"Ναι αλλα δεν μπορω να δουλέψω ετσι!"ειπε η Εύα,αφήνοντας κατω το μαχαίρι,αγανακτισμένη πια με τον Αγγελο που βρισκόταν πανω απο το κεφάλι της σε καθε της βήμα.

"Και γιατι αυτο;"την ρωτησε περίεργος.

"Δηλαδη το βρίσκεται φυσιολογικό εδω και μια ωρα να βρίσκεστε πανω απο το κεφάλι μου επιβλέποντας καθε μου κίνηση;!"ρωτησε η Ευα ανασηκώνονταν το ενα της φρύδι.

"Και πως αλλιως δηλαδη θα ξερω αν είστε η κατάλληλη για την δουλεια;!"την ρωτησε ειρωνικα ο Άγγελος.

"Οκ,ενταξει!"ειπε παραδίνοντας τα όπλα για τωρα τουλαχιστον.

Το κινητο χτυπούσε διακόπτοντας τον απο τα συμβόλαια που διάβαζε και χωρις να κοιτάξει ποιος τον καλούσε το σηκωσε.
"Παρακαλώ;"ρωτησε βαριεστημένα.

"Τι εγινε Κριστοφερ σε παράτησε στα σκαλιά της εκκλησιας η νυφούλα;"ρωτησε γελώντας ειρωνικα αυτος που τον καλούσε.

"Ποιος;"ρωτησε αυστηρά ο Κριστοφερ ενω ταυτόχρονα σηκωθηκε απ την δερμάτινη καρέκλα του γραφείου και κοίταξε εξω απο το παράθυρο.

"Δεν με γνώρισες;"ρωτησε ειρωνικα.

"Τι θες;"ρωτησε ο Κριστοφερ εξω φρενών καταλαβαίνοντας ποιος τον καλούσε.

"Τελικα δεν εισαι τοσο τυχερός στην αγάπη οσο σε αλλα θέματα ετσι;"

"Λεγε τι θες ρε!"φώναξε αυτην την φορα ο Κριστοφερ.

"Θα μου το πληρώσεις για όλες τις δουλειές που μου έκλεψες και πολλα αλλα..ξερεις εσυ!Και ξερω και πως θα το πληρώσεις!"ειπε θυμωμένος ο άντρας στην αλλη γραμμή.

"Μωρε τι μας λες!Δεν μας παρατάς και εσυ λεω εγω;!"ειπε ο Κριστοφερ έτοιμος να τερματίσει την κλήση.

"Θα την βρω πρώτος απο σενα την πολυαγαπημένη Εύα και τοτε δεν σε σώζει τιποτα!".Με αυτα τα λόγια ο Κριστοφερ ένιωσε την οργή να τον κατακλύζει και εκει που ηταν έτοιμος να κλείσει το τηλεφωνο,το επανέφερε στο αυτι του για να ακουσει τα λεγόμενα του άντρα.

"Θα σε σκοτώσω ρε,με ακούς;Μην τολμήσεις και κανεις τιποτα!Πεθανες!"του γρυλισε ο Κριστοφερ μεσα απο τα δόντια του.Ο άντρας γέλασε ηχηρά και χωρις να απαντήσει κατι τερμάτησε την κλήση.Ο Κριστοφερ απο την ένταση,ελυσε λιγο την γραβάτα του και πηγαινε πανω κατω στο γραφείο του.Ειχε αρχίσει να ανησυχεί για την Εύα,κατι που τον φόβιζε γιατι δεν ηταν συνηθισμένος σε τετοια συναισθήματα.Αντι να ειναι νευριασμένος για το χουνερι που του εκανε αυτος τωρα βρέθηκε να ανησυχεί κιολας.Οχι πως το γεγονός οτι τον παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας το ξεχνούσε,αλλα τωρα προείχε η ασφαλεια της.'Να παρει!Που στο διαολο εισαι Εύα;!'μονολογησε και αμέσως πηρε το κινητο στα χέρια του πληκτρολογώντας εναν αριθμο.

Ενας ερωτας εκει που δεν το περιμένεις!Διαβάστε αυτήν την ιστορία ΔΩΡΕΑΝ!