Dezvirginarea

15.4K 125 104

Acestia ne iau pe noi 2 , si ne taraie intr-o duba dupa care 4 dintre ei ne leaga la ochii si am plecat inspre casa unuia dintre ei , cand am ajuns ne-au aruncat pe jos din duba si ne taraie pana in casa dupa care ne dezleaga la ochii , ma iau si ma trantesc in pat iar unul dintre ei si-a dat blugii jos si si-a scos scula afara dupa care ma trage de par si ma obliga sa io sug , l-am muscat de pula la care ei vin si imi rupe rochia de pe mine si sutienul apoi incepe unul dintre ei sa ma stranga de gat pentru a nu ma mai zbate .

Ei vin si imi dau palme peste fata sanii si pizda ma intoarce pe dos si ma leaga de pat dupa care unu se pune pe mine si el incepe sa ma scuipe peste pizda dupa care el ma penetreaza , ma iau si ma ridica ma pune deasupra unuia in timp ce el ma penetreaza in pizda si unul dintre ei se urca peste mine si mi-o infinge in fund iar unul in gura .

Ei o iau pe prietena mea si o leaga de mainile mele apoi o pun capra si o penetreaza doi in pizda unul in fund si 2 in gura dupa ce au terminat o trage pe Claudia din camera si o duce in baie si o arunca in cada dupa care ei revin la mine si incearca sa ma penetreze 2 in pizda si ma bufnit sangele din vagin , ei ma duc in baie si ma spala in vagin dupa care ma tranteste in genunchi si ma obliga sa le-o sug tuturor , dupa care unul dintre ei ma ridica de un picior si intra cu scula in mine iar acela ejaculeaza in mine si imi aruna 1 milion in geanta pentru pastile .

Restul o iau pe prietena mea si o obliga sa le faca blowjob tuturor dupa care isi dau drumul pe ea si in ea iar unul dintre ei care nu si-a dat inca drumul vine ma ia , ma tine de bazinu corpului si ma penetreaza eu incep sa gem de placere iar apoi ii spun mai adanca el ma ia ma ridica si intra cu toata mana lui in pizda mea si o mai baga unul dintre ei si ma freaca pana mi-a venit orgasmul ei ma scuipa peste sani si ma maseaza dupa care acela ejaculeaza in mine . ei se ridica de pe cada si pleaca sa se imbrace ne iau si pe noi si ne imbraca cu hainele iubitelor lor , si apoi ne duc acasa .

Cand ajung acasa bunicul era la usa si ma intreaba cine erau aia i-ar eu i-am raspuns ca sunt niste prietenii noi si el ma intreaba ce sunt cu hainele astea cand m-am schimbat si nu am stiut ce sa ii raspund ..

Dupa care se repeta si ii raspund ca am fost la mall dupa ore , si mi-a raspuns cu o fata de sictirit ca bine .. Ajung in camera mea sivapoi incep sa imi scriu in jurnalul meu ca insfarsit nu mai sunt virgina dupa care ma duc sa mananc si sa ies afara cu prietenii .

Cand am iesit din casa , prietena mea Claudia era la usa si imi spune ca a fost ce-a mai tare zii si insfarsit nu mai sunt virgina . Noi doua plecam pana la magazin pentru ca bunicul meu a ramas fara tigari si mi-a dat mie bani sa ii cumpar , pe drum ma intalnesc cu un baiat care da peste mine si imi scap telefonul si portofelul pe jos plus jurnalul meu pe jos , i-ar baiatul se intoarce si imi spune- Nu te uiti pe unde mergi !?


- Imi cer scuze , dar tu stateai si te uitai in telefon in timp ce mergeai si te-ai izbit in mine . Ii raspund eu lui


- Asta este , se mai intampla . Puteai sa ma ocolesti .


- Eu sa te ocolesc? Veziti de treaba ta si mergi in continuare , magarule .


- Claudia , de ce nu mi-ai spus de la inceput cand am venit aici ca gasesc toti prostii pe strada ?


- Scuze , nu te razbuna pe mine daca ai nervi , imi raspunde ea .


Sex in 2Citește această povestire GRATUIT!