Zayn rijdt verder, opgelucht door de ontsnapping van de auto's achter hem. Hij en anderen kijken terug op hun mobieltje wat Rein ook allemaal heeft verstuurd vlak na het moment dat Nayton hem in elkaar wilde slaan maar toen werd opgepakt door de ordebewakers om hem heen. Inmiddels heeft Nathalie een zwart plakbandje op haar mond, zodat schreeuwen geen zin meer heeft.


In het Engels is dit de conversatie die op hun Wattsapp gaande was:


"Aan al mijn muziekgenoten en aan alle Directioners: fijn dat ik jullie nummer heb, want ik heb in het geheim een geweldig idee ten gunste van ons allemaal. Willen jullie nóg beter worden dan ooit tevoren? Doe dan precies wat ik je schrijf, zonder tegenspraak !


Zometeen ben ik van plan een leuk meisje mee te nemen naar de auto van Zayn."


Zayn: "Wil je m'n sleutel dan hebben?"


Rein: "Ja, goed idee. Geef me 'm nu maar alvast.


thx."


Nils: "Zeg wil je soms gepakt worden door de pliesie?"


Rein: "IK ZEI ZONDER TEGENSPRAAK !!!"


Nils: "Ok ok.."


Rein: "Het komt goed. De uitgang van deze school is dichtbij. Bovendien als Nayton zometeen wordt opgepakt, dan bemoeien de agenten zich wel met andere zaken dan met ons.


Dus, als ik straks naar buiten ben gerend en er vandoor ben gegaan met jouw zwarte auto, loop dan rustig naar buiten alsof jullie niets van me weten. Trek gezichten alsof je geschokt bent, doe de anderen vooral na. En als jullie me aan zien komen, zeg dan tegen iedereen dat ze naar links moeten kijken. Ondertussen klimmen jullie als de bliksem Zayn's auto in."


Rein wijst de weg. Hij wil stoppen bij één van zijn woningen, in Amsterdam. Als ze er zijn, spreekt hij met ze af om een filmpje te maken met Nathalie in de hoofdrol. Als het filmpje klaar is, dwingt hij haar om het filmpje door te sturen naar Nayton.


"Nathalie, jij gaat het volgende doen om je leven te kunnen behouden: jij stuurt dit filmpje naar Nayton."


Ze weigert...


"Nathalie, ik tel tot drie en dan stuur je het filmpje. Doe je het niet, dan ben je je leven kwijt. Één ... twee ...."


Ze verstuurt toch maar. Het zal nooit meer goed komen in de relatie tussen haar en Nayton...

Missie volbracht. De Directioners en de overige Mainstreeters hebben meegedaan met het filmpje en het ontsnappen van de politie. En dan vindt Niall het wel tijd voor de betaling.


Niall: "Oké, en wat krijgen we voor het meedoen? Hoezo worden wij nu succesvoller?"


Rein: "Kom maar mee naar m'n 4e kamer."


De club neemt de lift en stapt daarna de kamer binnen. Het is één groot zooitje met allemaal posters van hemzelf zowel op de muur als op de grond als op z'n bureau. Ook is er een lichtbruine kast. Rein maakt 'm open.


Rein: "Dit zijn m'n speedmunten, verpakt in Mentos verpakkingen. De helft mogen jullie hebben. Ik kan jullie vertellen: je carrière gaat je toelachen als je vanaf nu elke dag een paar snuifjes neemt van dit spul. Mocht je stiekem weleens in jezelf denken dat je populariteit langzaam aan het verslechteren is, dat kan dan vanaf nu niet meer gebeuren tot je dood aan toe."


Louis: "Cool ! Hoe komt je hieraan?"


Harry: "Mogen we altijd terugkomen als het op is?"


Rein: "Ja zeker. Het feit dat je mag terugkomen als het op is, maakt deel uit van de beloning. Ach, ik koop regelmatig wat bij een geheime producent die voor mij werkt. Voor nu, ik wil even wat tijd voor mezelf, dus verzoek jullie te gaan als jullie je shit hebben meegenomen. En Nathalie, wij blijven nog even hier..."


Ze probeert weg te komen, maar dat laat Rein niet toe. Hij klapt haar hoofd tegen de muur.


"Laat me los !"


"Nathalie, dwing me niet om je andere oog ook te verpesten..."

Main Speed & Niall HorrorLees dit verhaal GRATIS!