tell 'em || Part 27

320 29 6
                                    

Läs meddelandet på slutet!!

Erykas POV

''Är du helt säker på detta'' sa Felix tveksamt. Jag nickade som svar på hans fråga och läste igenom instagram-texten som han skulle skicka inom de närmsta minuterna.

*Guys! i need to tell u something, for 4 months ago i fell in love with a girl named Eryka. I really love her and I hope u guys will respect our relationship. I still love you all and I always will!* stod det under en av våran bilder tillsammans som vi tog när Felix kom hem.

''Ska jag lägga ut den?'' frågade Felix mig och jag nickade. Han siktade sin tumme mot 'Dela'-knappen och tryckte på den löst.

Några sekunder efter var bilden fullbombad med likes kommentarer och även flera hundra nya följare på min mobil. Jag stängde av mobilen och kollade på Felix' glada ansikte.

''Jag är så jävla glad att dom fick veta. Äntligen kan jag kyssa dig såhär när jag vill'' sa han och någon minut efter kände jag hans mjuka läppar hårt pressade mot mina. Jag pillade med hans hår samtidigt som vi fördjupade kyssen. Han tog tag om min rumpa och bar mig till sängen som låg bara några meter bort. Han la mig lätt ner på sängen utan att avbryta vår lilla makeout-session och la sig på mig. Jag kunde inte undvika att le i kyssen vilket fick honom att göra detsamma.

Han drog undan sig från kyssen för att sedan gå ner till min hals. Jag bet mig i läppen för att inte få ut något stön. Han gick när för min hals till brösten och upp till mina läppar igen. Han flinade åt mig och drog av min tröja. Direkt efter drog han av sig sin skjorta och la sig ner på mig för att kyssa mig igen. Jag la min ena hand på hans mage och andra i hans hår och kysste honom tillbaka. Min hand vandrade ner till där hans Calvin Kleins började och började leka med tyget. Jag kände något hårt mot mitt ben och kunde inte låta bli att flina i kyssen. ''Håll käften du är lika kåt som jag'' sa han och bet mig i läppen. ''Men det är inte jag som har ett berg där nere.'' sa jag vilket fick även honom att flina. ''Då får du göra något åt det'' sa han. ''Du lät bestämd'' sa jag och flinade. ''Jag är alltid bestämd'' ''något börjar bli ännu större där nere'' sa jag. ''Oh fuck it'' sa han och drog av mina byxor och trosor på samma gång. Jag drog av hans byxor med hjälp av mina fötter och kysste honom ännu en gång.

-

I'm BACK!!! med en liten paus då jag inte orkat skriva. Hej hej till er som fortfarande läser denna :/ Ska försöka bli bättre på att uppdatera!! Kommentera och Rösta, det är det som får mig att vilja fortsätta.

Don't tell 'em ≫ f.sDär berättelser lever. Upptäck nu