XXXIV

32.5K 2.1K 526
                                        

Merhaba canim ben geldim.
Bir kaç bir şey konuşmak istiyorum. Geçen yorumlarınızı okurken Sare'nin özür dilemesi hakkında 'kadını acınası yazmışsın' tarzı bir yorum gördüm. Arkadaşlar bir yere kadar Doruk Ali nefretinizi hep anladım. 34. Bölüme geldik hala saydırıyorsunuz sorun değil. Biz wattpad okuyanlar olarak kinciyiz. Fakat geçen bölümde anlatmak istediğimi mi anlamadınız anlamadım. Tabii ki sevmeyebilirsiniz haklısınız burası yoruma açık bir yer sonuçta asla bir şey diyemem ama beni şu 'kadını acınası yazmışsın' lafı biraz üzdü.

Birine sen beni aldatırsın sende bu potansiyel var demek sizi bilmem ama beni kırar ve üzer, üstelik Sare ve Doruk Ali evli, bir şeyleri düzeltmek için bir adım attılar ve ortada aldatmalık bir durum yazmadım. (Sare'nin gördüğü manzara tabii ki hoş değildi Sare her zaman haklıydı onu suçlayan yok hiçbir zaman ama ortada bir açıklama da vardı.) Bu durumda Doruk Ali'nin tepki göstermesi ve Sare'nin bunun sonucunda söylediği laftan dolayı özür dilemesinin nesi acınası onu anlayamadım. Ve Doruk Ali, Sare'ye karşı GEÇEN BÖLÜMDE suçlayıcı konuşmadı sadece öyle söylediği için üzüldü. Bunun nedeni de ikisinin bir şeylere adım atması ve Sare'nin ona güvenmemesiydi. Sonuç olarak Sare'de YALNIZCA bu durum için (YALNIZCA BU DURUM İÇİN) özür diledi. Evet Doruk Ali'nin geçmişte hataları oldu ama şuan zaten bunu düzeltme aşamasındalar bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorlar, özellikle Doruk Ali. Doruk Ali'den hala nefret edebilirsiniz dediğim gibi baştan beri sizinle sohbet halindeyim, sizin yorumlarınıza gülüyorum, hak veriyorum ve buna hiçbir zaman kötü tepki göstermedim. Bu sizin en doğal hakkınız ama bende bazı şeyleri açıklamak istedim. Bu durumun geçmişle bir alakası yoktu çünkü. Kendimi kadınları aşağılıyormuş gibi hissettiğim için bazı şeyleri 'ne düşünerek' yazdığımı açıklamak istedim.

Karakterleri zaten hatalarıyla, güzellikleriyle yazıyorum yorumları da size bırakıyorum. Sare, Doruk Ali'yi nasıl affeder diyenler içinde arkadaşlar bu bir kitap ve kitap olmasa bile biz günlük hayatımızda bile hata yapan bir insanı hayatımızdan öyle kolay çıkaramıyoruz. Keşke öyle olsa ama değil.

Doruk Ali'yi sevmeyen ama beni seven sizlere de ayrı teşekkür ederim umarım beni yanlış anlamamışsınızdır. Yorumlarınızdan rahatsız olmuyorum. Amacım Doruk Ali'yi haklı çıkarmak falan da değil. 'Kadını acınası yazmışsın' lafına biraz üzüldüm ve ona açıklık getirmek istedim. 🫶🏻

ÇOK KONUŞTUK HADİ GELİN YA.

&

&

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

&

Bir Kaç Zaman Sonra...

"Sare!"

İsmimin seslenilmesiyle çiçeklerimden başımı kaldırıp karşıya, bahçe kapısına baktım. Doruk Ali işten gelmiş, ceketi kolunda kapıya yaslanmış bana bakıyordu.

GÖNÜL KİRASI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin