Niall: "Wacht even, Rein. Ik wil nu natuurlijk wel weten of die speedmunten daadwerkelijk werken !"


De rest van de Directioners bevestigen hem.


Rein: "Ok, probeer maar uit. Mm laat ik er zelf ook maar eentje nemen. Heb 'r wel trek in. Nathalie, wil jij niks?"


Nathalie: "Nee !"


Rein: "Ok, dan niet hoor."


Louis: "Zeg, gebeurt er nog wat? Ik voel nog niks."


Rein: "Je moet gewoon even geduld hebben."


Na 20 minuten begint Nils wat te voelen.


Harry: "Ooh ik voel me echt cool nu !"


Liam: "Haha, dit bekt zo lekker !"


Zo zijn de gevolgen bij ieder een beetje variërend. Maar, bij Rein is het iets schokkender...


Rein: "Woohhw ! Heerlijk !"


Speeksel spat uit zijn mond, kijkend naar Nathalie... Het blijft bij een lip-tegen-lipzoen, maar ze vindt het natuurlijk helemaal niks en zeker niet met al dat gekwijl van hem.


Nathalie: "Hoeveel zoentjes zal ik nog moeten verwerken van deze mafkees? "


Een paar minuten later merkt de hele groep dat de speedmunten hebben ingewerkt en dus is het tijd om muziek te maken.


Harry: "Rein, heb je ergens microfonen en een apparaat dat een van onze liedjes kan laten horen zonder onze stemmen erbij? Dan kunnen we beginnen met de test hoe het is om onder invloed te zingen."


Rein: "Het ligt in de kast denk ik. Houden jullie Nathalie even vast, dan zoek ik m'n tablet, snoertjes en microfonen wel op."


Rein kijkt in de kast, zoekt daarna de microfoon en tablet door andere spullen eruit te halen. De kast wiebelt en valt bijna, maar Nathalie houdt die val tegen, samen met een paar anderen die bij haar staan. Als Rein de benodigdheden heeft gevonden, kunnen de Directioners beginnen met de test.


"I JUST WANNA TAKE YOU ANYWERE... ... "


Harry: "Dat was fantastisch ! Ik voelde lekkerder en zelfverzekerder dan ooit !"


Liam: "Ja ik ook ! Het ging ons veel beter af."


Louis: "Het zingen en bewegen voelt ook veel soepeler aan."


Owen: "Jullie zijn echt veel beter dan ik ooit van jullie heb gezien."


Rein: "Inderdaad geweldig ! Welnu, Daan Nils Owen, willen jullie ook nog? Jullie geloven wel dat het werkt, hè?"


Nils: "Ja, ik heb wel vaker deze speedmunten van jou gehad."


Daan: "Ja, 't is goed zo."


Owen: "Ik heb wel zin in wat spannends.."


Owen loopt met begerige ogen naar Nathalie, maar dat laat Rein niet toe.


Rein: "Wacht even, wat wou jij doen?? Toch niet dat ene wat ik in gedachten heb...?"


Niall: "Ja heej dan wil ik ook meedoen ! Laten we dan met z'n tienen !"


Natuurlijk behalve Nathalie, vindt de rest het een uitstekend idee. Als de bliksem kleden de negen zich uit, lopen als een stier op Nathalie af en proberen ook haar uit te kleden. Geen enkele kant en geen enkele kans is er voor Nathalie over om weg te komen uit het meest schokkende drama dat de popsterren van Nederland en Brittannie nu van plan zijn te doen. Haar spijkerbroek heeft Rein weten uit te doen, wat iedereen nog veel enthousiaster maakt. Dit enthousiasme in combinatie met Nathalies hevige verzet, maakt dat niemand meer op elkaar let en iedereen tegen elkaar aan duwt. Harry en Nils ploffen nu zo hard tegen de kast dat die zijn balans verliest en de hele vloer bezaaid raakt met speedmunten. Nathalie probeert met alle kracht haar onderbroek aan te houden, maar als ze twee handen gebruikt om de voorkant ervan te bewaken, dan proberen ze van achteren toe te slaan. Plotseling klapt de deur open. Het is dikke en lange agent samen met een groepje agenten achter hem.


"Ee!! onmiddellijk stoppen !!"


Nils: "Hey gasten ! Komen jullie ook gezellig meedoen ?!"


De keten van politiemannen komt de kamer binnen. Het echte spel was bijna begonnen, maar net op tijd kunnen de binnengekomen mannen zich ermee bemoeien. De Mainstreeters en Directioners zijn wel met z'n negenen en zijn nu allemaal in voor een spannend knokpartijtje. Niemand van hen voelt er enige angst voor. Gelukkig kan Nathalie even rusten doordat de club zich helemaal heeft ingezet voor de strijd tegen de agenten, dus haar even totaal niet meer interessant vinden. De langste en dikste agent gaat naar de grond, doordat Daan tegen zijn genitaliën weet te trappen. Nu ziet de club een kans om deze macho net zo lang als een springkussen te gebruiken tot die niet meer beweegt, maar dat lukt niet: de anderen zijn er nog en zij voorkómen dat. Hoewel er één man minder is, gaat de rest zoals gewoonlijk: vroeg of laat heeft een gevecht met de politie weinig zin. Het is slechts uitstel van executie. Met uitzondering op de langste agent blijft de rest ongedeerd en voert de arrestatie uit. Elk van de negen handenparen belanden in de boeien.


Main Speed & Niall HorrorLees dit verhaal GRATIS!