Slecht nieuws

6K 226 8

Ik werd wakker en zag dat Amine al wakker was. "Goeiemorgen schat." hoor ik hem zeggen. "Goeiemorgen. babe." "Vandaag gaan we weer richting Nederland, ik moet om 7 uur werken." "Oh isgoed, hoe laat vertrekken we hier?" "Zometeen, ga je alvast klaar maken." "Ik pak een handdoek en ga douchen. Na het douchen trek ik me kleren aan: een zwarte polo van Raulph Lauren en een zwarte legging, trek me roze Adidas Supercolors aan en me roze Para Jumper. Ik doe wat argan olie in me haar en spuit me YSL parfum op en doe licht roze lippenstift op. Om 2 uur vertrekken we naar Nederland en komen om 6 uur aan. Amine blijft nog even bij mij thuis omdat hij pas om 7 uur moet werken. We gaan naar me kamer en liggen samen op me bed. "Yass, ik moet je wat vertellen.." "Jaa, wat is er?" "Ik ga binnenkort verhuizen naar Amsterdam, dus ik ga ook naar een andere school.." "Wat? Je maakt een grap?" "Nee schat ik meen het, maar het gaat niks aan onze relatie veranderen. Als ik klaar ben met school kom ik je gewoon ophalen om iets leuks te doen." "Ik ga je zo erg missen op school, en dat je me altijd ophaalt voordat we naar school gaan." Ik voel dat ik tranen krijg en geef Amine een knuffel. "Schatje niet huilen, we gaan elkaar gewoon elke dag zien hoor." "Ja weet ik, maar voor een paar uurtjes. Maar wanneer ga je?" "Ik ga morgen al me spullen in pakken en dan vertrek ik morgen avond. Maar ik moet nu gaan schat, anders kom ik te laat op werk." "Oh is goed, ik app je nog wel." zeg ik en geef Amine een kus.
De hele avond lig ik in me bed en huil. Ik ga Amine zo erg missen, ik weet dat Amsterdam heel dicht bij is maar wat als hij daar een ander meisje ontmoet en verliefd op haar word? Hij mag niet met een ander meisje praten of naar een ander meisje kijken. Hij is van mij en ik hou van hem. Wat als we steeds minder tijd voor elkaar hebben en niet kunnen afspreken door school? Met veel vragen in me hoofd val ik in slaap.

De volgende ochtend word ik wakker en loop naar beneden. Ik zie me moeder in de keuken staan en geef haar een kus. "Sba7 lghair mama." "Sba7 lghair benti. Wat is er? Je ziet er moe uit." Ik besluit me moeder te vertellen over Amine. "Ja mama, Amine gaat verhuizen naar Amsterdam, dus ik ga hem niet meer zo vaak zien." "Ahw, wat jammer. Wanneer vertrekt ie?" "Vanavond, maar ik ga zo naar z'n huis toe dus ik zie je vanavond. Ohja en waar is Yassine? Ik heb hem echt lang niet meer gezien." "Je broer is in Duitsland voor werk, hij komt na de vakantie weer terug." Ik knik en ren naar boven om me klaar te maken. Ik ga douchen en na het douchen trek ik een strakke grijze jogging broek aan en een simpel wit shirtje aan. Ik doe wat argan olie in me haar en loop naar beneden. Ik trek me helemaal zwarte Nike Huarache aan en pak me leren jasje. Ik zeg me moeder gedag en doe de deur dicht. Ik pak de bus naar Amine's huis en wanneer ik eindelijk bij z'n huis ben aangekomen bel ik aan. Amine doet open en geeft me een knuffel. Hij heeft een witte Armani shirt aan een een zwarte jogging broek. We gaan samen op zijn bed liggen en praten over wat er allemaal gaat veranderen. "Amine, ik ben echt bang dat je in Amsterdam een mooier en leuker meisje gaat vinden. Ik wil dat niet, ik wil niet eens dat je met andere meisjes praat." "Hahaha schatje toch, denk je dat ik niet bang ben dat andere jongens naar jou gaan kijken. Elke jongen op school kent jou en wilt jou, maar je bent van mij en natuurlijk ga ik niet naar andere meisjes kijken. Jij bent de mooiste en leukste meisje die ik ken." zegt Amine en geeft me een kus. Na veel gepraat te hebben, help ik Amine met inpakken en hij brengt me om 11 uur naar huis. We zoenen 10 minuten lang in de auto en dan stap ik uit. Pff, ik mis hem nu al.💔

Amine en YasminaLees dit verhaal GRATIS!