•66•

16.5K 830 34
                                    

Birazcık kısa olsada güzel oldu yani en azından öyle sanıyorum iyi okumalar kuzular...

~~~~~~

Daha fazla oyalanmadan oturduğum yerden kalktım.

"Eve gidip geliyorum ben gelene kadar uyu sende. iyleş sonra soracağım hesabımı."dedim. Soracaktım tabi. Ödümü koparmak neydi göstercektim ama önce iyleşmeliydi.

"Hesaplar kapanmak içindir güzelim, iyleşmeme izin verdiğiniz için minnettarım size Bade hanım." deyip gülüşüne hapsolduğumun adamı kahkaha attı.

"Gülme şöyle dayak yiyeceksin benden Cüneyt"

"Noldu küçük hanım,yiyecek gibi bakıyorsunuz,ee tabi sizde özlediniz ama hastane odasında da olmaz be güzelim"deyip yeniden kahkaha attı. Ne dedi bu? Öldürcem seni Cüneyt. Yerinde olsam hiç iyleşmezdim.

"Sen ne diyosun be gebertirim seni ben öyle kız değilim"deyip göğsüne hafif bir yumruk salladım. Ama vuramadan bileğimi kavrayıp beni kendisine çekti.

Dengemi kaybedip duruşumu alamadım ve o hızla kafasına vurdum. Kendiniz kaşındınız Cüneyt bey.

"Ben o kızlardan değilim de geldi.."deyip gülüşünü arttırdı ulan Cüneyt şimdi şu yanımda duran vazoyu kafana vurup ölüşünü beklemek vardı da kıyamıyordum işte.

"Sen iyleşme ciddiyim en azından hasar böyle daha az,iyleşince kırılmadık kemiğini bırakmayacağım Demirkan"deyip ayağa kalktım ciddi görünümü veriyordum. Ama birşey söylerse güleceğimden hiç olmadığım kadar emindim.

Neyseki gülmeden odadan çıkmayı başarabilmiştim.. Doktor Cüneytin yarın taburcu olabileceğini söylemişti.

Eve gidip üzerime daha rahat birşeyler geçirdim sonrada vakit kaybetmeden 1-2 parça eşya alıp çıktım. Sonuçta Cüneytin yanında refakatçi olarak ben kalacaktım.

Hastaneye girdiğimde kayınpederim ve kaynanam kantinde oturuyorlardı beni gören kaynanam el salladı gidip selam vermezsem nam-ım kaba geline çıkardı ve buna izin veremezdim. Tamam beni sevmeyebilirlerdi hatta nefret edebilirlerdi bu evlilik kararı bizimkiler kadar onlarada şok etkisi yaratmıstı.. Haklıydılar..

Cüneytin dediğini hala sindiremiyordum bazen aklıma gelince kahkaha atabiliyordum başlarda çok kızsamda sonradan hak vermiştim..

Sonuçta 'Bade hamile'demeseydi şuan evli olmayabilirdik..

Sandalyeyi çekip oturdum. Çok vakit kaybetmeden Cüneytin yanına gideceğimi söyleyip oradan ayrıldım..

Odaya girdiğimde Cüneyt uyuyordu. Aferin söz dinliyor bu adam. Adam ettim işte.

Kapıyı yavaşca örttüm ve kendimi Cüneytin yanında duran siyah deri koltuğa attım. Evlilik zor işti. Ömrümü yedi bu Cüneyt.. Tamam şimdi diyeceksiniz ki böyle şair bir koca nasıl ömrünü yer? Yiyor valla canım. Orasını yaşayan bilir. Tamam romantikliğine bişey diyemem. Orda haklısınız aman ne çok konuştum. En iyisi Cüneyt uyanana kadar şurada sızmaktı..

~~~~

Cüneytin ağzından.

Gözlerimi araladığımda gördüğüm şeyle 32 diş sırıttım. Bade uyuyordu. Öyle böyle değil bildiğin ağzını kocaman açmış bir derecede. Benden kaçar mı? Neymiş bana hesap soracakmış. Bu fotoğraflar elimdeyken o biraz sor Bade hanım. Yatağın yanında duran telefona uzanıp 3,5 tane resmini çektim. Keyfim şimdiden yerine gelmişti. Badeyle uğraşmak bana keyif veriyordu..

Telefonu tekrar aynı yerine bıraktım. Kafamı yastığa koydum. Bir süre sonra uykusuzluktan gözleri şişmiş Bade'de gözlerini açtı..

"Sen ne zaman uyandın?"dedi gözlerini ovuştururken

"Çok horluyordun uyutmadın Ayı mı girdi hastaneye diye korktum bir baktım odama Bade girmiş"

Göz devirmişti şimdi ben buna çektiğim o kocaman ağızlı fotoğraflarını gösterirsem kesin beni vururdu. O yüzden şuan için en sağlıklısı göstermemekti.

"Horlamam ben bir kere çok attın Cüneyt"dediğinde bardaktaki suyu içiyordu. Elinden bardağı bırakıp tekrar oturdu.

"Bade beni öldürmeyeceksen sana bişey göstericeğim"dedim. Yok ya bizim Bade vicdanlıdır hem çokta seviyor. Bişey yapmaz. Sanırım. En azından öyle umuyorum.

"Yine ne yaptın goril adam?"dedi Goril adam mı? Ben yokken bu kız ne yapmıştı. Ergensi karım... Neyse iyleşip onunda icabına bakacaktık artık..

Yan tarafımda duran telefonu elime alıp resimlere girdim resimleri kopyaladıktan sonra telefonu ona verdim biliyordum ki hemen silecekti. Ama o kadar salak değilim. Şantaj için çok iyiydi bu,hem sen beni haksız yere bırak hemde goril adam de.

"Bak bakalım burda Maymun soyundan gelen kim varmış?"dedim gülerek sinir olunca hiç olmadığı kadar güzel olan biri varsa o da şüphesiz benim karımdı.

"Sen A-adi misin ya? En azından o soydan ben geldim sen hala maymunsun"deyip elimdeki telefona uzanmaya çalıştı. Bana benden ağır laf mı etti bu şimdi? Telefonu arkaya doğru getirdiğimde Badede üzerime apıştı. Ve onu sinir edecek son sözümü söyledim.

"Sana hastane odasında olmaz demiştim güzelim...".

Yeni Edebiyat ÖğretmenimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin