Merhaba Abdülbaki'nin güzellikleri shdgjagskshskhd
Nasılsınız acaba? Umarım iyisinizdir.
Bu bölüm, o bölüm. YAŞINI ÖĞRENİYORUZ!
Buraya yaşı hakkında tahminlerinizi alayım. Bakalım tutacak mı?
Yıldızı patlatmayı ve tepkilerinizi yorumlarda benimle paylaşmayı unutmayın!
İyi okumalar!
*
"Allahım, n'olur otuz yaşında çıkmasın yarabbim!" Yüz bininci defa otuz yaşında çıkmaması için Allaha dua ediyordum. Belki şu an telefonun başında mesajımı bekliyordu ama ben telefonu bırakmış, kıbleye dönerek dua etmeye başlamıştım.
"Kim otuz yaşındaymış kız?" Yere çökmüş dua ederken, annemin ne zaman gelip de beni duyduğunu anlamamıştım. Arkamı döndüğümde iki elini beline koymuş bana bakıyordu. Ben de şöyle bir kendime bakınca ne yaptığımı sorgulamıştım. Hızlıca ayağa kalktım.
Nasıl bir yalan söyleyeceğimi düşünüyordum.
"Şey anne ya," annem açıklamamı bekliyordu ama o an ne diyeceğim hakkında bir fikrim yoktu.
"Kız söylesene, ne debeleniyordun yerde?" Debeleniyor muydum? Dua ettiğimi sanarken, dışardan nasıl gözüküyordum acaba?
"Ay anne bir kitap okuyordum, oradaki karakterin otuz yaşında çıkmaması için dua ediyordum. Debelenmiyordum yani." Annem gözümün içine garip garip baktı ve daha sonra tövbe çekerek odadan çıktı. Sanırım beni kime bakarak doğurduğunu sorguluyordu.
Hemen telefonu elime aldım. Bayan adama hala cevap vermemiştim. Yaşımın doğru söyleyip, söylememe arasında kalmıştım. Ama bunun bir sanal dolandırıcılık olduğunu bildiğim için doğruyu söylemeye karar verdim. Bunu düşünmem bile saçmalıktı. Ne oluyordu bana?
@binkeredegelsem: ben 16 yaşındayım.
Daha sonra telefonu bıraktım ve istediğin bir şekilde mesaj gelmesi için dua etmeye devam ettim. Tabii ki de bu sefer annemin dediği gibi debelenmiyordum.
Yaklaşık yirmi dakika bekledim. Telefonun başında beklemekten sıkılınca, ayağa kalkarak kitaplığımı gittim. Rastgele bir kitap alarak, tıpkı dizilerdeki gibi orta sayfayı açıp okumaya başladım. Sayfanın ilk cümlesinde, o an düşündüğüm şeyle bağdaşan bir cümle görünce, bir anda duraksadım. Cidden! Kitap bile, bana bir şeylerin istediğim gibi olmayacağını söylüyordu.
Daha sonra sinirlenerek kitabı kapatıp, yerine koydum. Arkamı dönerken bildirim sesi geldi, hemen telefonu aldım ve kimden geldiğine baktım.
Gerçekten mi?
Okuduğum mesaj da yazan cümle ile, içime su serpilmişti. Neden böyle hissettiğimi bilmiyordum. Ama en başından beri istediğim şey olmuştu ve çok mutluydum.
@Bayanadam:Ben de 17 yaşındayım. aramızda fazla yaş yokmuş, tam da düşündüğüm gibi.
Benim de düşündüğüm gibi demek isterdim, ama yalan söyleyemeyecektim ki; 30 yaşında olduğuna çok emindim ve bu yüzden çok korkuyordum. Neden korktuğumu bilmiyordum ama onunla konuşmak istiyordum. Bu sitedeki kimseyi ciddiye almazken, yaşını bile bilmediğim çocuğu ciddiye almıştım ve otuz yaşında çıkmaması için resmen dua etmiştim, belki de debelenmiştim, bilmiyordum. Beni kendine garip bir şekilde bağlamıştı.
Belki de en başından beri amacı buydu ve belki de bir tuzağın içindeydim. Belki de o çoktan kazandı.
Her ne olursa olsun onunla konuşacağımı biliyordum, ama içimde öyle bir his vardı ki; sanki yaptığım şeyi doğru değilmiş gibi. Tabii ki de, yine hislerimi dinlemedim ve konuşmaya devam ettim
@binkeredegelsem: Evet aramızda fazla yaş farkı yokmuş.
@Bayanadam: Tanıştığımıza göre, artık hırçınlık olmadan sakin sakin konuşuruz. Değil mi güzellik?
Her güzellik yazdığında telefonun içine girip, onu boğazlamak istiyordum. Keşke yapabilseydim. Yaşını öğrendiğim için kızmadım ve verdiği rahatlıkla yazdım.
@binkeredegelsem: konuşabiliriz sanırım.
@binkeredegelsem: Tabii ki de sen beni sinir etmezsen.
@bayanadam: seni sinir etmek elimde olan bir şey değil, çok çabuk sinirleniyorsun. Birazcık rahat ol.
@binkeredegelsem: Niye rahat olayım ki? Tanımadığım birisiyle konuşuyorum, asıl sen fazla rahatsın.
@bayanadam:Peki Hilal. Daha fazla böyle tartışmayalım. Seni daha iyi tanımak istiyorum. Numaranı, ya da daha rahat konuşabileceğimiz başka bir uygulamadaki kullanıcı adını verir misin?
Bak işte bunu çok beklersin!
*BÖLÜM SONU*
Naberr?? Bayadır yokum.
Bölüm bekleyen var mıydı? Varsa buraya yazarsa sevinirim.
Sıfır motivasyon ve sıfır heyecanla yaşıyorum. Uzun süredir bu şekildeyken bölüm paylaşmak istemedim. Buradayken sadece mutlu olmak istiyorum. En ufak bir şey olduğunda gitme sebebim bu, belki de buraya o kasveti bulaştırmak istemiyorum.
Abdülbaki'nin yaşı tahmin ettiğiniz gibi miydi? Yoksa tam tersi mi?
Kitapta hangi cümle geçiyordu? 🙃
Bölüm ve kitap hakkındaki düşüncelerinizi yazar mısınız lütfen?
Hilal gibi debelenerek yeni bölüm yazarken siz de yıldızı patlatmayı unutmayın!
Kendinize iyi bakın.

ŞİMDİ OKUDUĞUN
PUSULAN VAR MI?|YARI TEXTİNG
General Fiction!GERÇEK BİR WATTPAD TANIŞMA HİKAYESİ! (Kitapta geçen kullanıcı adlarının ve isimlerin gerçekle uyumu söz konusu değildir.) @Bayanadam: Pusulan var mı kız? @binkeredegelsem: Anlamadım? @binkeredegelsem: Ne yapacaksın pusulayı? @Bayanadam: Gözlerinde...