14.BÖLÜM

4.3K 186 11
                                    

_ Birtanelerime yepyeni erkenden bir bölüm getirdimm:D Umarım hoşunuza gider. İnternet sorunum dediğim gibi tamamen çözüldü o yüzden bölümler daha rahat şekilde gelecek:) Güzel günler yakındır arkadaşlar:)Bunları biraz da geçiş bölümü gibi düşünün. 2, 3 bölüm sonra değişecek biraz durumlar. Neyse uzatmadan İyi okumalar sizleri çok seviyorum:)♥♥♥♥♥♥♥♥♥

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Kerem Can'ın dediği depoya gelir. İçeri girince Can ve Cenk'i görür. Rahat adımlar ile yaklaşır yanlarına. "

_ Konuştu mu Can?

_ Hayır bir şey demedi.

_ Peki ben bizzat sorayım madem. Hatta dur bu ne böyle ellerini falan bağlamışsınız.

" Kerem hızlıca arkasına geçip ellerini çözer. Cenk sızlayan bileklerini tutup Kerem'e bakar. Kerem ise aynı rahatlıkla karşısına geçip konuşur. "

_ Bak adam göndermene gerek yoktu. Beş kişi de göndersen hepsini hallerderdim. Gönderdiğin o dövüşmeyi bilmeyen adamların hâline bakmışsındır heralde. Tek gelseydin belki ciddiye alıp dövüşürdüm seninle. Ama seni yapmaya çalıştığın şeyden sonra adam olarak görmüyorum. Bana adam yollama kapına ölü olarak gelebilir bu senden bilinebilir. Erkek gibi sende yok tabii ama adam gibi kendi gücünle gel karşıma. Sen yaptın adım gibi eminim. Bak çözdüm ellerini, Can sende karışmayacaksın kalk ben senin üzerine adamlarımı yollamam. Teke tek çıkalım. Kalk!

" Cenk sinirle gözlerindeki alaya bakarak onu dinlerken ayağa kalkar. Kerem ise sadece güler. "

_ Güzel hazırsın o zaman.

" Cenk'in hiç beklemeden kendine atacağı yumruğu, eliyle yakalayıp kolundan tutar ve çevirir. Bu sayede onu önüne almayı başarır. Cenk arkadan yaptığı hamle ile bırkmasını sağlar. Tekrar yumruk atacakken Kerem kafasını eğer ve karnına vurur. Bu Cenk'in eğilmesini sağlar. Kerem hiç bir şey yapmadan sadece düzelmesini bekler alaylı şekilde. Cenk hızlı bir darbe atmaya çalışken Kerem yine kolundan tutup yüzünü duvara dayar. Kurtulmaya çalışsada Kerem elini arkadan ters şekilde sımsıkı tutmuştur. Kulağına yaklaşıp konuşur. "

_ Son kez söylüyorum! Sakın bir daha Zeynep'e yaklaşma! Yanında uzağında herhangi bir yerde görürsem seni öldürürüm! İkinci kez böyle kurtulamazsın elimden! Cehennemin dibine de gitsen gelir bulur çıkartırım oradan! Bu seni son uyarışımdı! Şimdi defolup gidiyorsun ve bir daha karşımıza çıkmıyorsun!

" Kerem bunları sinirle dişlerinin arasından söylerken Cenk derin derin nefesler vererek dinler. Kerem kolundan çevirip ileri doğru iter onu. Cenk de daha fazla orada durmayıp ayrılır sinirle. Kerem üstünü düzeltirken Can gelir yanına."

_ Gelmez daha merak etme.

_ Erkekse gelsin! Gelsinde görsün! Aynaya bakabiliyor mu bakalım! Piç!

_ Hadi çıkalım bizde attın sen sinirini.

_ İyi oldu bunun gelmesi. Attım biraz üzerimden. Sağol Can.

_ Ne demek ne zaman istersen.

_ Eve gidiyorum ben çok yoruldum biraz dinleneceğim.

_ Yorulduysan bara gidelim.

_ Kararsız bırakıyorsun ama beni böyle.

_ Hadi hadi. Özlemişlerdir seni.

_ Gidelim o zaman.

"Beraber gülüp bara geçerler. Tüm kızlar Kerem'i görür görmez birden ona doğru gelirler ama Kerem bir bakışıyla durur hepsini. Oturup içkisini söyler. Kerem birtek Derya'nın gelmesine izin verir."

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin