10. Bölüm : Kahve

807K 28.5K 2.5K
                                    

Oy ve yorumlarınızı eksik etmeyin tatlışlarım :**

Ceyda'yı odama sokup kapıyı kapattım "Anlat hemen! Ne oluyor lan?! Sinema falan?" Dudağını ısırıp etrafa baktı "Hiçç takılıyoruz öyle" kaşlarımı çattım. Çocuk muyum ben yer miyim bunu? Yemem tabi ki "Şimdi bana şeker alacaksın herhalde. Anlat çabuk yemin ederim Yağız'ı çağırırım" oflayıp somurttu ve kendini sandalye attı "Seviyorum Yağız'ı oldu mu?" Ağzım Hulk sığacak kadar açılırken gözlerimde Thor görmüşüm gibi açıldı "Vallaha mı?! Ne zamandır?! Niye bana söylemiyorsun kahbe?!" Büyük bir ihtimal tipime gülüp omuzlarını silkti "Söyleseydimde Yağız'a yetiştirseydin" elimi kalbime koyup inledim "Ah!Bu ihanete dayanamayacağım" deyip kendimi yere bıraktım. Hareketsiz duruken Ceyda'nın gülüşü kulağıma doldu "Ölmediğini biliyorum" gözlerimi açıp gözlerimi devirdim ve dikelip Ceyda'ya gözlerimi kısarak baktım "Herneyse. Anlatmadan ölmeyeceğim merak etme" diye tısladım. Gülüp heyecanla gözleri parladı. "Birlikte film izleyip hamburger yedik öyle işte. Yağız' beğendiğimi biliyorsun zaten" kafamı salladım. Ben kuzeni olduğum için asılamıyordum ama diğer kızların dikkatini çekiyordu kerata "Bende beğeniyorum iti. Yakışıklı" dediğimde ikimizde güldük. Ceyda'ya sırıttım"Bizde kalsana" omuzlarını silkip kendini yatağıma attı. Bense hala yerde oturuyordum "olur ama yatak benim" dediğinde kaşlarımı kaldırıp indirdim "Birlikte yatak mı?" Gülüp yanağımı sıktı "olur" sırıttım "Yarın bizi Yağız götürecek okula. Ben arkada otururum" kafama vurdu "Melis!" Hunharca güldüm. Utançla kendini yatağa attı. Kankalık bunu gerektirirdi

Aklıma aldığım dergi gelince ayağı kalktım "Dur dergi almıştım. Ona bakak" çalışma masamın üzerindeki dergiyi aldım. "Meriç'in annesiyle tanıştın ha?" Omuzlarımı silktim. Telefonda anlatmıştım Ceyda'ya ve sonrada bize gelmesi için tehdit etmiştim. "Ne olmuş yani?" Sırıttığında gözlerimi devirdim "Allasen kapat şu konuyu" güldü. Dergiyi açtım ve yanına oturdum "Posterlerden bende istiyom" sırıttım "Beğenmezsem veririm" gözlerini kıstı "Hain" güldüm.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tabaktaki son domatesi ağzıma atıp hunharca güldüm. Ceyda gözlerini devirdi "Aç pislik" sırıttım. Ablam kafama vurdu. "Misafire öncelik ver hiç değilse" koluna vurdum "Misafir mi o be? Senden çok kalıyor evde" Ceyda güldü "Doğru Vallaha" gülüp elimi uzattıp. Ceyda elime vurup güldü. Ablam bize gözlerini devirip giderken sinsice sırıttım "Melih'le konuşuyor nusun?" Annem bize bakarken kaşlarını çattı. Ablamda şaşkınca bana bakıp dudaklarını birbirine bastırdı. "Melih kim kız?" Diyen anneme bakıp sırıttım "Ablamın ki" ablam bana vurduğunda "Ya!" diye bağırdım. "Anne şu mala bir şey söyle. Sallamasın bir yerinden!" Güldüm ve kaşlarımı kaldırıp indirdim "Yalan mı?" Kolunu cimcikledi "Kavga olayını hatırlıyor musun?" Dedi kısık bir sesle. Gözlerimi devirdim. Ağız tadıyla sinirde edemiyoruz! "İyi be" zaferle sırıttı ve odasına gitmeye başladı "Dylan O'brien posterini alıyorum" gözlerimi büyüttüm "Bırak lan posterimi" deyip uçarak odama girdim. Çoktan elindeydi poaterim "Bırak onu!" Diye cırladım. Kaşlarını çattı "Bağırma bana! Anlatırım vallaha" ofladım "Bir an önce defol git okuluna" deyip gözlerimi kısarak ona baktım ve odadan çıktım. "Ceyda gidiyoruz!" Yanıma geldi "Dur lan dişlerimi fırçalıycam" birlikte banyoya girdik.

İşimiz bitince dışarı çıktım. Ceyda benimle birlikte merdivenleri iniyordu "O posteri çok sevmiştim ya" yanağımı sıktı "Sende daha çok poster var" omuzlarımı silktim "Yeni haliydi ama" omzumu sıvazladı "Geçer be kanka" gülümsedim. Binadan çıktık.

Yağız kaportaya totosunu yaslamış telefonuna bakıyordu. Meriç gibi saçının önünü dışarda bırakacak şekilde beresini takmıştı. Ben niye şimdi Meriç'i kattım ki araya? Gözlerimi devirdim. Yağız bize dönüp gülümaedi "Çalıştır arabayı gidelim" kaşını kaldırdı "Kuyruğuna kim bastı senin?" Ofladım "ablam posterimi aldı" güldü. Sürücü koltuğuna giderken arka koltuğa gittim. "Ben sana alırım" sırıttım anında "Vallaha mı?" Kafasını salladı. Arka koltuğa oturduğumda Ceyda da yanıma oturacakken kapıyı kapattım. Kaşlarını çatıp mecburen ön koltuğa oturdu. Gülerek kafamı iki koltuğun arasına soktum. "İsterseniz ineyim?" Yağız kaşlarını çatarken , Ceyda bana vurmak için dönerken geri çekilip hunharca güldüm "Seni indiririm Melis beni sinir etme" sırıttım "Bu in aşağı melis biz baş başa kalmak istiyoruz demek mi?" Ofladı. Kırdadım "Tamam tamam. Utandırmayacağım sizi" Ceyda kaşlarını çattı "Yok artık" dediğinde güldüm. "Gelmiyom ben sizle siz gidin" deyip arabadan indim. Yağız gözlerini devirip arabayı sürerken durağa gitmeye başladım.

Veliaht Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin