17

4.7K 314 7
                                    

Megnéztünk egy filmet, majd Michael fölém kerekedett és levette rólam a topom. Nem szóltam érte, mert inkább kivártam ebből mit szeretne kihozni. Behintette apró csókokkal a nyakam, a kulcs csontom a mellkasom és egyre lejjebb vándorolt. A hasamnál picit elidőzött majd szép lassan lehúzta rólam a nadrágom. Ohh te jó ég! Most, most komolyan megtesszük?

A medencecsontomnál kezdett puszilgatni mire kirázott a hideg is. Hátravetettem a fejem és csak vártam a folytatást. Lehúzta a bugyim és a combom belső felét csókolgatta. Egyre közelebb ért a nőiességemhez, belepuszilt mire felszisszentem mert a borostája csiklandozott odalent. Nem tudtam betelni a gyönyörtől amit okozott. Ugyan fogalmam sem volt róla igazából mit is csinál, hisz ilyet még életemben nem éltem át, de jóleső érzéssel töltötte be az összes porcikámat.

- Michael! - nyögtem fel mire abbahagyta és az arcomhoz hajolt. Adott egy gyors puszit a számra. Furcsa ízt éreztem az ajkaimon, majd leszállt rólam és a fürdőszobába sietett. Zihálva vettem vissza a bugyimat. Nyeltem egy nagyot. Annyira intenzív volt ez az egész érzés hogy még most is érzem. Kis idő után visszafeküdt mellém. Felé fordultam, végig simított az oldalamon s mikor a fenekemhez ért rámarkolt.

- Az előbb..

- Jó volt? - mosolygott rám.

- Igen.

- Csak megkóstoltalak - kacsintott rám amitől még csábítóbbá vált.

Belepirultam.

- Ne pirulj el! - nevetett ki.

Még jobban hozzábújtam és a mellkasába fúrtam a fejem. Beszívtam az erős férfias illatát. Imádtam.

- Szeretlek. Nagyon - suttogtam.

Mindkét kezével ölelt, és adott egy csókot a fejem búbjára.

- Én is téged Ariana.

//

A hét elég jól telt. Michael-el egyre jobban elmélyült a kapcsolatunk, bár azt nem mondanám, hogy nem volt probléma mentes. Minden napra kijutott egy kis hiszti, ha ránéztem Jai-ra. De persze belőlem is előtört a kis szörny amikor Serenával láttam beszélni. Végül megtudtuk nyugtatni a másikat hogy ez nem jelent semmit. Nekem legalábbis nem. Michael elég meggyőzőnek tűnt, így hiszek neki és próbálok bízni benne. Mert szeretem őt.

Már csak azért imádkozom, hogy a mai napot túléljem. Túléljük. Ma megyünk a bácsikám esküvőjére és ma mutatom be a szüleimnek Michael-t, akit magammal viszek. Neki még nem is mondtam el, hogy Jai-val fogok egy szerelmes dalt énekelni. Tuti felfog menni benne a pumpa. De pozitív leszek. Tuti jó lesz ez az esküvő. Megnéztem magam a tükörben vagy hatszor hogy jó leszek-e. Egy fehér ruhát választottam a hajam pedig anya csinálta meg. /fenti képen láthatjátok majd :D lel / Hallottam hogy csöngettek így lesiettem. Tudtam hogy Michael az. Kinyitottam az ajtót és elvoltam képedve. Minden stimmelt kivéve a fekete szakadt nadrágot, na meg a bőrdzsekit. Nekem tetszett de tuti a szüleim nem fogják díjazni. Adott egy csókot, majd bejött. Illedelmesen kezet fogott apámmal, anyának hozott egy nagy csokor virágot. Ashton is betoppant, így apa egyszerre vallathatta a két srácot.

- Nos. Ti jártok a lányaimmal? - nézett apa a két srácra.

Egyik sem szólt, csak bólogatott.

- Nos, Ashton. A szüleid mivel foglalkoznak? Azt már tudom hogy Michael szülei mivel.. - érdeklődött anya.

- Nos, az apám autószerelő édesanyám pedig nővér - felelte Ashton.

𝑨𝒍𝒍 𝑰 𝑾𝒂𝒏𝒕 ☆彡 𝑪𝒍𝒊𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅Where stories live. Discover now