36.🎬 ÖMÜR DEDİĞİN

2.6K 241 40
                                    

~Bismillahirrahmanirrahim~

{36. BÖLÜM}

Bir Ay Sonra...

"Karıcığım hazırsan çıkalım artık, geç kalıyoruz."

"Hazırım, bir saniye ama kocam."

Ali Haydar salonda beklemekten ağaç olmak üzereyken seslenmişti Nazenin'e. Genç kadın sabırla beklediği onca yılın acısını böyle çıkarıyor gibiydi son zamanda. Eh tabii, karnının da bunda büyük payı olduğu aşikardı!

Siyah takımının pantolonuna elini sürtüp ayağa kalktı genç adam. Bu bir saniye cümlesine pek inanmasa da yavaştan kapıya doğru ilerlediği esnada yatak odasından kuğu gibi süzülen karısıyla gözleri aşkla parlamış ve dudakları aralanmıştı. Esmer teni baştan ayağa ısınırken, gülümseyerek yanına gelen karısına elini uzatıp kendi etrafında dönmesini sağlamıştı. Genç kadın bu anın güzelliğiyle dudaklarını büzerek duygu dolu gözlerle baktı kocasına durduğunda.

"Çok güzelsiniz hanım efendi."

"Siz de pek yakışıklısınız bey efendi."

Birbirine kur yapan iki sevgili gibi gülüşüp, biri feracesini diğeri ceketini alıp dışarı adımlarını attılar. İçleri kıpır kıpır, birbirlerine susamış yeni yetme gençler gibiydiler son bir aydır. Yaşayamadıkları ne varsa yaşamak ve kaybolan zamanı telafi etmek istiyorlardı. Özellikle Ali Haydar bunu her şeyden çok isteyen kişiydi.

Unuttuğu ve sonra hatırladığı her şeyde, Nazenin'e ne acılar çektirdiğini bilmek ruhunu sızlatıyor ve karısına hiç kıyamıyordu bu yüzden. O kadar imtihana rağmen ondan vazgeçmeyen bu kadına hayranlık beslemesinin dışında gün geçtikçe çok daha fazlasını hissediyordu.

Çok seviyordu onu...

Sanki yıllarca bir parçası kayıpmış da şimdi tamamlanmış gibi hissetmek tarifi zor bir güzellikti. Ve bu güzellikler için Allah'a çokça şükrediyordu Ali Haydar.

Nazenin'in gözlerinde gördüğü duygularsa her geçen gün daha fazla şaşırtıyordu adamı. Bazen öyle özlem dolu ve sevgiye muhtaç bir kız çocuğu gibi bakıyordu ki karısı, onu hemen alıp bağrına basıyordu böyle zamanlarda genç adam.

Hala karısının çocukluk aşkı olduğundan bir haberdi. Bunu ölse utancından anlatamazdı zaten Nazenin de.

İkili arabasına binip Nazenin'in hafızlık arkadaşının düğününe giderken yol boyu neşe içindeydiler. Düğünde de keza öyle...

Fakat düğün bitimi dönüş yolunda aldıkları haber çifti Ali Haydar'ın eski dostu, fakat şimdilerde yalnızca görevden göreve gördüğü Turan'ın evine götürmüştü.

Arabadan inen Ali Haydar hızla dolaşıp karısını elinden tutarak arabadan indirdiğinde şaşkın ve endişe dolu ifadelerle kalabalığa doğru ilerlediler. Ali Haydar karısının elini sıkı sıkı tutarken Nazenin'se şok içinde ambulans görevlilerinin yürüttüğü sedyeye uzattılar bakışlarını.

Sedyenin üzerinde boylu boyunca uzanmış kadının üzerini komple örtmüşlerdi ve usul usul sedyeye tutunarak yürüyen acil ekibi, ayakta kalmaya çalışan Turan'a dikmişlerdi hüzün dolu bakışlarını.

DÖNEMEÇ (✔️)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin