25. Използвачка

2.6K 136 8
                                    

- Искам да стоите плътно до тях! Мислете му ако нещо им се случи! - Хари инструктираше бодигардите, които трябваше да стоят с мен и София по време на концерта.

- Хари, нали знаеш, че не сме бебета? - София го потупа по рамото.

- Но ти носиш бебе. - Усмихна й се, но виждах колко е притеснен. Не можех да го оставя да се качи на сцената така. Аз съм му гадже и трябва да го успокоя.

- Хей скъпи... - казах докато обвивах ръцете си около тялото му.

- Всичко наред ли е, любов? - Попита ме, като също обви ръцете си около мен и подпря брадичката си на главата ми.

- Всичко е повече от перфектно. Искам да се успокоиш, защото няма да си простя ако излезеш пред всички фенове така нервен. - Той се подсмихна.

- Искам просто да сте в безопaсност.

- И мислиш ли, че тези момчета - посочих към бодигардите - няма да ни пазят след като ги инструктира толкова страшно? - Разсмях се тихо.

- Мислиш, че съм страшен? - Той също се разсмя. Аз кимнах, все още главата ми беше облегната на гърдите му. - Стела... - хвана брадичката ми, карайки ме да го погледна, изглеждаше сериозен - ...знаеш, че не искам да те е страх от мен, нали?

- Хари, аз само се шегувах... - Гледах объркано, наистина мислех, че се шегуваме за да се поотпусне. Да, ако ако не го познавах, бих се уплашила, но знам, че на мен няма да ми направи нищо.

- Шегувахме се, но знаеш, че не трябва да се плашиш от мен, нали? - Прегърна ме по-силно и от преди.

- Да, знам. - Отговорих, а той продължи да затяга прегръдката. - Хари... Хари, ще ме задушиш. - Предупредих го и усещах как въздухът ми свършва.

- Извинявай. - Отпусна ръцете си. - Просто обичам да те прегръщам и да чувствам, че така си в безопасност. - Усмихна ми се и целуна челото ми. Само за мен ли целувките по челото са едно от най-сладките неща на света?!

- МОМЧЕТА! - Някаква жена извика, приковявайки всички погледи в нея. - Време е да излизате на сцената! - Изкомандва и Лоу дойде за да оправи последните щрихи от вида на момчетата.

Със София и охраната се запътихме към местата, от които трябваше да гледаме концерта. Това беше мястото межу сцената и предпазните огради. Там бяха също Лоу и малката сладурана Лукс и мъж и жена, за които Хари ми каза, че са от 'Modest!'. Момчетата излязоха на сцената и публиката избухна. Всички започнаха да крещят, което си беше нормално, аз също започнах. Преди всичко, аз също съм огромен фен на One Direction все пак. Музиката се опитваше да спука тъпънчетата ми, но това някак си не ми пречеше.

The Last But The BestWhere stories live. Discover now