12. Elske

227 13 5

Det var midt på dagen og vi hadde tilbrakt det hele foran tv-en. Vi hadde sett et par filmer og jegmerket at å ligge her med Isac og se på film er noe jeg kunne gjort foralltid.
Enda en film var over. Det var en av de mest romantiske filmene jeg hadde sett på lenge. Jeg tittet bort på Isac og var overrasket over at han faktisk hadde holt ut hele filmen og at øynene hans fortsatt var åpne. Isac så på meg med et blikk som fikk meg til å føle som om jeg var den eneste i hele verden. Han lente seg mot meg og kusset meg. Kysset utviklet seg fort til klining, og der lå vi. Dette var den beste følsen jeg noen gang hadde følt. Jeg fikk det ikke inn i tankene mine at det faktisk var Isac jeg lå her og klinte med. Det var helt utrolig. Isac hadde hatt hendene sine på rygger min, men nå sklei de videre og ned på rumpa mi. Han dyttet meg enda nermere seg selv. Jeg tok hånden min og bevegde deg forsiktig nedover og ned mot hoften hans. Så tok jeg hånda opp igjen, under skjorte hans. Jeg hadde kommet noen millimeter og kunne allerede kjenne at Isac var en stram fyr. Fingrene mine sklei i mellom packene på magen hans. Han tok hendene sine under toppen min, og tok litt rundt på meg. Vi lå der og klinte i hvertfall fem minutter, og nesten helt i starten merket jeg noe hardt under meg og skjønte med en gang hva det var for noe. Isac var så søt, og enda herligere enn jeg noen gang hadde forestilt meg.
Jeg merket på Isac at han hele tiden prøvde å ta av meg mer og mer, men ga opp med en gang da han merket at jeg ikke ville. Da jeg endelig fikk litt lyst jeg å, hadde boneren hans gått ned. Jeg ble ganske skuffet, mest over meg selv, jeg skulle bare ha hoppet ut i det med en gang istedet for å vente så lenge. "Sorry" jeg sa det rett ut til han og forklarte hva som nettopp hadde skjedd. "Slapp av, lysten ligger her fortsatt, vi må bare gjøre noe nytt" sa Isac og hoppet ut av senga. Han løfta meg opp i armene sine og holdt meg tett inntil den bare overkroppen sin. Han bar meg inn på det store badet. Jeg hadde bare på meg undertøy og det samme hadde han. Han la meg ned i badekarret og skrudde på vannet. Han gikk bort til vasken og hentet en badebombe han puttet i før han hoppet opp i selv. Vi lå der og snakket lenge om egentlig alt mulig. Uansett hva vi snakka om klarte jeg ikke å tenke på noe annet enn at jeg faktisk delte dette øyeblikket med han. Isac la seg ned på magen over meg og vi begynte å kline igjen. "Er du klar?" sa Isac etter en stund, og jeg nikket og snilte mot han. Isac dro først ned boxeren sin før det var trusa mi som ble dratt av. Isac la seg tettere inntil og begynte å kline hardere. Jeg kunne kjenne at han kom inn i meg og jeg skvatt litt til. Jeg klarte ikke helt å bestemme meg om jeg syntes dette gjorde vondt eller om det var godt. Før jeg visste ordet av det begynte jeg å stønne. Jeg holdt rundt Isac og strøyk hendene mine på han. Han var perfekt. Utseende hans, kroppen hans, klærne hans, stemmen hans, oppførselen hans og egentlig bare hele han var perfekt. Elske er et sterkt ord, men det finnes ikke ett ord som beskriver bedre hva jeg føler for Isac.

HUSHRead this story for FREE!