45

257 10 3

POV Larissa

Net als m'n vader de kamer uit is barst ik in huilen uit. Waarom nou? Waarom mijn moeder, mijn alles.. regendruppels glijden langzaam omlaag naar beneden. Alles lijkt op eens zo triest. Alles loopt verkeerd ookal wil je dat niet. Ik loop naar beneden en zie mijn vader aan tafel zitten met zijn hoofd naar beneden. Ik trek langzaam mijn adidas schoenen aan en trek mijn jas aan. Dan doe ik de deur open en loop door de regen heen naar buiten.

Ik loop over de weg als ik opeens twee fel witte lichten op me af zie komen. Ik hoor een hond en wordt dan opzij geduwd. Ik kijk op en kijk recht in het gezicht van Rein. Opeens komt een zeiknatte hond op me af rennen. "Sem af" roept Rein. Rein steekt een hand uit en ik pak hem aan. Rein helpt me omhoog.
"Larissa, waarom ben je hier, het regent en is vet ver van je huis" zegt Rein. Ik haal mijn schouders op en kijk omlaag. Rein hoeft echt niks alles te weten. Hij is wel aardig en zeker niet verkeerd, maar ik weet het niet. Het is apart, een gevoel wat ik nooit heb..verliefd?

Nog effe een hoofdstukje kan xoxo
200 woorden yeeh, oke niet veel ofzo, maar wat willen jullie. Een hoofdstuk met ong. 500 woorden maar niet elke dag, denk om de,vier vijf dagen of kort deel rond de 200 woorden dat rond de twee dagen of 1 idk net of ik tijd heb xoxo comment hieronder wat je wilt

Waarom ik - MainstoryLees dit verhaal GRATIS!