Part 1

15.7K 637 43
                                    

Ξύπνησα το πρωι ενω το φως απο τον ήλιο με τύφλωνε..έκλεισα τα ματια μου και σιγα σιγα με κλειστά τα ματια και οδηγήθηκα στην τουαλέτα . Έπλυνα τα δόντια μου και το πρόσωπο μου και βγήκα έξω απο το μπάνιο . Μπήκα ξανα ατο δωμάτιο μου και σκόνταψα πανω σε κατι,τον Oscar ... Αυτο το σκυλι ολο στα πόδια μου μπλέκεται . Τον πιάνω και τον βγάζω στην αυλη . Ανοίγω την ντουλάπα και ψάχνω κατι να βάλω ... Γενικα προσέχω την εμφάνιση μου . Όπως προσέχω και την εμφάνιση των άλλων ... Θεωρώ οτι πρεπει να εχουμε στυλ .. Μετα απο μιση ωρα αναζήτησης βρήκα κατι αξιοπρεπές . Ανήκω στην διμοφιλη παρέα του σχολείου ... Και αυτο με κανει να προσέχω το καθε τι πανω μου . Ντύνομα και υσιωνω τα μαλλια μου . Περνω την τσαντα μου και κατεβαίνω τα σκαλια . Η μαμα μου ειχε ετοιμάσει πρωινο και ηταν πανω στο τραπέζι . Ενω η μαμα και ο μπαμπάς καθόταν αγγαλια στον καναπε ... "Ιουυυυυυ!!!" Φωνάζω και γειριζουν να με κοιτάξουν . Μου λενε καλημέρα και εγω πήγενω να φάω πρωινο . Γενικά ο μπαμπάς και η μαμα μου ειναι πολυ αγαπημένοι . Και χαίρομαι για αυτούς !

Τοτε κατεβαίνει και ο Πέτρος απο το δωμάτιο του . Ειναι ο Διδιμος μου αδελφός. Αλλα ο αδελφός μου ανήκει στην άλλη παρέα του σχολείου μας " bad boy " ... Ειναι τα παιδια τα αλανια που το μονο που κάνουν ειναι να χαζευουν γκομενες . Να τα δείνουν ολα στο ποδόσφαιρο και η καθε πρόταση τους να περιέχει δυο - τρεις βρισιές . Αυτη η παρέα μας απεχθάνεται και έτσι εγω με τον αδελφο μου δεν εχουμε και πολυ καλές σχεσεις . Κάθεται και τρώει μαζι μου . Μόλις τελειώνουμε μαζεύουμε τα φαγητα και τα τακτοποιούμε . Ειναι απο τις λίγες δουλειές που μας αναθέτουν οι γονείς μας . " μάζεμα του πρωινού και καθάρισμα του δωματίου . " αλλα επειδή εγω εχω τον Oskar φρόντιζε για την υγια του . Μολης τελειώνουμε με το μάζεμα χεραιτάω τους γονείς μου και βγαίνω απο το σπιτι . Ο Πέτρος με ακολουθεί . Γενικά ο αδελφός μου αισθάνεται πολυ υπεύθυνος . Δεν θελει να με πειράζουν και τέτοια . Οταν με πειράζουν τους πλακωνει ολους στο ξύλο ! Φτάνουμε στην στάση και εγω κάθομαι εκει . Τοτε βλεπω την Λυδια να έρχεται . Η Λυδία ειναι η κολλητη μου ειναι πολυ όμορφη και προσέχει πολυ τον εαυτο της . Ειμαστε μαζι απο δεν ξερω καν ποτε ... Η μαμα της ειναι η Φανή ειναι κολλητη με την μαμα μου και έτσι την ξερω απο παντα .

"Γεια Λυδια " της λέω και την αγγαλιαζω με ενα χαμόγελο..

" γεια Μελινα " μου λεει χαμωγελοντας . Πηγενουμε και καθόμαστε στην στάση ενω περιμένουμε αγανακτισμένες το λεωφορείο . Τοτε το λεωφορείο σταματάει και εμεις μπενουμε μεσα . Καθόμαστε μαζι σε δυο θέσεις και αρχίζουμε μια συζήτηση ...

"Τι θέα που εισε ρε κολλ " μου λεει η Λυδια και εγω την σκουνταω

" και εσυ κούκλα εισαι!!" Της λέω και της δείχνω την εμφάνιση της ..

" θες να πάμε αυριο το Σάββατο δλδ για ψώνια ;; " μου λεει ..

" θέλω αλλα θα ρωτήσω πρώτα " λέω και της κανω μια γκριμετσα και έπειτα σκάμε στα γελια..

Μόλις καταφέραμε να σταματήσουμε τα γέλια καταλάβαμε πως είχαμε φτάσει στο σχολείο . Κατεβαίνουμε απο το λεωφορείο και κατευθυνόμαστε προς την παρέα μας . Την Εύα την κάστανομαλα φίλη μας με τα κάστανα ματια , τον Μάρκο τον ξανθο με μελι ματια κολλητό μας , τον Νικόλα με τα πράσινα ματακια και την Αφροδίτη την κοκκινομαλα της παρέας και η Αννα η ξανθιά γαλανοματα .. Ειμαστε συνολικά επτα στην παρέα . Τα ποιο ομορφα παιδια του σχολείου . Καθόμαστε εκει και σιζυτάμε μέχρι που χτυπάει το κουδούνι για την προσευχη . Μπαίνουμε παρατεταμένοι σαν στρατιωτάκια και περνάμε το γνωστό βασανιστιριο του ποιος θα πει την προσευχη . Μετα απο πολυ ωρα διαπραγματεύσης βγαίνει η Αννα το σπασικλακι απο την 1 λυκείου . Κανουμε την προσευχη και ανεβαϊνουμε σιγά σιγά πανω στις τάξεις μας . Εγω καθομαι με την Αφροδίτη . Βασικα στην αρχη του χρόνου καθομουν με την Λυδια αλλα μας άλλαξαν αφου όλη την ωρα μιλούσαμε . Πρωτη ωρα είχαμε γεωγραφία . Μετα απο κανένα εικοσαλεπτο μπαίνει ο καθηγητής στην ταξη. Ήθελα να μάθω γτ τους πληρώνουν ... Κάναμε εκει για την Αφρική για την Ζιμπάμπουε και κατι τετεια αλαμπουρνεζικα . Δεν μπορω να καταλάβω γτ μας τα κάνουν και μας τα μαθαϊνουν ολα αυτα . Αφου δεν μας νοιάζει για την Ζιμπάμπουε και για την Αφρική . Εμεις για την Ελλαδα θελουμε να μάθουμε . Που ακομα και πως θα πάμε σπιτι μας δεν ξέρουμε και θα μάθουμε όλη την ιστορια της Αφρικής . Ο κοσμος ειναι τρελός ! Μετα απο μια βασανιστικη ωρα για τα αφρικανακια και την χώρα τους εχουμε γυμναστική..Η γυμναστική μου αρέσει γιατί κάνω στίβο εδώ και 5 χρόνια..Μοορεί να είμαι πολύ ντίβα,αλλα μέσα στο γήπεδο είμαι απλά και μόνο μια αθλήτρια..

----------------------------------
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤ 1

ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ

ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟ ΜΟΥ"

ΠΙΣΤΕΎΩ ΝΑ ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ..

ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΚΟΜΜΕΝΤΣ ΚΑΙ VOTES

LOVE yaa❤❤❤❤❤

Gogo❤

"Η αγάπη θέλει τρέλα !"Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα