23. "pripreme za vjenčanje..."

342 20 0
                                    

LARA'S P.O.V.


I tako prlazili su dani ja sam sve viÅ¡e i viÅ¡e pripremala stvari za vjenčanje. Pattie sam dozvolila da mi pomogne, ali mora pitati mene da li se meni te stvari sviđaju. Sve je spremno, pozivnice su poslane, Justin je kupio odjelo a ja? Nisam naÅ¡la vjenčanicu, sada se spremam i Gemma, Pattie i naravno ja idemo naći vjenčanicu.


"Lara silazi dolje ako planiraš sutra imati vjenčanicu...." Gemma je vikala iz kuhinje


"evoo stižem i idemoo..." sišla sam dolje a one su me već spremne čekale, obukla sam starke na noge te smo krenuli.


Vožnja je trajala dugo ali bila je zanimljiva, u ovih mjesec ipo dana sprijateljila sam se jako s njima kao sestre su mi. A Justin? Nisam ga baš viđala ne znam ni gdje je sada. Svako malo je odlazio negdje a ne bi rekao gdje, bojim se ako se sutra ne pojavi. Da li mi planira slomiti srce? No o tome ćemo poslije brinuti idemo kupiti vjenčanicu.


Došavši pred dućan u izlogu sam ugledala haljinu napuhanu kao što princeze nose a na sebi je imala male ljubičaste cvjetiće koji su se nalazili na korzetu. Haljina je bila šampanjac boje. Prelijepa sa, ali podsjeća me na neku haljinu što sam već vidjela.Ušavši u haljinu svi su pogledali u nas, te nam se nasmijali.


"Dobar dan, tko je mlada?" prodavačica je upitala


"ja?" nasmijala sam se i upitno ju pogledala


"onda dobro, od jednog mladića smo dobili jednu stariju haljinu, koju smo umodernizirali, mladić je rekao da je to njegov jedan poklon za vas, i da bi bio sretan ako vam se svidi pa da ju uzmete, jer već ju je platio...Nikada nitko nije takvo što za neku mladu napravio, posebni ste mu..." nasmijala se


"ohh, stvarno? Pa dobro možete li mi haljinu pokazati..." nasmijala sam se, ali tko bi to mogao biti.. "a tko je taj mladić?" upitala sam radoznalo


"haljina je u izlogu samo zbog vas, ova s ljubičastim cvjetićima, dobili smo stariju haljinu koja je po sebi imala velike ruže i malo smo promijenili, stavili novi kroj i dodali te male detalje, a za mladića vam ne smijemo reći sve čete saznati od njega..."


"ohhh pa ta mi se i haljina iz vana jako svidjela, mogu li ju onda probati, ali ako imate i cipele za nju jer ja nemam cipele..."


"naravno gospođo imamo sve.. pođite ovuda..."


Ušla sam u kabinu za isprobavanje vjenčanica s tom gospođom, gledala sam stalno u vjenčanicu, bojala sam se probati ju i prisjetiti se svoje majke. No, moram ovo napraviti za nju, zaslužila je. Skinula sam sve s sebe te zakoračila nogama u haljinu.


"gospođice sada morate uzet haljinu i podignut ju prema gore da ju namjestite naprijed kako bih ja mogla iza zavezati.."kimnula sam glavom te podignula haljinu, gledala sam se u ogledalo, izgledala sam tako drugačije, sretno. Nikada ne bih rekla da bih tako izgledala. Gospođa mi je zavezala haljinu te mi stavila veo. Širom sam raširila usta. Izgledala sam tako drugačije.


Kao neka princeza ih bajke, napuhana haljina se vukla iza mene dobra dva metra, bila je tako mekana, veo mi se spuštao sve do poda a naprijed mi je zaklanjao lice, mali cvjetići su ovoj haljini dodali još onaj završni dio koji mi je bio predivan, cipele koje su mi dali za probu su mi predobre i uzet ću ih. I dalje ne mogu vjerovati da se udajem za manje od dva dana, postati ću gospođa Bieber.


"uzimam haljinu i te štikle molim vas sve mi u vreću stavite a ja ću platiti..."


"nema potebe haljina je plaćena, a cipele idu besplatno uz svaku haljinu.." nasmijala mi se


"oh... onda dobro.."


Kada sam skinula tu vjenčanicu, i prodavačica mi je objasnila kako ću ju na dan vjenčanja obući spremili su mi ju u onaj kao kofer za vjenčanice te smo sve tri krenule kući. Pattie i Gemma su stalno pričale kako mi haljina predivno stoji i da ih zanima tko ju je platio. I mene to zanima, i mene. Pattie mi je rekla da će me otpratiti do oltara na što sam samo potvrdila makar bih htjela da to bude moj otac.


Kada smo došli kući, Justina nije bilo samo je papir bio na stolu...


"Lara,

Ja sam s dečkima otišao na "momačku" večer, nadam se da ti se haljina svidjela, ne znam kako izgleda, samo sam rekao da me iznenade, platio sam ju kao tajni obozavatelj, da poseban sam. Nadam se da ćeš uživati ovo veće. Znam da nećeš imati djevojačku, ali zabavi se s mojom mamom i sestrom. Ljubavi vidimo se sutra ispred oltara, volim te i nadam se da ćeš reći da..

Justin ;*"


Cijelu veće sam uživala s ove dvije lude osobe, pile smo i to dosta, gledale Justinove slike, saznala sam mnogo o njemu, oko tri ujutro smo otišle spavati ipak mlada mora sutra izgledati naspavano.....





OBAVIJEST PROČITAJTE!!

- eto jos ja mislim dva nastavka i ova priča je gotova, jednostavno nemam inspiracije za nju, preko ljeta ću vjerovatno počet s novom pričom koja će i ubrzo biti objavljena na wattpadu.

- oprostite sto je nastavak kratak ali ovi će sada biti kreći...


Is this a dream, or not?Where stories live. Discover now