Annem Beni Özledi.

3K 201 35
                                    

Hiçbirimiz annesizlik ne demek öğrenmemeliyiz.


Sanırım 10.videoyu izliyorduk. Özgür'ün 10.yaşı. Yine rapunzel pastası ve yine sessizce pastayı izleyen boncuk gözlü sevgilim. İzlediği pastayı yemek için öne eğilirken annesi pastayı önünden çekti.

"Koş ve babayı öp."

Özgür hızla sandalyeden inip babasının kucağına koşuyor. Mavi gözleri, babasının sarıya dönük saçlarıyla bayağı uyumluydu.

"Özgür hediyelerini aç babacığım."

Beraber hediyelerle koşuyorlar. Özgür heyecanla paketleri açıyor. İlkinden bir kitap çıkıyor. Kürk Mantolu Madonna. İkincisinden bir vosvos maketi çıkıyor. Ardından daha bir çok hediye. Hediyelerine bakıyor ve ailesine teşekkür ediyor. Sonra beraber şarkı söylüyorlar. Babası onunla bir baba kız dansı yapıyor. Annesi ise bir köşede teyzesi, dayısı, kuzenleri ile ikisini izliyor.

Özgür'e masaj yapmayı bırakıp ayağa kalktım. Sarı saçlarını şekillendirip peşimden kalktı. Beraber banyoya gittik. O elini yüzünü yıkarken ben de saçımı başımı düzelttim. Yarın okul vardı. Lanet okul bir kez daha.

Berber salona girdiğimizde Eylül ve Berkan bir koltuğa uzanmış film izliyordu.

"Ooo uyumadınız mı siz ya?"

"Uyumadık. Teyzemler nerede?"

"Siz odaya kapanınca gittiler."

"Ahh ne harika ama."

Özgür tekli koltuğa çökünce ben de kucağına oturdum. Beraber Berkan ve Eylül'ün yarısına geldiği filme baktık. Özgür ellerimi tuttu.

"Uyusak mı yarın okul var ya."

"Sen istersen uyuyalım."

Elini çekerek beni odamıza götürdü. Üzerimi değiştirmek için hızla Özgür'ün dolabına yöneldim. Elime bir şort ve uzun kollu bir switt alıp hızla soyunarak giyindim. Özgür'e giymesi için bir şeyler çıkartıp yatağa bıraktım.

"Beni sen giydirsene."

Kendisini yatağa bırakıp gözlerini kapattı. Yanına gidip pantalonunun düğmesini açtım. Çekeleyerek çıkarttım. Tişörtünü ve sporcu atletini de çıkartıp kısakollu swittini ve polar pijamasını giydirdim. Kafasını yastığına bastırdı. Yorganın altına girmesi için onu dürttüm. Mıyışarak üzerini örttüğümde beni de kendisine çekti. Bir süre kafası boyun girintimde sabit kaldık. Şu kaşık pozisyonundan daha aşk dolu bir şey yok dünyada.

"Özgür?"

Dudakları ufak bir mırıltı çıkarttı beni dinlediğine dair.

"Nasıl kadın oldun?"

"Ne!?"

"Bu gün teyzene 'İkimiz de nasıl kadın olduğumdan tut vücuduma neden mürekkep enjekte ettiğimi biliyoruz.' demiştin. Nasıl oldu Özgür."

"Sana anlatırsam benden uzaklaşırsın."

"Saçmalama. Dinliyorum."

"Korkuyorum."

"Seni üzecek, yargılayacak, kıracak, hakaret edecek son insan benim. son bile değilim. Ben hiç böyle bir şey yapmam."

Benden vücudunu uzaklaştırıp geri geri çekti kendini. Ardından sırtını başlığa dayayıp ayaklarını kendine çekti.

Kalemin Kalbime DokunduHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin