Ariana 07:00-0830

34 2 1

Jeg våknet av alarmen på telefonen, slo den av og gikk ut av senga.
Jeg fikk pappaen min til å lage en liten del av rommet mitt om til et walk-in closets. Så jeg gikk inn der, og tok ut en hvit blondeshorts og en turkis topp. Plugga inn krølltangen, ga gullfiskene mine mat og gikk inn på badet. Mens jeg pussa tennene, hørte jeg at Amalie gikk ned på kjøkkenet. Syns det er litt rart at hun ikke har lagt på seg mer, så mange pannekaker som hun spiser.

Etter å ha krølla håret og sminket meg, gikk jeg ned også. Der satt Amalie og hørte på sånn teit rock-greier . Gjett hva? Hun spiste pannekaker. Jeg lagde meg noen skiver rugbrød med kalkunskinke.

Vi må gå til skolen. Jeg ELSKER å gå. Da får man frisk luft i lungene før timene inne i et trangt klasserom. Amalie liker best å bli kjørt.
Jeg er ganske flink og populær på skolen (ikke for å skryte, altså!). Når alle på skolen snakker om "verdens peneste nerd", så snakker de om meg. Så jeg trives veldig godt. Jeg har mange venner, og får bare 5+ og 6ere på prøver. Amalie holder seg mest for seg selv. Men for meg er det helt greit.

En dag.  To versjonerRead this story for FREE!