107.Bölüm'den Bir Kesit... (Yeni bölüm çok yakında)

248 10 2
                                    

Herkese iyi geceler :) Sonunda bölüm yazmaya başlamış bulunmaktayım. Şimdilik bu kesitle idare edin bölüm muhteşem olacak çünkü. Biliyorum
çok beklettim ama sebeplerim vardı. Beni bu zamanda anladığınız ve kırmadığınız için çok teşekkür ederim :) Şimdi sizi kesitle baş başa bırakıyorum. Yorumlarınızı esirgemeyin :)

İyi bayramlar 🍬

***

-Düğün Günü-

''Her şey hazır mı?''

''Hazır.'' dedi biri.

''Gelinlik geldi mi?'' diye sordu yeniden genç kız.

''Evet, Reika geldi. Biraz sakin olur musun?'' diyen kıza baktı Reika.
Gergin olduğu her halinden belliydi. Ona bakıp ''Sakin mi, sakin mi olayım? Sen ne diyorsun Usagi? Bugün ben evleniyorum ya! Ev-le-ni-yor-um duydun mu?'' dedi heceleyerek. Yaşadığı stres ağır gelince büyük bir şokla ''Aman tanrım! Ben gerçekten birkaç sonra evleniyorum. Ay bu gerçek mi ya?! Hala inanamıyorum. Biri beni çimdiklesin.'' dediğinde Rei istediğini yapmış onun 'Ah!'' diye çığlık atmasına sebep olmuştu. Reika kolunu ovalayıp ''Ne yapıyorsun sen ya? Acıdı!'' derken gözleri dolmuştu bile.

Rei onun bu haline gülüp ''Sen istedin!Ben de yaptım! Hepsi bu.'' derken Reika afallayıp ''Ne?'' demiş, kızlar ise onların bu haline gülüp ''Gelini kaybettik galiba..." dediğinde Reika bu sözlerle gülerken ''Teşekkür ederim.'' Demişti birdenbire.

Onun teşekkür etmesine şaşıran kızlar ''Neden?'' diye sorarken Reika cevap vermişti. ''Her şey için... Özellikle de partide yaptığınız oyun için.'' O an kızmaya çalışmış ama başaramamıştı.

''İyi oyundu ama kabul et.'' dedi Minako gülerek.

''Orası öyle.'' Sonra aklına bir şey gelmiş gibi sordu Reika. ''Peki bu oyun kimin fikriydi?''

Tüm gözler bir anda Unazuki'ye dönünce Reika gülümseyip ''Tahmin etmeliydim zaten.'' dedi. 'Peki Bay Torino bu oyunun neresinde?'' diye sordu bu sefer de merakla. Bunu gerçekten merak ediyordu.

Kızlar düşünür gibi yapıp ''Aslında o bize de sürpriz oldu. Bizimle bir alakası yok. Ama ne yalan söyleyelim iyi oldu. Süreç hızlandı.'' derken kahkaha atıyorlardı.

Reika da onlara uyup gülerken ''Aynen öyle. İyi ki yapmışsınız.'' derken Rei merakla sordu. ''Eee biz sizi oraya kilitledikten sonra neler oldu, hiç anlatmadın?''

''Haklısın Rei ama hiç fırsat olmadı ki.''

''Hadi şimdi anlat o zaman.'' dedi heyecanla Unazuki.

''Şimdi mi?'' diye sordu şaşırarak Reika.

Sailor Moon Son 1 SezonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin