,,Iubirea pare a fii ceva..Interesant si drăguț.Dar nu îți dai seama cat poți suferi după o persoana iubita..Crezi ca e ușor dar de fapt cazi si te prăpădești crezând ca ea te iubește.Sunt unele relații..PERFECTE,ca sa zic așa.La ei este dragoste pura.La alții acea 'dragoste pura' nu este veșnică si cel puțin,nu reala.

Povestea mea începe intr-un orășel mai mic si necunoscut din Los Angeles.De obicei,viață mea este 'idioata','proasta' si nu înseamnă mai nimic,așa e.De mica observam ca părinții mei se cearta,iar eu pur si simplu nu știam de ce.Eram doar un copil de 7 ani cu visul sa devina o prințesă norocoasa si frumoasa.Așa este..Am ajuns sa fac parte din fandomul Direcționerilor si..chestia asta nu mai are scăpare.Viața mea s-a schimbat,am cunoscut lume noua in realitate dar si cu ajutorul internetului.Scoala,ei bine școala s-a îngreunat,învățând si trecând prin multe.

Putem sa spunem ca am ajuns in prezent cu povestea,nu ?! Pai..Am întâlnit numai si numai persoane minunate.M-am întâlnit cu idolii miliardelor de fete,poate si băieți,de peste tot.Momentele astea de genul,au trecut.Toți m-au uitat.M-au lăsat sa cad jos..Sa pic intr-un univers fara culoare si fara fund.Este infinit.Nu mai am scăpare..

Tot ce zic zi de zi este "Buna" si răspund la întrebările puse de diferite profesori cand pun o întrebare,si..Doar pe mine ma vad.Singura din clasa cu 10 si 9 peste tot pe unde te uiți : in carnet,in catalog,la teste.Singura disperata dupa "niste oameni care canta intr-un video si il încărca pe internet,dar nici nu ma cunosc", după cum spun unii.Singura care ii vine sa se omoare si nu de la teme,nici școală,nici din cauza iubitului,nici de altceva.Ci din cauza vieții ei umilitoare.

Ma folosesc pe mine pentru tot,părinții deja nu ma mai cunosc si zici cs nu fac parte din casa asta sau din viață lor.

Mereu am crezut ca..Ca..Tot ce am trăit a fost un vis iar acum..Practic ma trezesc fericita si oarecum exasperata ca acest vis s-a terminat.Mai bine spus,coșmar,nu vis.

Asta,sa zicem,ca este viața mea pe care o port cu mine zi de zi.Săptămână de săptămână.Luna de luna si an de an.." -Ea.

deeply life || l.t.Citește această povestire GRATUIT!