1. Kdože to jsem?

89 2 0
                                    

Znáte takové ty situace, kdy jste volní ale vzápětí vám někdo vrazí kudlu do zad, stáhne vás z toho nadýchaného obláčku poletujícího na obloze zpět na zem, a donutí vás si myslet že jste bezcenní?

Přesně to je moje situace.

Povím vám příběh mého života.

Kde jen začít? Moje matka byla velice překrásná fena s úchvatným rodokmenem plným známých psů. Celá smečka Aljašských malamutů. Povím vám, nemám se opravdu za co stydět. Mezi takovými raritami, jako například první vítěz dlouhé tratě v tažení - siru Jeraldovi, to byl můj pradědeček, nebo také slavnou fenou která hrála klíčovou roli ve filmu o ztraceném štěněti. Talenti.

 A do tohohle všeho sem se narodil já. Malé nedochůdče, které se nemělo probudit. Byl jsem moc maličký abych přežil. Rodina královny Alice, která si nepřála, aby mě zbytečně trápili, pro mě vyslala jednoho sluhu, který mě se smutnýma očima zabalil do igelitového pytle a hodil do popelnice.

Ponořen ve tmě jen se svými dětinskými myšlenkami sem musel vydržet dva dny. Hlad a žízeň mě trýznila a já si přál aby to skončilo. Na obloze musí žít nějaký bůh. Kdo jiný by mě vyslyšel. Asi třetí den, kdy jsem doufal že konečně zemřu se stal zázrak. Tma se pohnula a já cítil jak se dovnitř dere čistý vzduch. Byla mi zima, měl sem hlad a sevřený žaludek. Ale věděl sem že můj život neskončí....

Život v řetězechWhere stories live. Discover now