186

445 19 2

3 Juni 2011.
"Camryn, hoe voelt het om met de meeste stemmen door te zijn naar de volgende show?", vraagt Caroline, en ik glimlach als een bezetene. "Het is raar, maar het zegt niks. Volgende week kan ik wel laatste staan, we zien wel hoe het loopt.", zeg ik, en ik krijg een begrijpende knik van Caroline. "Gefeiciteerd.", zegt iemand achter me, en ik zie dat het Olly is. "Ik ben zo blij.", mompel ik als ik hem omhels. Carly moet morgen tegen Danny strijden, en ik hoop dat Carly eruit gaat, Danny is veel te lief. "Hey babe.", hoor ik Harry zeggen die ook backstage is gekomen. "Congratuwelldone.", zegt hij, en onze lippen raken elkaar even aan. "Het voelt zo raar.", zeg ik, en ik kijk naar het beeldscherm waar je The Wanted kan zien optreden. "And I decided you look well on me, well on me.", zing ik mee tegen Harry en hij glimlacht breed. "So let's go somewhere no one else can see you and me.", zingt hij, en ik kijk om me heen. "Als we snel weg gaan, en bij jou slapen.. dan ziet niemand ons..", zeg ik en ik bijt zachtjes in zijn lip. "That's a great idea.", mompelt hij nog snel.

"Ik kan niet wachten op volgende week.", zeg ik, en ik tril zachtjes. Eindelijk is het goed tot me doorgedrongen, ik had de meeste 'fans', of de meeste meelopers.. Het maakte me niet uit. Ook het gevoel dat Carly morgen weg was, en de sfeer in de groepen weer fijn zou zijn gaf een grote glimlach rond mijn mond. "Ik vind het zo fijn om jou te zien glimlachen.", zegt Harry als hij langzaam zijn kleding uit doet. "Waarom doe je dat? Je bent in de woonkamer..", mompel ik, en zachtjes giechel ik. "Ik hou ervan om naakt te zijn, problemen mee?", vraagt hij, en hij gaat met zijn handen over zijn lichaam heen. Als een klein meisje sla ik mijn handen voor mijn ogen, en schud ik met mijn hoofd. "Nee hoor.", piep ik, en Harry lacht hard. Hij klimt op me, en begint me flink te kietelen. "Harry!", gil ik, en ik brul het uit van het lachen. "Moet ik me uitkleden? Of moet ik mijn boxer aanhouden?", vraagt Harry, en ik haal mijn schouders op. "Moet je zelf weten.", zeg ik, en ik bijt op mijn lippen. "Uit dus.", en zonder schaamte vliegt zo zijn boxer door de kamer.
----------------
Heyy lieve lezerss! Sinds gisteren heb ik een verhaal over HARRY STYLES gepubliceerd, het zou echt geweldig zijn als jullie dat verhaal ook willen lezen ❤️

The untalentend daughter. - One DirectionLees dit verhaal GRATIS!