10.Bölüm

261 70 4
                                    

Merhaba arkadaşlar. Bu bölümde çok fazla olay yaşanmadı. Ama bilerek böyle yaptım çünki bir önceki bölümde çok fazla karakter eklediğimi fark ettim umarım bu bir sorum olmamıştır. Keyifli okumalar :)

Bulut nasıl abimi öğrenir? Halbuki sadece abim ve ben biliyoruz. Bacaklarım daha fazla dayanamadı ve olduğum yere çöktüm. Bulut hemen benim olduğum tarafa koştu.

" Rüya ne oldu? İyi misin? "

Hayır hiç iyi değildim. Bu hayatta ailem diyebileceğim tek kişiyi kaybetmenin düşüncesi bile beni mahvediyor. Hayır olmaz,olamaz Oğuz'dan sonra kaldıramam ben. Hem abimin bir suçu yok ki onun tek suçu başka birini sevmesi..

"Onu öldürme onun bir suçu yok" dedim zorla.

" Nasıl sen tanıyor musun ?"diye sordu hayretle. Ama benim daha fazla gücüm kalmamıştı gözlerim yavaşça kapandı ve başım Bulut'un dizine düştü.

" Abi bu kız o piç Arda'yı nereden tanıyor ?"diye sordu Yiğit. Nasıl yani Bulut kardeşinin ölümüne sebep olan kişinin Arda diye biri olduğunu mu düşünüyor? Inanamıyorum suçsuz birini mi öldürecek? Evet öldürecek diye bu kadar kesin konuşabiliyorum çünkü gözlerindeki o intikam duygusu somut birşey gibi ortada. Kim olduğunu bilmeden o kişiye duyduğu nefret gözlerinden akıyordu.

" Ne bileyim oğlum ben şimdi birde şu ufaklık mı bana ayak bağı olacak? " diye sordu Bulut. Ufaklık mı? Bunu sonra düşünmek üzere raflara kaldırdım. Raflara kaldırdığım o kadar çok konu var ki.. Bir gün  raflar o kadar konuyu taşıyamayacak ve yıkılacak beni de altında bırakarak yıkılacak..

"Niye ayak bağı olsun oğlum ?"diye sordu Yiğit. Benim başımda oturmuş konuşuyorlardı ikisi de benim uyandığımı bile fark etmediler.

" Öyle deme oğlum görmedin mi nasıl korkmuştu. Gözleri nasıl da korkuyla açıldı."dedi.

"Bulut sen bu kıza karşı birşey hissetmiyorsun değil mi? " diye sordu Yiğit şüpheyle. Gözlerimi açıp yuh diyesim geldi resmen.

" Yok oğlum ne alakası var lan. Kız zor günler geçiriyor. Onun için önemli biri heralde bu piç o bunu kaldırmayabilir."dedi Bulut düşünceli bir şekilde.  Beni böyle düşünmesine baya şaşırmıştım.

" Ne oldu ki?"diye sordu Yiğit. Ne meraklı çocuk böyle!

"Onunla benim aramda" dedi Bulut bakışlarını yüzümde hissettim.  Bu bende başımı yastığın altına saklama isteği uyandırdı.

Yiğit odadan çıkalı baya oluyordu ama Bulut hâlâ buradaydı. Sanırım ben gözlerimi açana kadar da gitmek gibi bir niyeti yoktu. Bulut arada saçlarımı okşayıp 'korkma benden yüreği yaralı küçük kızım 'diyordu. Ama ben nasıl korkmam ki abim için korkuyorum onun daha bu hayatta yaşayacağı çok şeyi var. Gizem ile geçireceği çok zamanı var. Sonra Bulut için korkuyorum. Kardeşini kaybetti tamam ama kendi hayatını mahvetmekten hiç mi korkmuyor? Ama hırs,intikam duygusu ve nefret o kadar büyük ki mantıklı düşünemiyor.

" Uyan artık gözlerini özledim. " diye fısıldadı Bulut kulağıma. Kalbimin daha hızlı attığını hissettim.  Bu neydi şimdi ben bu duyguyu en son Oğuz ile yaşamıştım. Bulut'un yavaş yavaş Oğuz'un yerini aldığını düşünmemek için yavaşça gözlerimi araladım.

" Rüya iyi misin? Senin için endişelendim."dedi Bulut. Gözlerindeki mutluluk kalbimi acıttı.

" İyiyim. Bulut onu öldürecek misin?"diye sordum. Aslında cevabını biliyordum amacım konu açmaktı sadece.

Yüzü hemen ciddi bir hal aldı. 

" Rüya öğrenmemen gereken birşeyi öğrendin. Ama madem öğrendin bundan sonra sende bu işin içindesin."dedi büyük bir rahatlıkla.

"Yağmur'un ölümünden sonra kendime söz verdim ben o piçi öldüreceğim. Sen onu nereden tanıyorsun ya da senin için ne kadar önemli bilmiyorum. Ama senin için ne kadar önemli olursa olsun bu o piçi öldürmemi engellemez bil. " dedi. Bunları böyle rahatlıkla söylemesi beni daha çok şaşırttı. Gözlerindeki bu keskin ifade beni 'yapma' demeye bile korkutuyor. Ama nasıl yapma demem? Vicdanım beni nasıl rahat bırakır? İçimden bir ses bu işin sonunda kan var diyordu çok kan var.

" Bulut Yağmur'u kaybettik. Senin onu öldürmen sadece senin hayatını mahveder başka birşey olmaz. Yağmur bunları görse üzülür çünkü aşk böyle birşey işte onun sana yaptıkları seni pekte ilgilendirmez seni ona hissettiklerin ilgilendirir "dedim yumuşak bir sesle. Bulut'a baktığımda bana çok derin bakıyordu,tam gözlerimin içine bakıyordu. Kendine gelmek ister gibi kafasını iki yana salladı ve konuşmaya başladı.

" Rüya beni anlamanı beklemiyorum zaten senden beklediğim şey susman ,bana engel olmaman. Benim bu hayatta kaybedecek birşeyim kalmadı bari şu içimdeki alevi söndüreyim. Bilmiyorsun içimdeki alevin  sadece o piçin kanı ile söneceğini bilmiyorsun. Ben Kalbimdeki bütün güzel duyguları söküp attım kalbimde sadece intikam duygusu var."biraz düşünür gibi yaptı. Sonra gözlerimin içine baktı.

"Belki o piçin kanı söküp attığım o güzel duyguları sular ve tekrar yeşerir."dedi.

YALNIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin