim ve yolda dışarıyı izledim yarım saat kadar sonra varmıştım. Ücreti ödeyip kimliğimi göstererek içeri girdim.
Saatler sonra kaçıncı bardağı içtiğimi bile hatırlayamazken yanıma biri geldi.
"Selam."
"Selam."
"Tek misin güzellik?"
"Evet,tekim." Dedikten sonra kahkaha atmıştım.
"Hmm, iyiymiş. Eee adın ne?"
"Çiğdem,senin?"
"Poyraz ben de."
"İyiymiş."
Dedikten sonra etrafıma baktığımda kırmızı görmüş boğa gibi bana bakan Oğuz'u gördüm, halisülasyon görüyordum sanırım derken; yanıma doğru geldi yanımdaki çocuğa hızlıca bir şeyler dedikten sonra beni omzuna atıp giderken söylenmeye başladım.
"Bir sus be Çiğdem!"
"Kes sesini Oğuz!"
"Görüşeceğiz seninle."
"Görüşmeyelim."
Dediğimde çoktan arabasına bindirmişti bile beni biraz daha söylendikten sonra uyuyakalmıştım. Oğuz'un arabasında hemde uyuya kalmıştım.
Selamlar selamlarr
Nasilsiniz umarim iyisinizdirr
askmifenerbuhaldykn askima ithafennn
Umarim begenir umarim sizde begenirsinizz sizi seviorem gorusmek uzeree
ŞİMDİ OKUDUĞUN
lies break heart / Oğuz Aydın
Fanfiction"Seni seviyorum." "Sen beni sevme hakkını kaybedeli çok oldu Oğuz!"
