"А Блондито може ли да направи това?"

413 44 2

-Аз съм тук. -обърнах се и пред мен стоеше Люк с неговото куче -Моли. Той какво прави тук? Та това си е моето място. Както казах -за него знаеше само Кристина.

-Люк, какво правиш тук? От къде разбра, че съм тук? -започнах да задвам въпрос след въпрос без да го изчакам да ми отговори.

-Майк каза, че те е видял да вървиш по улицата за плажа. -каза той, а аз все още бях учудена.

-Плажа е толкова голям, как разбра точно къде съм? -попитах.

-Стига толкова въпроси, Паркър. -започна. -Кажи ми какво искаш да видя?

-Ела седни до мен. Между другото имаш много сладко кученце. -казах и направих място на Люк, след което погалих Моли. За щастие залеза още не беше свършил. Обърнах се към Люк и съзрях лека усмивка на лицето му. Беше.....ъм красив? Не, Оливия, спри! Той е рвой идол. Не трябва да се вкюбваш в него! Мислите ми бяха прекъснати от корема ми, който изкъркори. Отново.

Люк се обърна към мен и се засмя. -Май си гладна.

-Хаха, да. -взех плика, който бях сложила до мен. Отворих го и изкарах сандвича, картофките и колата. Разделих сандвича на две половини, като едната я дадох на Люк, а картофките и колата сложих между нас. Започнахме да се храним и след 10 минути вече бяхме готови.

-Какво ще правим? -попита Люк и като се обърна започнах да се смея. -Какво? Защо се смееш?

-Имаш кетчуп по устата. -продължих да се смея.

-Избърсах ли се? -попита.

-Не, имаш още. -отговорих.

-Сега?

-Не, по-добре дай на мен. -казах и взех салфетката от ръцете му, приближих се към него, след което го избърсах и се усмихнах. -Готово.

-Мерси, пингвин. -каза Люк, а аз се изчервих леко.

-Няма проблем Блонди. -отговорих, а Люк ме стрелна с поглед, след секунда започна да ме гъделичка, а аз се гърчех и се смеех като изтеричка. -Връщам си го за вчера.

-Н-е-ееееее, п-преестании. -продължавах да се смея, а Люк вече беше върху мен и ме гъделичкаше на всякъде. -Блонди-и-и-и п-п-престанииии.

-Как ми каза? -Люк спря за момент да ме гъделичка.

-Блонди?! -отговорих доста уверено.

-А Блондито може ли да направи това? -Люк зададе въпроса си и впи устните си в моите. Усетих студената му обица и потръпнах. Той ме целуна. Може би сънувам? Даже не можех да си мръдна ръката за да се ущипя, зящото Люк беше притиснат за мен. Защо не се дръпнеш, Оливия? Толкова ли ти харесва Люк да те целува? Реагирай по дяволите.... Люк усети, че останах без въздух и стана от мен. -Вече сме квит.

5SOS - One Dream Come True.Read this story for FREE!