2.Bölüm kavga

280 88 15
                                    

Bu sabah kuşların cıvıltısıyla uyandım . Yatağımdan kalkmak istemiyordum. Ama bağrışma sesleri geliyordu. Darian ve Arthur yine Megan 'nı kızdırmışlardı. Yatağımdan sızlana sızlana kalktım. Bugün kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyordum. Yavaş adımlarla dolabıma ilerledim. Dolabımdan siyah sade bir elbise çıkardım. Giyinme kabinine doğru ilerledim. Üstümdeki gecelikleri çıkartıp kirli sepetine attım . Hızlı bir şekilde dolabımdan aldığım siyah elbiseyi giydim. Giyinme kabininden çıkıp makyaj aynamın karşısına geçip oturdum . Makyaj aynamın çekmecesinden tarak alıp açık kahverengi saçlarımı taramaya başladım. Bügun hizmetçim Jordan ortalarda görünmüyordu. Genelde her sabah gelip benim giymem için elbise hazırlardı. Ama bugün ortalarda yoktu.

Makyajımı ve şaçımı bitirip ayağa kalktım. Aynadan kendime baktıktan sonra odadan çıktım. Yavaş adımlarla koridorda ilerlerken her zaman yaptığım gibi yine resimleri inceliyordum. Koridorda ilerlemeye devam ettikçe seslerin daha çok artığını farkettim. Hızlı adımlarla merdivene geldim. Merdiveni Yavaş adımlarla inmeye başladım. Merdivenin kenarından Megan 'nı izlemeye başladım. Megan yine Arthur ve Darian 'a bağırıyordu. Yavaşça yemek salonuna ilerledim. Megan beni görünce sustu. Arthur arkasını dönüp bana sırıttı. Darian sandalyesine yaslanıp benim gelmemi bekledi. Yavaşça yürüyüp yemek masasına oturdum. Megan "Günaydın Sasha " dedi . Sinirli bir şekilde. Arthur" Günaydın Sasha "dedi .sırıtarak . Darian bana bakıp gülümsedikten sonra "Günaydın " dedi . Bende onlara " Günaydın " dedikten sonra tabağımı doldurmaya başladım. Yemek bitene kadar kimse konuşmadı. Herkes tabağına odaklanmış yemek yiyordu. Ben yememi bitirip sandalyeme yaslandım . Herkezin yemeni bitirmesini beklemeye başladım. Kısa süre sonra herkez yemeni bitirip sandalyesine yaslandı. Megan " Sen iyi misin?" Dedi . " Evet iyiyim " dedim. Darian " Biraz halsiz ve yorgun görünüyorsun yoksa hasta mısın?" Dedi . Darian'a bakıp " Hayır hasta değilim. Sadece biraz Halsizim o kadar " dedim . Darian bana bakıp gülümsedi. Megan ayağa kalkarak " Benim birkaç tane işim var " diyerek ortadan kayboldu. Megan 'nın masadan kalkmasıyla beraber, Darian ve Arthur 'da masadan kalktı.

Masada tek başıma kalmıştım. Camdan dışarıyı izlemeye başladım. Kuşların cıvıltıları, Rüzgarın sesi çok güzeldi. Bugün dört ay olmuştu buraya geleli. Burada bir sürü arkadaşım olmuştu. Darian ve Arthur bunlar benim en yakın arkadaşım. Arthur biraz çapkın ve cesurdur. Darian ise akıllı ve kurnaz. Bide Boris var. Benimle ilgilenen bana kendimi korumayı öğreten arkadaşımdı. Bide benim her şeyimle ilgilenen, koşturan biricik hizmetkarım Jordan vardı .içlerinden en önemlisi Megan beni anlayan, dinleyen her ne olursa yanımda olan arkadaşımdı . Burada mutluydum hemde çok mutlu. Masadan kalkıp merdivene doğru yürümeye başladım. Merdiveni Yavaş adımlarla çıkmaya başladım . Odama geldiğimde kapıyı kapatıp kendimi yatağıma attım. Camdan dışarıyı izlemeye başladım. Camdan dışarıyı izlerken kendimi yavaş yavaş uykunun eline bıraktım.

Uzun bir süre uyuduktan sonra gözlerimi açtım. Akşam olmuştu. Yatağımdan kalkma gereği duymadım. Tekrar gözümü kapattım ve kendimi tekrar uykunun eline bırakacaken kapının çalınmasıyla gözlerimi açtım. Arthur " Müsadenle girebilir miyim?" Dedi . Halsiz ve yorgun halimle " Gir " dedim . Arthur kapıyı aralayıp odaya girdi. Gözümü açacak halim yoktu ama Arthur 'un beni izlediği anlaya biliyordum. Odanın içinde yürüme sesleri geldi ve git gide yaklaştı. Yatağımın bir kısmının çökmesiyle Arthur 'un yanıma oturduğunu anladım. Kısık gözümle Arthur'a bakıp " Ne bakıyon?" Dedim .Arthur tatlı bir sırıtmayla " Seni izlemek hoşuma gidiyor " dedi . Arthur 'un bunu demesiyle yatakta doğrulup yanımda olan yastığı alıp Arthur'un kafasına attım. Arthur " Bu yaptığın kabalık deyip yerdeki yastığı alıp kafama attı. Arthur 'un yastığı atmasıyla beraber yatağa kapaklanmam bir oldu. Kafamı kaldırıp Arthur 'a baktımda yüzünde bir sırıtmayala bana bakıyordu. Arthur 'un bu sırıtması bir kadını aşık edebilecek kadar güzeldi. Kendimi toparlayıp yatakta ayağa kalktım ve Arthur 'un attığı yastığı alıp Arthur'a vurmaya başladım. Odanın içinde Arthur 'un bağırma sesleri yankılanınca Megan 'ın odaya hızlı bir şekilde girmesi bir oldu. Megan odaya girer girmez " Neler oluyor burada ?" Dedi . Megan ' nın arkasından Darian 'da odaya girdi. Arthur koltuğun üstündeki yastıklardan bir tane alıp bana vurmaya başladı. Megan yanıma gelip. Yatağımdan bir yastık alıp Arthur'a vurmaya başladı. Arthur Darian'a bakıp " Beni bu iki vahşi kadının arasında mı bırakıyorsun ?" Dedi . Arthur 'un bunu demesiyle Darian araya girerek durdurdu bizi. Darian Arthur 'u alıp " Bu akşamlık bu kadar kavga yeter. Size iyi geceler " deyip ortadan kayboldular. Darian ve Arthur 'un gitmesiyle Megan 'la kendimizi yatağa bıraktık ve kendimizi uykunun eline bıraktık .

İHANETİN KANI Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin