Hoofdstuk 1

8.4K 181 19
                                    

Het eerste wat ik zag toen ik uit de auto stapte was het gigantische huis van mijn vader. Het huis was gemaakt van donkere bruine stenen. Boven de voordeur was een balkon dat werd ondersteund door grote stenen pilaren. De ramen aan de linkerkant van het reikte tot aan het dak. Aan de rechterkant van het huis waren de slaapkamers. Er hing voor elk raam een gordijn, bij sommige was hij open bij andere dicht.

'Vindt je het mooi?' vroeg mijn vader.

Ik draaide me naar hem om. Ik was aan het stralen van top tot teen. 'Natuurlijk vind i het mooi!' riep ik enthousiast. Ik gaf mijn vader een knuffel.

We liepen samen naar binnen. Het huis was van binnen nog mooier. Ik de hal hing een grote kroonluchter aan het plafond. Er liepen trappen aan allebei de kanten van de hal die uitkwamen op een overloop op de eerste verdieping. In het midden van de overloop was er een trap die naar de tweede verdieping leidde.

Mijn vader pakte mijn arm vast en sleurde me de trap aan de rechterkant van de hal op. We liepen naar het deel van het huis met de slaapkamers. We liepen naar het einde van de gang waar twee grote deuren waren. Mijn vader deed de deuren open. Achter de deuren was een gigantische slaapkamer. Tegen de achterste muur stond een groot kingsize bed dat vol lag met kussens. Aan de linkerkant van de kamer was een deur die waarschijnlijk naar mijn inloopkast leidde. Aan de rechterkant van de kamer waren twee glazen deuren die op een balkon uitkwamen. De muren waren wit geschilderd behalve de muur met het bed ertegen, die was lichtpaars.

'Dit is jou kamer' zei mijn vader trots.

Ik gaf hem een snelle knuffel en liep de kamer in. Mijn vader zette mij koffer tegen de muur en deed de deuren achter hem dicht toen hij weg ging.

Ik liep naar het bed toe en ging erop liggen. Het was een super zacht bed. Ik stond tegen mijn wil op en ging mijn koffer uitpakken. Ik deed de balkon deuren open, zodat de warme avond lucht naar binnen stroomde. Ik liep naar de deur aan de linkerkant van de kamer en deed hem open. Er was zoals ik had verwacht een inloopkast, maar ook een badkamer. Aan de rechterkant van de badkamer was nog een deur die open stond en een inloopkast liet zien. Ik legde snel al mijn kleren in de inloopkast, deed mijn pyjama aan en keek in de spiegel die in de badkamer hing.

Mijn goudbruine haren hingen langs mijn gezicht. Mijn fel blauwe ogen stonden moe en er begonnen zich donkere cirkels onder mijn ogen te vormen. Mijn bronzen huid was lichter dan normaal. Het was een lange dag geweest. Ik had meer dan 10 uur moeten vliegen om hier te komen en ik was doodop. Ik besloot om te gaan slapen. Ik kroop in het grote bed en doezelde langzaam weg.

~~~~

Ik werd wakker door het geklop op mijn deur.

Ik strekte me uit en wreef door mijn ogen. Ik pakte mijn mobiel om te kijken hoe laat het was. Het was 10 uur s'ochtends.

Ik klom uit bed en deed mijn slaapkamer deuren open. Mijn vader stond in de deur opening.

'Kom je eten. We moeten je vandaag gaan registreren op je nieuwe school' zei mijn vader.

'Oké, ik kom zo eten' zei ik. Ik sloot de deuren en liep naar de badkamer. Ik ging snel douche. Toen ik klaar was pakte ik een kort zwart broekje en een wit topje. Ik pakte mijn blauwe ballerina's. Ik föhnde en kamde mijn haar waardoor het weer wat volume kreeg. Ik deed een beetje mascara waardoor mijn ogen groter leken. Ik keek tevreden in de spiegel.

Ik pakte mijn schoudertas en liep naar de eetkamer. Het was een grote ruimte. De kamer was twee verdiepingen hoog en aan het plafond hingen kroonluchters. Er stond een grote tafel in het midden van de kamer waar waarschijnlijk iets van 20 mensen aan konden zitten.

Mijn vader zat aan het hoofd van de tafel en ik ging bij hem zitten. Op mijn bord lagen een gebakken ei, bacon en toast. Ik at mijn ontbijt snel op. 

The American Bad BoyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu