Ustazah Nurul Syafikah

8.5K 32 0
                  

 Ustazah Nurul Syafikah baru sahaja di tugaskan untuk mengajar di Sekolah Menengah Agama Berasrama Penuh di sebuah pekan terpencil jauh dari ibukota. Beliau baru sahaja tamat pengajian peringkat ijazah dalam bidang pengajian Islam di sebuah universiti di Arab Saudi yang membawa gelaran ustazah kepadanya. Berumur 25 tahun, masih belum berumahtangga, ustazah Nurul mempunyai paras rupa yang sangat cantik disamping mempunyai peribadi yang mulia, membuatkannya digilai setiap jejaka yang mengenalinya, namun hatinya masih belum terbuka untuk menerima sesiapa mungkin kerana dia baru sahaja habis menuntut disamping ingin membalas jasa ibubapanya yang hidup susah dikampung.

Di sini, ustazah Nurul tinggal seorang di bilik asrama yang disediakan oleh Sekolah bagi guru-guru dan ini memudahkannya dalam kehidupan sehariannya. Sekolah ini mempunyai 4 orang warden berbangsa Melayu yang menjaga sekolah dan asrama itu. Setelah hampir sebulan tinggal di situ, ustazah Nurul semakin serasi dan merasa gembira dengan suasana di situ sehinggalah pada suatu hari pintu asrama beliau diketuk pada pukul kira-kira 10.15 malam sebaik sahaja beliau tiba di biliknya apabila baru selesai mengajar kelas tambahan. Sebaik sahaja melihat dibalik pintunya yang masih terkunci itu, terlihatlah 2 orang warden yang bertugas pada malam itu iaitu Halim dan Syukri.

Ustazah Nurul dengan nada cemas bertanya dengan nada lembut, ya, ada apa En. Halim ? masih tidak mahu membuka klip pintunya itu. Ya, ada masalah sikit la cikgu, jawab Halim yang agak gempal itu. Ada benda yang kami nak tunjuk kat cikgu, penting sangat, orang lain tak boleh tahu, ini masalah besar ! Boleh bagi kami masuk, nanti orang lain nampak nanti susah, ini masalah yang sangat besar ! kata Syukri pula yang agak tegap dan sasa tubuhnya dengan nada yang agak serius. Hmmmm, ustazah Nurul agak bingung dan berfikir sejenak dan kemudian dia pun berkata, baiklah, lalu membuka pintu biliknya. Halim dan Syukri pun masuk, lalu menutup pintu bilik itu.

Ustazah Nurul cemas berkata, ehh buat apa tutup biarlah bukak pintu tu. Tak apa cikgu, benda nie rahsia, orang lain tak boleh dengar dan lihat, bahaya, kata Halim lalu menyerahkan satu bungkusan kepada Ustazah Nurul. Apa nie, tanya ustazah Nurul bingung. Cikgu tengoklah, cikgu mesti terkejut punya ! kata Syukri tersengih sambil matanya meleret ke arah tubuh ustazah Nurul yang jelita itu. Ustazah Nurul ketika itu mengenakan tudung labuh dan memakai tudung labuh dengan blaus lengan panjang berwarna putih dan kain tudung labuh warna hitam yang menyerikan lagi kecantikan paras rupanya yang menpunyai wajah kacukan gadis Cina yang putih melepak. Ustazah Nurul nampak tidak selesa dengan cara Halim dan Syukri tersengih dan meleret ke arah tubuhnya itu.

Tangannya terketar-ketar membuka bungkusan plastik itu lalu diambilnya envelop yang berada di dalam beg plastik itu lalu membuka dan mengeluarkan beberapa keping gambar sambil melihatnya dengan cemas. Muka ustazah Nurul dengan segera bertukar menjadi kemerah-merahan. Alangkah terkejutnya Ustazah Nurul kerana gambar itu adalah gambarnya yang sedang buang air kecil di tandas di dalam biliknya (gambar shot dekat yang menampakkan kemaluann dengan jelas), ada juga gambar dia sedang mandi sambil berkemban dan juga gambar dia menyalin pakaian dalam keadaan bogel.

Semua gambar-gambar itu adalah hasil daripada kamera intip yang dipasang oleh Halim dan rakan-rakannya disetiap penjuru tandas dan bilik Ustazah Nurul. Terdapat juga gambar 'close-up' buah dada dan kemaluan ustazah Nurul yang diambil secara dekat. Bungkusan itu terlepas dan jatuh dari tangan ustazah Nurul ! Sungguh dia tak sangka segala perlakuannya lebih kurang sebulan di bilik itu telah dirakam dan diikuti saban hari oleh manusia-manusia keji itu. Dia tahu dia kini menjadi mangsa perbuatan jahat manusia durjana yang ingin mengambil kesempatan ke atas dirinya itu. Airmatanya menitis sedikit demi sedikit.

Cikgu jangan nangis dulu, ada lagi hadiah untuk cikgu, nah, ini dia.., kata Halim sambil menunjukkan sekeping vcd. VCD nie akan buat cikgu terkenal satu dunia, kami sengaja rakamkan gambar cikgu itu dalam bentuk VCD agar senang nak jualnya ! kata Halim lagi sambil menyeringai gembira. Apa agaknya kata orang bila lihat gambar ustazah cantik manis yang sering bertudung labuh ini sedang kencing dan mandi....hahahahahaha gelak Halim lagi, mesti laris satu dunia punya !!! pasti kami akan jadi kaya, cikgu....kata Halim lagi.

PUAS TAKWhere stories live. Discover now