6.kapitola

7.1K 470 19
                                    

Harry se po zbytek dne radši vůbec nevracel do chlapeckých ložnic. Moc dobře věděl, že si to tam Ron s Hermionou budou vyříkávat po tom incidentu s nápojem lásky a nechtěl být u toho. Zároveň ale Rona chápal. Kdyby Ginny začala osahávat Draca, taky by se naštval. Když se mu do mozku vloudila ta představa, potřásl hlavou a nahlas se zasmál, protože to bylo tak absurdní, až to bylo vtipné. 
Potom se tedy dozvěděl, že Ron to Hermioně odpustil. Nebylo to "z její hlavy" jak řekl Harrymu, ale náhle ho začalo hrozně zajímat, od koho ta bonboniéra byla a jak se dostala do jejich ložnice.
,,Nemohla by to být nějaká zase tvoje šílená fanynka?"zeptal se Ron.
,,Jak to mám asi vědět?"řekl podrážděně Harry po několikahodinovém vyzvídání.
,,Tak už ho nech"řekla Ginny a pohladila Harryho po hlavě.
,,Nenechám! Tu bonboniéru dostal Harry, ale snědla to Hermiona! Moje holka! Takže to řešit budu a nedám si pokoj, dokud to nezjistím"řekl zatvrzele Ron. Hermiona radši mlčela.

,,Nemohl by to být Malfoy?"zeptal se zase Ron.
,,To asi těžko! Proč by mi jí dával?!"vybuchl Harry. Právě byli na školních pozemcích a užívali si nádherný slunečný den.
,,Vždyť se chtěl udobřit -"
,,Byl v tom nápoj lásky Rone! Zapomněl jsi?"vyjel Harry, zvedl se a vrátil se do hradu.
Buď na něj byl Ron naštvaný, nebo ho konečně nechal na pokoji, ale pro dnešek s ním dál nemluvil. Harry ani nevěděl, kde je Ginny. Možná je někde s kamarádkami...
,,Čau Harry"slyšel hlas za sebou. Byl to Draco a pod hábitem měl dlouhou vybouleninu.
,,Ahoj. Co to schováváš?"zeptal se zvědavě.
,,Pojď za mnou a ukážu ti to"pobídl ho. Harry se za ním vydal.
Šli do Komnaty nejvyšší potřeby. Draco ho zavedl hlouběji do Komnaty a rozsvítil malé lucerničky, aby na sebe alespoň trochu viděli. Byly tam dvě pohodlná křesla. Draco si do jednoho sedl a odhalil láhev červeného vína.
Harry si sedl do druhého křesla a vzal si od Draca nabízenou skleničku.
Víno bylo trpké na chuť. Harry v tom znalý nebyl, ale moc mu chutnalo.
Povídali si a Harry začal být čím dál tím víc malátnější. Ale jako by láhev byla pořád plná.
,,Takže..Nějakáá.. láska?"zeptal se a prohrábl si vlasy.
,,Ne"odpověděl Draco a dolil mu skleničku.,,Daří se ti s tou..s tou..?"
,,Ginny. Je fakt úžasná"řekl a dlouze se napil.
,,To se máš. Já nikoho nemám"řekl smutně Draco. Harrymu ho bylo náhle líto.
,,A chceš mít?"zeptal se.
Harry viděl rozmazaně. Jen před sebou spatřil blízko sebe Draca,  jak se naklání a dává mu ten nejsladčí polibek, co kdy okusil. Harry mu ho opětoval a svlékl z něj hábit. Pod ním měl košili, kde měl první tři knoflíčky dráždivě rozepnuté. Harry si najednou připadal hrozně nadržený. Svalili se na zem. Začali se opět líbat. Draco tak krásně voněl!
Harry ležel a Draco ho celého začal svlékat. Nejdříve hábit a košili, pak i kalhoty. Sice se mu motal celý svět, ale cítil, jak si jeho penis Draco strká do úst a krouživými pohyby olizuje jeho špičku. Byl jako v sedmém nebi. Když na něj přišla euforie, Draco jen tak tak stihl uhnout.
Pak si lehl a chvíli ho hladil po břiše. Harry vstal.
,,Kam jdeš?"zeptal se Draco.
,,Musím..ddo ložnice"vypravil ze sebe.
,,Doprovodím tě"trval na svém Draco.
,,Nne!"řekl. Při té nepozornosti a motání narazil do police s knihami, které se na Harryho všechny svalily...

Když se probral, ležel na nějaké dece vedle křesel, kde seděli. Bylo mu příšerné vedro a bolelo ho celé tělo.
 ,,Ahhh..."zanaříkal Harry.
,,Lež"ozval se odkudsi Dracův hlas. Pak ucítil na čele ledový obklad a po chvíli mu nalil do pusy několik lektvarů. Pár minut na to se mu udělalo líp. Brzo ráno ho Draco odvedl k nebelvírské společenské místnosti, aby se Harry stihl připravit do školy. Včera na to úplně zapomněl a s tím i na všechny domácí úkoly. Protože byl hodně pozadu, ještě v pět ráno se pustil do lektvarů a přeměňování. Jako jeden z prvních se vydal na snídani. Nic moc toho nesnědl, měl hroznou kocovinu a ještě před pár hodinami taky horečku. Harry už viděl jak přicházejí a nestihl si vymyslet žádnou dobrou historku.
,,Pottere! Co si to o sobě myslíš ? Takhle zmizet! Všude jsme tě hledali"vyjela Ginny a ječela mu do ucha. Myslel, že mu za chvíli pukne hlava.
,,Nekřič, prosím..."požádal jí tiše Harry.
,,Co ti je?"zeptal se Ron.
,,Nemluvte na mě"zašeptal a dal si ruce přes uši. Koutkem oka zahlédl, jak na něj kouká Draco. Všichni se na sebe podívali, ale jejich výrazy Harry nezaregistroval. Harry znovu zajel pohledem na Draca a to ho prozradilo. Ron se  pomalu otočil a začal k němu kráčet.
,,MALFOYI! Co jsi mu udělal??!CO-JSI-MU-UDĚLAL?!"začal ječet a málem se na něj rozeběhnul, kdyby ho nezadržela Hermiona.
 ,,Jdi na ošetřovnu"řekla mu Ginny.
,,Nemůžu" Harry nemohl. Madame Pomfreyová by zjistila, že pil a pak by to řekla profesorce McGonagallové, která by ho nejspíš zabila.
 ,,WEASLEY! Okamžitě přestaňte hulákat!"přehlušila jeho řev profesorka McGonagallová.
,,Ale -"Ron začal mávat rukama jako retardovaný lachtan.
 ,,Žádné ale! Odebírám Nebelvíru deset bodů a jestli se neuklidníte, bude to za padesát"řekla chladně profesorka a zachvělo se jí chřípí. Ron radši zmlkl, ale dál Draca probodával pohledem
 ještě-si-to-s-tebou-vyřídím. Na hodině lektvarů si profesor Křiklan všiml, že Harry není ve své kůži a speciálně mu nařídil, aby uvařil euforický lektvar. Harry se potom smál tak děsivě, že ho Křiklan poslal na chvíli na chodbu, aby se uklidnil. Úžasný den.

Reveal secrets [DrarryCZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat