Prolog

2.2K 47 1


OUR SECRET
000.|
Prolog

❝Babygirl you know we're gonna be legends❞

❝Babygirl you know we're gonna be legends❞

V A L E N T I N A   R U D B E R G

Omar Rudberg. namnet min tröga tvilling fick av en brud som heter Angelica a.k.a min så kallade "mamma" 

Jag och Omar föddes den 17 oktober år 1998 i ett litet sjukhus som låg lite utanför Santiago, Chile. 

I December år 2012 startade Omar och tre av hans andra kompisar ett band som heter "The Fooo Conspiracy" Och i bandet är det Oscar Enestad, Felix Sandman, Oscar Molander aka Ogge och självklart min bror.

år 2004 stack Angelica och lämnade oss med våran "pappa" Pablo. Efter ungefär 5 månader av att ligga i sin säng så stack pappa till jobbet. När han väll hade börjat jobba så slutade han inte. Han har jobbat konstant i snart 9 år.  Vi har tur om vi ser honom 5 gånger om året men annars så skickar han pengar en gång i månaden. 

Jag är en väldigt annorlunda tonåring och nej jag är inte en sån som säger att jag är annorlunda och sedan inte är det. Jag är en sån brud som inte hör in i någon speciell kategori, jag gillar inte att markeras som något speciellt.

Jag spenderar visa helger hemma och andra på fest. Ibland är jag med Lily och Sara (mina bästa vänner)Och ibland med min pojkvän.

Jag har många dåliga vanor, den värsta av dem är faktumet att jag röker, men Omar lever med det och ibland så röker Lily med mig.

Jag vet inte riktigt vad det är jag ska berätta för ärligt så känner inte jag mig så bra. jag är en sån förvirrad tonåring som inte riktigt har hittat sig själv. 

men är inte alla vi sånna?

men är inte alla vi sånna?

L I L Y   D A H L B E C K

Ja jag heter Lily Dahlbeck jag gillar Choklad bla bla bla bla, let's get to the real shit okej? 

Our Secret ❁ F.SLäs denna berättelse GRATIS!