♥~Amintire... ~♥Chapter 12~

1K 74 1
                                    

||Darken P.O.V||

Priveam din castel cerul de un albastru inchis, il priveam si pe Merseliel cu coada ochiului, il vedeam pe acesta preocupat de ceva anume, nu am idee de ce..dar ceva infara de moartea tatalui nostru il face sa fie asa de ingrijorat, pot sa imi dau seama cand starea lui se schimba in ingrijorare. Ceva il pune pe ganduri destul de mult, se poate ca ceva... Gandurile mi-au fost intrerupte cand am auzit pe cineva pasind in camera in care eram noi, mi-am intors privirea examinand persoana, era Sirius..

Merseliel si-a ridicat privirea indreptand-o spre slujitorul sau, astepta ca acesta sa ii comunice ceva..Baiatul cu parul argintiu sa apropiat de masa la care Merseliel statea privindu-l intens..."Deci Sirius ce ai aflat?"..A intrebat Merseliel destul de serios..Slujitorul sau il privea fara sa spuna un cuvant, parca ii era teama sa rosteasca cuvintele...era destul de ciudat ce se intampla.."Sirius ti-am adresat o intrebare, raspunde..!" Merseliel a spus inca destul de calm..

"Domnule...am..."S-a oprit privind podeaua..

"Ai..ce?"Am intrebat, introducandu-ma in discutia celor doi..

"Am examinat trupul..."A facut din nou o pauza.."Dar nu am gasit nimic sa arate ca a fost omorat de vreo arma, sau urme de gheare..dar se pare ca a moartea lui este un mister care nu poate fi deslusit.."

"Ce tot indrugi acolo..?"Am spus apropiindu-ma de el,il priveam cu expresie vaga..

"Pai, parca sulfetul lui a fost extras afara din corp.."

Merseliel si-a apropiat mainile de fata, statea cu privirea atintita in pamant, privirea aceea.. S-a ridicat ne spunand ceva a parasit camera..Sirius m-a privit confuz plecand dupa stapanul sau..

~Sellina P.O.V~

Stau aici, in castel singura..asteptandu-i. De ce au plecat asa de grabiti? unde au plecat mai bine spus?. Ce sa petrece? De cand a primit acel mesaj, s-a purtat ciudat, au plecat lasandu-ma inchisa in castel si singura..nu am cu cine vorbi.. 

"Domnisoara Sellina!"S-a auzit o voce sumbra, mi-am intors privirea observand o persoana imbracata precum un gardian in fata usi de la camera mea..

"Cine esti?"Am intrebat confuza.

"Sunt unul dintre gardieni, Stapanul Merseliel m-a rugat s-a am grija de dumneavoastra printesa."

"Dar Merseliel si Sirius unde sunt?"

"Imi pare rau printesa Sellina dar nu pot sa va dau aceste informati, nu sunt in masura sa dau aceste informati. Imi pare rau printesa."A spus gardianul parasind camera.

Totusi nu am mai vazut gardieni aici de cand sunt. Se pare ca Merseliel ii tine intr-un alt loc, dar de ce a pus gardieni..Se poate intampla ceva?. 

Am parasit camera in care Sirius ma lasase plecand afara din castel, usa s-a deschis inainte sa o pot atinge. Am vazut alti doi gardieni pazind usa, iar prin curtea castelului mai erau cativa. Se pare ca Merseliel a luat masuri, dar ce se poate intampla de a pus sa fiu asa de aparata?.

Stapanul Meu Vampir....Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum