otuz üç

7.4K 635 338
                                    

Bilinmeyen numaradan kastım kayıtlı olmayan herhangi bir numara. Gizli numara falan değil yani.

Keyifli okumalar💫

❄️

Bilinmeyen Numara: Merhaba Esma, ben Yasin. Ela'nın doğum gününde tanışmıştık.

Esma: Evet, hatırladım sizi.

Bilinmeyen Numara: Numaranı Ela'dan aldım. Umarım rahatsız etmiyorumdur.

Esma: Sorun yok, bir şey mi oldu?

Bilinmeyen Numara: Nasılsın?

Esma: İyiyim, siz nasılsınız?

Bilinmeyen Numara: Teşekkürler. Doğum gününde sonra seninle görüşmek çok istedim ama denk gelemedik hiç.

Esma: Ortamlarımız farklı çünkü. Normaldir. 

Bilinmeyen Numara: Evet evet. Ben konağa geldim bugün. Yani seninle görüşmek için.

Ha?

Ne?

Şaka de ne olur?!

Bilinmeyen Numara: Orada çalışmıyormuşsun artık.

Esma: Neden gittiniz oraya? Yasin Bey, neden beni görmek istemiştiniz?

Adam sen diyor hala siz demeye devam. Yaman'ın akılsızlığı mı bulaştı sana Esma? Pardon sen hep böyleydin.

Bilinmeyen Numara: Rahatsız oldun sanırım. Ama gerçekten kötü bir niyetle değil.

Bilinmeyen Numara: Sadece seni görmek için.

Esma: Konu nedir?

Bilinmeyen Numara: Ben doğum gününden sonra seni aklımdan çıkaramadım.

Bilinmeyen Numara: Senden hoşlanıyorum.

Bilinmeyen Numara: Bir kahve falan içmek istedim eğer sende istersen tabi. Daha net ifade edebilmek için kendimi.

Ah ulan Yaman. Sende şöyle açık olaydın ya. Tü sana.

Esma: Yasin Bey çok üzgünüm ama teklifinizi kabul edemem.

Esma: Bu size umut verir.

Benim umudumu yıkmışken birisi, olmayacak duaya amin dedirtmeye gerek yok.

Esma: Size karşılık vereceğim bir duygum yok.

Bilinmeyen Numara: Hiç ihtimal yok mu? Belki tanıdıkça bir şeyler olur.

Esma: Ben başkasını seviyorum. Eğer sizinle bir yola çıkarsam içimde bastırmaya çalıştığım duyguları halledemeden sizi onları kapatmak için kullanmış olurum.

Esma: Size bu haksızlığı yapmam çok bencilce olur.

Bilinmeyen Numara: Anlıyorum. Dürüst olduğun için teşekkür ederim.

Esma: İyi akşamlar.

Birinin kalbini kırmak oldukça rahatsız ediciydi. Sanırım kalbim çok kırıldığı için bu konuda daha iyi empati yapabiliyordum.

"Umudu kırılmasın insanın. Kalp mecbur aşıyor kırgınlıkları," derken çalan zille yerimden kalktım.

Yasemin kurstan geldi diye düşünürken karşımda Yaman'ı görmeyi hiç beklemiyordum. Valla beklentilerimin arasında yoktu kendisi. Son görüşmemişden sonra yüzsüz gibi karşıma çıkmaz diyordum.

Bu çocuğun yüzsüz olduğunu unutuyorsun.

Seviyoruz ama ya.

"Ne işin var senin burada?" derken olabildiğince sinirli çıkarmaya çalıştım sesimi. Tabi kaşlarımı çatmayı da ihmal etmedim öncesinde.

Tavrımız net diyorsun yani? İki dakikaya cıvımada.

"O it herifle görüştün mü?" derken sinirini zor zaptediyor gibiydi.

Küçük Bey pek sinirli. Aman aman.

Kimden bahsediyor bu?

"Esma sana diyorum. O seni görmek için konağa gelip bana kafa tutan herifle görüştün mü?"

Haa..

Yasin'i diyor bu.

"Bunun için mi akşam akşam dayandın kapıma? Sana ne be, kiminle görüştüysem görüştüm. Sana hesap mı vereceğim?" diyerek umursamazca omuz silktim.

Gözlerimi yüzümü tararken bakışları öfke doluydu. Kime kızdıysa. "İlla ağzını burnunu kır diyorsan yani. İyi bende gider sana yaklaşmamasını izah edecek farklı şeyler denerim."

Merdivenlere yönelirken kolundan tutup geriye çektim. "Saçmalama Yaman. Kimseyle görüştüğüm falan yok. Kendine gelir misin lütfen?"

"Çok sinirliyim. Kendime falan gelemem. O adamın canına okuyup eline verecektim tüm dişlerini."

"Sana ne? Niye bu kadar yükseliyorsun?"

"Seninle görüşmek falan isteyemez. Ben daha göremiyorum lan seni. O it niye görecek!" diye bağırırken koluna vurdum.

"Kes sesini. Bağırıp durma, başımıza toplayacaksın apartmanı. Ayrıca seni ilgilendirmeyen meseleye burnunu sokma. Ben gerekeni söyledim. Bir daha konağa gelmeyecek."

Şaşkınlıkla bakıp elini saçından geçirdi. "Sen onunla konuştun yani?"

"Evet konuştum. Hayatıma müdahale olma Yaman. Duyup gördüğün her şeyde kapıma mı dayanacaksın?"

Böyle de netiz işte. Ya Yaman Efendi. At gibi giden.. neyse.

Sakinleşmek için gözlerini kapatıp açtı. Öfke bulutu pişmanlıkla çevrelendi. "Ben seninle konuşmak için günlerdir kafamı toparlamaya çalışıyorum. Seninde kendine gelmen için sabırla bekliyorum. Evet hata yaptım, çok pişmanım tamam mı?" derken bu sefer şaşıran ben oldum.

Hele senin dilin ne söyler?

"Çok pişmanım Esma. Seni kırdığımı bile farkedemediğim için özür dilerim. Yemin ederim böyle olacağını tahmin edemedim."

Elimi alnına uzatıp kontrol ettim. "Ateşin de yok ama, iyi misin Yaman?"

Tüm ciddiyetiyle bakarken omuz silktim. "Bakma öyle, aklında yerindeyken bunları söylecek biri değilsin sen. Egon mu zedelendi korkak dediğim için? Ya da gurur mu yapıyorsun arkasını dönüp giden ben olduğum için? Sırada ne var? Tekrar kollarına koşacağım sonra tekmeyi sen mi basacaksın bana?"

Hayal kırılığıyla omuzları çökerken yalan yok içim acıdı. "Hayır tabi ki Esma. Ben pişmanım. Seni geri kazanmak istiyorum, evet. Ama bunu düşündüklerin için değil," derken durdu.

Teşvik etmek için ben "Ne için?" diye sordum.

Kendinden emin bir adım attı bana doğru. Aramızdaki mesafe kısalırken kendimi geriye çekmek çok istedim. Ama ayaklarım benim komutumdan çıkmış gibiydi. Etkisi altına girmemek için kendimi sonuna kadar zorladım.

"Esma," derken sesi öyle sakin ve huzurluydu ki hep böyle olsaydı dedim kendi kendime. "Ben seni kazanmak istiyorum. Kırdığım kalbini telafi etmek istiyorum. Tekrardan benim için çarpmasını istiyorum. Bunları seni sevdiğim için yapmak istiyorum. Seni seviyorum. İnanması güç belki. Ama seni çok seviyorum."

Ben şaşkınlıkla ona bakarken ne söyleceğimi bilemez gibi çenem açıldı kapandı. Kelimeler bir türlü toplanıp bir bütün olamadı.

"İstersen süründür. Hemen affetmeni beklemiyorum. Ama sadece bir tek şey istiyorum," diyerek çaresizlikle parladı gözleri. "Aramıza herhangi birini sokma. O adam veya başka birisi."

❄️

Yaman'cım bol sürünmeler annemhskdkdk

Nasılsınız? Her şey yolunda mı? Yorum yapmayı unutmayın.

Seviliyorsunuz🎈

KAR TANESİ | Yarı TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin